Зе кредит передав договір старфіну.

• Автор теми Автор теми Alexander7
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 82
  • Перегляди Перегляди 5K
Так само, банана і зе передали мене старфіну, але дзвонять і кажуть щось внести, кажу що з ними розмовляти не буду так як у мене старфін, чекаю теж вигідніших пропозицій, дзвонять раз в день-два, крикуни страшне, ехххх))
ще потерпимо

закрив вчора їх за тіло з гарантійним листом. Оплату робив, як часткову в кабінеті банана кредіт. Через годину в убкі надали інформацію щодо закриття кредиту. Тому по гарантійному від них можете спокійно оплачувати.

закрив вчора їх за тіло з гарантійним листом. Оплату робив, як часткову в кабінеті банана кредіт. Через годину в убкі надали інформацію щодо закриття кредиту. Тому по гарантійному від них можете спокійно оплачувати.
а скільки протермінування у Вас було, яке тіло та чи були пролонгації??

Вчора вимахувався старфін що не дають гарантійку а сьогодні прислали. Можна сплачувати?
Вчора вимахувався старфін що не дають гарантійку а сьогодні прислали. Можна сплачувати?
Довгий час була протермінування?

Vam pohodzheno akciine pogashennia zaborhovanosti! Splachuite tilki hrn. ta zalyshok my spyshemo. Propozyciya diye 3 dni! 0734343353 bit.ly/44yvkeB
Це типу на зв'язок виманюють?

сьогодні ні, але бувало що писали. А Вам писали?
Не знаю чого вони хороводи водять з вами, мені приходило таке як у вас, потім з сумами смс, я думаю якщо є кошти на тіло кредиту то з ними можна порішати, окрім смс до мене у них дій ніяких не було)

Не знаю чого вони хороводи водять з вами, мені приходило таке як у вас, потім з сумами смс, я думаю якщо є кошти на тіло кредиту то з ними можна порішати, окрім смс до мене у них дій ніяких не було)
я теж не знаю чого так.... буде видно одним словом.....
може бути того, що у мене і зекредит, і банана кредит є...

Останнє редагування:
Vam pohodzheno akciine pogashennia zaborhovanosti! Splachuite tilki hrn. ta zalyshok my spyshemo. Propozyciya diye 3 dni! 0734343353 bit.ly/44yvkeB
Це типу на зв'язок виманюють?
Мені теж вчора таке прийшло. Але просять забагато. З 5000 хочуть 7500. Почекаю

Назад
Угорі