Alexander7
Форумчанин
- Дописи
- 106
- Реакції
- 18
- Бали
- 888
Alexander7 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
То що ж робити?може того тоді не бачуть
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
То що ж робити?може того тоді не бачуть
тикати їм даною оплатою, по-іншому мабуть ніякТо що ж робити?
Відправте на імейл їм квитанцію про оплату і все, потім на наступний день требуйте довідку про закриттяТо що ж робити?
дзвонять комусь? та чи спілкувались з ними??Мені старфін прислав оплатити 7500, решту спишуть. Тіло 5000. Просрочка майже 3 місяці. Почекаю ще
Не спілкувалася, пропонують закрити тіло накинули 200 грн зверху на мівіну, на мівіну маю, на тіло ні)дзвонять комусь? та чи спілкувались з ними??
Мені майже тіло запропонували на 15 день просрочки, думаю вам точно варто ще їх поморозитиМені старфін прислав оплатити 7500, решту спишуть. Тіло 5000. Просрочка майже 3 місяці. Почекаю ще
а кому пропонують, Вам?Не спілкувалася, пропонують закрити тіло накинули 200 грн зверху на мівіну, на мівіну маю, на тіло ні)
Мені майже тіло запропонували на 15 день просрочки, думаю вам точно варто ще їх поморозити
Так, просто прислали смс, за гарантійку я їх не трогала, я не відповідаю конторі коли у мене немає на неї коштіва кому пропонують, Вам?
в принципі це логічно; але цікаво чи комусь від них дзвонили?Так, просто прислали смс, за гарантійку я їх не трогала, я не відповідаю конторі коли у мене немає на неї коштів
Ну це ж та сама банана і зекредіт, напевно будуть дзвонити тим самим, що і вони дзвонятьв принципі це логічно; але цікаво чи комусь від них дзвонили?
Я сьогодні пережила обзвон від є вошей і мене більше не хвилює хто кому подзвонить)в принципі це логічно; але цікаво чи комусь від них дзвонили?
Скільки людей знайшли?Я сьогодні пережила обзвон від є вошей і мене більше не хвилює хто кому подзвонить)
6Скільки людей знайшли?
Пролонгации были?Не спілкувалася, пропонують закрити тіло накинули 200 грн зверху на мівіну, на мівіну маю, на тіло ні)
Мені майже тіло запропонували на 15 день просрочки, думаю вам точно варто ще їх поморозити
Ні не булоПролонгации были?
Так само, банана і зе передали мене старфіну, але дзвонять і кажуть щось внести, кажу що з ними розмовляти не буду так як у мене старфін, чекаю теж вигідніших пропозицій, дзвонять раз в день-два, крикуни страшне, ехххх))я напряму з ними вирішував, без нікого, нікуди не передавали.
а зе та банану в старфін передали, хочу якіхось більш вигідних умов
Що говорять?Так само, банана і зе передали мене старфіну, але дзвонять і кажуть щось внести, кажу що з ними розмовляти не буду так як у мене старфін, чекаю теж вигідніших пропозицій, дзвонять раз в день-два, крикуни страшне, ехххх))
та шо шо, гроши хочут хДДЩо говорять?
Це скільки у вас протермінування?та шо шо, гроши хочут хДД