Збираю інфу для звільнення працівника з роботи

• Автор теми Автор теми MFO_kak_u_vseh
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 79
  • Перегляди Перегляди 3K

MFO_kak_u_vseh

Форумчанин
Дописи
151
Реакції
174
Бали
5125
MFO_kak_u_vseh не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня дорогі форумчани:bye:
Ситуація наступна:
У мене на роботі є один підлеглий (колишній керівник, пенсіонер) якого я взяв на роботу на 3 роки (за трудовим договором), а тепер про це жалкую:(
Проблем створює чимало, колектив його боїться (звичка - друга натура), на мої зауваження не реагує, поводить себе зухвало.
Який спосіб для того щоб його звільнити буде найбільш ефективним?
Маю на увазі, якщо після звільнення він подасть на мене в суд (а він подасть це 100%), щоб у мене було якнайбільше шансів його виграти.
На даний момент мені стоїть умова від вищестоячого керівництва - або я його вижену, або він (ексдиректор) своїми діями призведе до того, що нас просто закриють:dntknw:

Ситуація наступна:
У мене на роботі є один підлеглий (колишній керівник, пенсіонер) якого я взяв на роботу на 3 роки (за трудовим договором), а тепер про це жалкую:(
Проблем створює чимало, колектив його боїться (звичка - друга натура), на мої зауваження не реагує, поводить себе зухвало.
Маю на увазі, якщо після звільнення він подасть на мене в суд (а він подасть це 100%), щоб у мене було якнайбільше шансів його виграти.
На даний момент мені стоїть умова від вищестоячого керівництва - або я його вижену, або він (ексдиректор) своїми діями призведе до того, що нас просто закриють:dntknw:
1. как давно он был взят на работу?
2. условия трудового договора? может ему премии должны выписывать именно за такую работу?
3. есть ли нарушения договора?
4. есть ли штрафы от госорганов за косяки этого деятеля?

1. как давно он был взят на работу?
2. условия трудового договора? может ему премии должны выписывать именно за такую работу?
3. есть ли нарушения договора?
4. есть ли штрафы от госорганов за косяки этого деятеля?
1. Призначений він у той самий день що і я - 26.08.2021 року (тобто зранку його звільнили, мене призначили на його місце, а потім я його призначив у свій штат).
2. щодо умов самого договору - я його не бачив, в принципі його і не існує, оскільки жоден вчитель пенсіонер у нас в районі його не підписував
тут, скоріше посадова інструкція - нею визначені посадові обов'язки
3. явних порушень немає
4. жодних штрафів не було (наскільки мені відомо), так як усі косяки дуже уміло заминались через знайомих та родичів

1. Призначений він у той самий день що і я - 26.08.2021 року (тобто зранку його звільнили, мене призначили на його місце, а потім я його призначив у свій штат).
2. щодо умов самого договору - я його не бачив, в принципі його і не існує, оскільки жоден вчитель пенсіонер у нас в районі його не підписував
3. явних порушень немає
4. жодних штрафів не було (наскільки мені відомо), так як усі косяки дуже уміло заминались через знайомих та родичів
если договора нет, может, он у вас и не работает?)
его могли отстранить от должности директора, на другую, а вы потом наказом его назначили своим замом, т.е. по факту его никто не увольнял.
он может работать или по трудовой книге, без трудового договора. или он мог писать заявление на ГОРОНО о присоединении к условиям "колективного трудового договора".
найдите документы как его снимали/назначали, сходите в ГОРОНО найдите у них его личное дело, на основании чего он у вас работает...
может он просто прохожий с улицы?

щодо умов самого договору - я його не бачив, в принципі його і не існує, оскільки жоден вчитель пенсіонер у нас в районі його не підписував

Удивительная у нас страна.

MFO_kak_u_vseh, в смысле нельзя уволить? есть трудовое законодательство, если человек грубит- замечание в журнал- один раз, грубит снова- снова замечание и придупреждение, а 3й раз- уволтнение по статье; это если оф. человек у вас работает. А вообще задавайте вопросы точнее, вы не знаете толком есть труд. договор или нет... что там написано, есть ли трудовая? размыто очень

MFO_kak_u_vseh, в смысле нельзя уволить? есть трудовое законодательство, если человек грубит- замечание в журнал- один раз, грубит снова- снова замечание и придупреждение, а 3й раз- уволтнение по статье; это если оф. человек у вас работает. А вообще задавайте вопросы точнее, вы не знаете толком есть труд. договор или нет... что там написано, есть ли трудовая? размыто очень
Там походу зв'язки в людини?

если человек грубит- замечание в журнал- один раз, грубит снова- снова замечание и придупреждение, а 3й раз- уволтнение по статье;
грубости обязательно под запись должны быть, или со слов - достаточно?
Удивительная у нас страна.
сказочная

и что? если он нарушает условия труда- он нарушитель
грубости обязательно под запись должны быть, или со слов - достаточно?

сказочная
это может быть заседание комиссии - подписан протокол и запись в журнал, все официально, это я как помощник руководителя говорю ( правда сейчас в декрете), управа есть, и она законна!

и что? если он нарушает условия труда- он нарушитель

это может быть заседание комиссии - подписан протокол и запись в журнал, все официально, это я как помощник руководителя говорю ( правда сейчас в декрете), управа есть, и она законна!
Тому ТС і запитує,як правильно і коректно його звільнити.
Походу той працівник так і не сприйняв,що він вже не керівник.
Оффтоп
Боже,як вона себе любе)))??
Оффтоп
шось пішло не так?

Тому ТС і запитує,як правильно і коректно його звільнити.
Походу той працівник так і не сприйняв,що він вже не керівник.

Оффтоп
шось пішло не так?
здесь нужно видеть документы, но и есть законодательство! даже если знакомства- его же с должности сняли?! значит и уволить можно; на каждого управа есть своя

если договора нет, может, он у вас и не работает?)
его могли отстранить от должности директора, на другую, а вы потом наказом его назначили своим замом, т.е. по факту его никто не увольнял.
он может работать или по трудовой книге, без трудового договора. или он мог писать заявление на ГОРОНО о присоединении к условиям "колективного трудового договора".
найдите документы как его снимали/назначали, сходите в ГОРОНО найдите у них его личное дело, на основании чего он у вас работает...
может он просто прохожий с улицы?

працює на підставі наказу про призначення на роботу (до 25.08.2024) + запис в трудовій (обидва документи оформлені та підписані мною власноруч)
ще й які

сьогодні, відповідно до нового закону України "Про освіту" усіх працівників школи наймає/звільняє директор (навіть без згоди Відділу освіти)
даже если знакомства- его же с должности сняли
знайомства не допомогли, я переміг його на відкритому конкурсі

MFO_kak_u_vseh, супер, значит не все так гнило у нас стране, если таких людей, как ваш подчиненный можно победить на конкурсе?
працює на підставі наказу про призначення на роботу (до 25.08.2024) + запис в трудовій (обидва документи оформлені та підписані мною власноруч)
а посадову інструкцію ця людина порушує?
чи можете ви зібрати нараду, зробити протокол, винести догану?
я вважаю, що звільнити можно будь- кого, якщо цього захотіти, тим паче у вас є привід!

MFO_kak_u_vseh, супер, значит не все так гнило у нас стране, если таких людей, как ваш подчиненный можно победить на конкурсе?

а посадову інструкцію ця людина порушує?
воно то так, але окрім нього там ще працює його дружина (пед-орг) та сват (нічний охоронець)
на рахунок посадової - трохи складно стверджувати що він її порушує, оскільки тут скоріше треба з батьків якісь заяви збирати (а вони його теж за звичкою бояться)
він - учитель математики

воно то так, але окрім нього там ще працює його дружина (пед-орг) та сват (нічний охоронець)
на рахунок посадової - трохи складно стверджувати що він її порушує, оскільки тут скоріше треба з батьків якісь заяви збирати (а вони його теж за звичкою бояться)
він - учитель математики
ну, якщо ви хочете законно- треба законно, і заяви щоб батьки писали, а чого бояться вони? звільнять людину- призначять іншу. Якщо бояться писати - нехай анонімно напишуть в міністерство освіти, наприклад, нехай проводять службову перевірку. Ви - керівник, ви маєте думати як зробити чесно, все вийде, не бійтеся сімейного клану?

Ситуація наступна:
Проведіть реорганізацію підприємства

він - учитель математики
Зрозуміло, сімейний підряд. Вперше чую від вас, що батьки в наш час когось бояться. І як могли з пенсіонером підписати договір до 2024?) Якщо зазвичай від укладається на 1 рік

Назад
Угорі