Заява в суд про выконавчий лист

• Автор теми Автор теми Zorro89
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 941

Zorro89

Форумчанин
Дописи
779
Рішення
1
Реакції
322
Бали
1138
Zorro89 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый вечер. Сегодня увидел ,как ЕАПб подало заяву в суд про выдачу выконавчего листа . Это означает что они откроют выконавчий уже завтра ?

Добрый вечер. Сегодня увидел ,как ЕАПб подало заяву в суд про выдачу выконавчего листа . Это означает что они откроют выконавчий уже завтра ?
Суд зобов'язаний видати виконавчий лист на наступний день після набрання законної сили. Але ж не завжди поспішають. Потрібен саме оригінал. Поки підготують,поки листом відправлять...не завтра це точно

А как быстро вообще бегут в исполнительную ?

Мой опыт показывает, что лист готовят месяц. А если судья заболеет или в отпуск уйдёт, то еще дольше. Но так - да, лучше со счетов всё снять :)

Сливай бабло с карточек)
Отсутствует
Звонил ,договаривался. Что сам оплачу . И что до конца ноября все оплачу . А они не будут подавать исполнительный .Договорились . Думаю хорошо . И тут на тебе...

Мой опыт показывает, что лист готовят месяц. А если судья заболеет или в отпуск уйдёт, то еще дольше. Но так - да, лучше со счетов всё снять :)
У вівторок зранку через єСуд кинув заяву на отримання виконавчого листа.
Того ж дня під вечір передзвонили з канцелярії уточнили актуальність.
В середу в обід отримав треклист укрпошти.
Як який суд працює.

Отсутствует
Звонил ,договаривался. Что сам оплачу . И что до конца ноября все оплачу . А они не будут подавать исполнительный .Договорились . Думаю хорошо . И тут на тебе...
От і приклад про договорняки з МФО.
Тільки мовою закону. Оплачували щось їм?

Отсутствует
ЄАПБ чуділи ще ті... я б тобі не радив з ними грати в ігри "договорняки".
Сума велика?

Як який суд працює.
Про мій останній виконавчий лист можна тему створить. 3 місяці чекала....

Про мій останній виконавчий лист можна тему створить. 3 місяці чекала....
sign-of-the-cross-sister-margaret.gif

То тобі за те що до церкви не ходила 😂

Як який суд працює.
Можно за тебя подержаться? Может и мне так быстро выдавать будут? :письмо::письмо::письмо::письмо:

В каком плане чудилы ? Что они могут сделать ?(
Наприклад прислати тобі типу гарантійку з якимись лівими розрахунками де чорт ногу зломить і по результату ти щось недоплатиш.
А пізніше свіжу пред"яву кинуть.

Як на мене це все на свій страх і ризик.
Договорняк можливий (суб"єктивно) це якщо в рішенні 5тис - ти кидаєш одним платежем ці 5к з дописом "згідно рішення суду" і посилаєш їх нах.
А розтягувати задоволення може боком вилізти.

Ну і я взагалі особисто тієї думки, що якщо вже довів до суду - платити виключно через провадження. І хєр з тими 10% + за вчинення виконавчих дій.
Зате надійно.

Назад
Угорі