Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Суд зобов'язаний видати виконавчий лист на наступний день після набрання законної сили. Але ж не завжди поспішають. Потрібен саме оригінал. Поки підготують,поки листом відправлять...не завтра це точноДобрый вечер. Сегодня увидел ,как ЕАПб подало заяву в суд про выдачу выконавчего листа . Это означает что они откроют выконавчий уже завтра ?
Про ЕАПБ не скажу. Але ж всі по різному. У мене по одному вик листу побігли через місяць,по другому через 5 місяцівА как быстро вообще бегут в исполнительную ?
СпасибоПро ЕАПБ не скажу. Але ж всі по різному. У мене по одному вик листу побігли через місяць,по другому через 5 місяців
Сливай бабло с карточек)Спасибо
ОтсутствуетСливай бабло с карточек)
У вівторок зранку через єСуд кинув заяву на отримання виконавчого листа.Мой опыт показывает, что лист готовят месяц. А если судья заболеет или в отпуск уйдёт, то еще дольше. Но так - да, лучше со счетов всё снять![]()
От і приклад про договорняки з МФО.Отсутствует
Звонил ,договаривался. Что сам оплачу . И что до конца ноября все оплачу . А они не будут подавать исполнительный .Договорились . Думаю хорошо . И тут на тебе...
ЄАПБ чуділи ще ті... я б тобі не радив з ними грати в ігри "договорняки".Отсутствует
Звонил ,договаривался. Что сам оплачу . И что до конца ноября все оплачу . А они не будут подавать исполнительный .Договорились . Думаю хорошо . И тут на тебе...
Про мій останній виконавчий лист можна тему створить. 3 місяці чекала....У вівторок зранку через єСуд кинув заяву на отримання виконавчого листа.
Того ж дня під вечір передзвонили з канцелярії уточнили актуальність.
В середу в обід отримав треклист укрпошти.
Як який суд працює.
Про мій останній виконавчий лист можна тему створить. 3 місяці чекала....
За все 14кЄАПБ чуділи ще ті... я б тобі не радив з ними грати в ігри "договорняки".
Сума велика?
Можно за тебя подержаться? Может и мне так быстро выдавать будут?У вівторок зранку через єСуд кинув заяву на отримання виконавчого листа.
Того ж дня під вечір передзвонили з канцелярії уточнили актуальність.
В середу в обід отримав треклист укрпошти.
Як який суд працює.

В каком плане чудилы ? Что они могут сделать ?(ЄАПБ чуділи ще ті... я б тобі не радив з ними грати в ігри "договорняки".
Сума велика?
Зате швидко виконали рішення суду![]()
То тобі за те що до церкви не ходила![]()
Можно за тебя подержаться? Может и мне так быстро выдавать будут?![]()
Наприклад прислати тобі типу гарантійку з якимись лівими розрахунками де чорт ногу зломить і по результату ти щось недоплатиш.В каком плане чудилы ? Что они могут сделать ?(