Заява в поліцію

• Автор теми Автор теми Nora777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 103

Nora777

Читач
Дописи
3
Реакції
0
Бали
1
Nora777 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий вечір!
Вчора був дзвінок моїй бабусі, представились, як поліція і сказали що розшукують мене, згодом мені надійшло повідомлення на ват сап та вайбер з номеру 0955894732
повідомлення звучало так:
Турбує обласне управління поліції. Поступила заява на вас, мусимо проїзджати за адресами реєстрації та місцем роботи. Терміново передзвоніть-0637857746
Нікому не телефонувала, боюсь
чи може це бути дійсно поліція?
маю борги в мфо, закриваю вже півроку

Дякую за відповідь, вчора так нервувала через це, вони ж не можуть приїхати до дому ?

Було багато погроз, але таке в перше зі мною, перелякалась
не може, це колектори
тут таких історій дуже багато

Дякую за відповідь, вчора так нервувала через це, вони ж не можуть приїхати до дому ?

Було багато погроз, але таке в перше зі мною, перелякалась
думаю, що не приїдуть
але якщо що, одразу викликайте справжню поліцію, всі невдало приїхавщі щезнуть))

Вот каллы с ума сходят.. я ещё не слышал что бы кому то полиция реальная в мессенджеры писала, такое вообще бывает? Либо вызовут оф уведомлением либо если по адресу маски-шоу, то точно предупреждать не будут..
Каллы особо офигевшие могут расклеить листовки возле дома, ну это редкость..

Вот каллы с ума сходят.. я ещё не слышал что бы кому то полиция реальная в мессенджеры писала, такое вообще бывает? Либо вызовут оф уведомлением либо если по адресу маски-шоу, то точно предупреждать не будут..
Каллы особо офигевшие могут расклеить листовки возле дома, ну это редкость..
Сама в шоці, писали було як зеки від Light Credo, але вже закрила їх, можливо це біти чи кріпсі, також кредит каса прислали лист фізичний на пошту, є ще швидко гроші, можливо хтось із них

Добрий вечір!
Вчора був дзвінок моїй бабусі, представились, як поліція і сказали що розшукують мене, згодом мені надійшло повідомлення на ват сап та вайбер з номеру 0955894732
Турбує обласне управління поліції. Поступила заява на вас, мусимо проїзджати за адресами реєстрації та місцем роботи. Терміново передзвоніть-0637857746
Гетконтакт таке знайшов лиш

Добрий вечір!
А це той номер, що на вайбер і ватсап писав

Вкладення

• Screenshot_20260901-230643.webp
    Screenshot_20260901-230643.webp
    53.4 Кб · Перегляди: 11
  • Screenshot_20260901-230942.webp
    Screenshot_20260901-230942.webp
    45.9 Кб · Перегляди: 10
Сама в шоці, писали було як зеки від Light Credo, але вже закрила їх, можливо це біти чи кріпсі, також кредит каса прислали лист фізичний на пошту, є ще швидко гроші, можливо хтось із них
Не стоит на них обращать внимание. Креативить многие могут. Кто не знаком в ч/с. Полиция вашими кредитами точно заниматься не станет

Національні поліціянти зараз більш важливими справами зайняті, нема коли писати сповіщення

Назад
Угорі