Заява в поліцію від знайомих за те, що їм дзвонять колектори по моїм боргам

• Автор теми Автор теми Dark_magic
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 905

Dark_magic

✩ Premium ✩
Дописи
2912
Реакції
3010
Бали
5480
Dark_magic не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Чи було у вас таке що сусіди, колеги чи знайомі писали на вас заяву в поліцію після того , як до них колектори дзвонили? В мене колектори вже другий раз дзвонили до одної придурашеної з колишньої роботи, вона написала заяву на мене в поліцію. Я от вказувала по всіх МФО якраз попереднє місце роботи. Чи розбирається поліція у таких ситуаціях?

Чи було у вас таке що сусіди, колеги чи знайомі писали на вас заяву в поліцію після того , як до них колектори дзвонили? В мене колектори вже другий раз дзвонили до одної придурашеної з колишньої роботи, вона написала заяву на мене в поліцію. Я от вказувала по всіх МФО якраз попереднє місце роботи. Чи розбирається поліція у таких ситуаціях?
Даже если и будут разбираться, что мало вероятно, то вам они ничего не инкриминируют. пусть разбираются с теми кто звонит

Особисто в мене небуло,але що вам може пред'явити поліція,хтось там звонить комусь,ви тут яким боком,пропоную не хвилюватися,а участковий може і поговорити з вами для вияснення обставин якщо заява є мусить реагувати щоб щось відповісти

на меня не писали, но я знаю что не разбирается в этом полиция, просто объяснят вашим этим знакомым доброжелателям, что бы не обращали внимание.
А вообще конечно удивительные люди, пишут не на тех кто их задр@чивает, а на тоно о ком врут по телефону незнакомые телефонные голоса.

Ненавижу таких людей, а некоторые еще и перезванивают просят подробности, своим опытом не могу поделиться,но знаю,что есть такое, по поводу заявления думаю,что ничего не будет,при чем тут Вы

А что ж там такое написала что заяву приняли? какой вообще состав преступления,что вы сделали что можно как у то статью притянуть,это ж бред какой-то. они с таких обычно просто смеются и посылают.

Ненавижу таких людей, а некоторые еще и перезванивают просят подробности, своим опытом не могу поделиться,но знаю,что есть такое, по поводу заявления думаю,что ничего не будет,при чем тут Вы
А еще есть и те которые еще несколько номерков подкинут звонилкам.

В чем только смысл,что им из этого я не понимаю, ну правда,сволочи и все тут
Думают,что от них отстанут.Мне сегодня Идея позвонила на лайф,который нигде не засвечен,истеричка кричала,что меня контактным указала и если я не дам какойто информации,они от меня не отстанут и получу милионн звонков,я ее послала и больше не звонили.

Чи розбирається поліція у таких ситуаціях?
Звичайно. Вислухає колишню співробітницю, приймуть заяву, скажуть, що будуть розбиратися...
І посміються дурепі в спину.
Вам абсолютно немає чого боятися зі сторони копів. Максимум можуть спитати, чи ви дійсно маєте борги і чи не давали номера телефона тієї персони.
Кажете сміло, що не давали, а про борги - це не їхня компетенція, вони не мають юрисдикції в адміністративці. На цьому все закінчиться... Ну я би хіба ще
ту "товаришку" куями би обклав знатно.

Назад
Угорі