- Дописи
- 15598
- Реакції
- 35919
- Бали
- 7065
ПАННОЧКА не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Дуже багато одиноких матерів є на форумі.
А ,,татусі''' на дітей не платять ні копійки.+ви не одружені
Тому хочу безкоштовно надати Вам заяву для подачі до суду(підрихтовуйте під себе)
До (Вашого суду)
Заявник
Ви) повністю ПІП
адреса, телефон,ін
Боржник...
Заява
про видачу судового наказу про стягнення аліментів на дитину
Сторони є батьками неповнолітньої дитини (ПІП повністю))дата , місяць,рік народження,),що підтверджується копією Свідоцтва про народження (.....)(додається)
З (такого то місяця)2020р я із боржником подружні стосунки припинила і боржник зі мною та донькою не проживає
Батько доньки (сина)(піп) матеріальної допомоги на утримання дитини не надає,тому я вимушена поставити питання про стягнення аліментів в судовому порядку.
Боржник офіційно працює (вказати де саме).має регулярний дохід---заробітну плату в середньому розмірі----(сума)
Я працюю(вказати), ніяких допомог на дитину не отримую
Боржник іншим особам аліменти не сплачує,є працездатним.
Керуючись ст,ст160-164ЦПК УКРАЇНИ,-
ПРОШУ
Стягнути з (Піп,дата народження)на мою користь аліменти на утримання доньки(сина)(ПІП,дата народження),в розмірі 1/4(однієї чверті заробітку (доходу) боржника,але не менше ніж 50відсотків прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку,до досягнення нею повноліття.
ДОДАТКИ---копія свідоцтва про народження дитини
----копія паспорта та ідентифікаційний код заявника
----витяг з будинкової книги(про прописку дитини)
----копія заяви та додатків для боржника
Дата,підпис(Піп)
А ,,татусі''' на дітей не платять ні копійки.+ви не одружені
Тому хочу безкоштовно надати Вам заяву для подачі до суду(підрихтовуйте під себе)
До (Вашого суду)
Заявник
адреса, телефон,ін
Боржник...
Заява
про видачу судового наказу про стягнення аліментів на дитину
Сторони є батьками неповнолітньої дитини (ПІП повністю))дата , місяць,рік народження,),що підтверджується копією Свідоцтва про народження (.....)(додається)
З (такого то місяця)2020р я із боржником подружні стосунки припинила і боржник зі мною та донькою не проживає
Батько доньки (сина)(піп) матеріальної допомоги на утримання дитини не надає,тому я вимушена поставити питання про стягнення аліментів в судовому порядку.
Боржник офіційно працює (вказати де саме).має регулярний дохід---заробітну плату в середньому розмірі----(сума)
Я працюю(вказати), ніяких допомог на дитину не отримую
Боржник іншим особам аліменти не сплачує,є працездатним.
Керуючись ст,ст160-164ЦПК УКРАЇНИ,-
ПРОШУ
Стягнути з (Піп,дата народження)на мою користь аліменти на утримання доньки(сина)(ПІП,дата народження),в розмірі 1/4(однієї чверті заробітку (доходу) боржника,але не менше ніж 50відсотків прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку,до досягнення нею повноліття.
ДОДАТКИ---копія свідоцтва про народження дитини
----копія паспорта та ідентифікаційний код заявника
----витяг з будинкової книги(про прописку дитини)
----копія заяви та додатків для боржника
Дата,підпис(Піп)