Завтра суд з Юніт Капітал

• Автор теми Автор теми Ksu359
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 72
  • Перегляди Перегляди 3K
А в мене ще не призначили так і дату першого засідання 🤷‍♀️ мій суд дуже роботящий і завалений справами або навпаки дуже лінивий
В мене 1 засідання було 17.12, перенесли на 28.01, а сьогодні перенесли на 24.02, як казав мій адвокат, судді напевно не до того))

Ksu359, доброго дня, як ваш суд?)
Сьогодні буде засідання, в 10.45, думаю що вже має бути рішення, бо вже 3 рази переносили, 3 раз перенесли, бо Юніти не надали письмову відповідь на мій відзив по справі.

Сьогодні буде засідання, в 10.45, думаю що вже має бути рішення, бо вже 3 рази переносили, 3 раз перенесли, бо Юніти не надали письмову відповідь на мій відзив по справі.
То що там у вас?)

Останнє редагування:
Жесть. А я забула, ви з адвокатом захищались?
Так, там якась така фігня вийшла, що адвокат в повному шоці.

Жесть. А я забула, ви з адвокатом захищались?
Захищалася з адвокатом, але суд чомусь не врахував наш відзив і виніс заочне рішення

Останнє редагування:
Так, там якась така фігня вийшла, що адвокат в повному шоці.

Захищалася з адвокатом, але суд чомусь не врахував наш відзив і виніс заочне рішення
111.webp

просто залишу це тут...
два речення, поряд.
я не знаю, як з цими судами "говорити"

ах так...суд ще виносив окрему ухвалу, щоб Юніти встигли направити відповідь на відзив
222.webp

але суд відзив не отримав.....
цей світ зійшов з глузду

Останнє редагування:
Переглянути вкладення 169435
просто залишу це тут...
два речення, поряд.
я не знаю, як з цими судами "говорити"

ах так...суд ще виносив окрему ухвалу, щоб Юніти встигли направити відповідь на відзив
Переглянути вкладення 169436

але суд відзив не отримав.....
цей світ зійшов з глузду
Так а ви уточнювали в суді чи вони отримували відзив? Якісь скріни у вас є що ви вчасно подали відзив?

Щось тут не зовсім зрозуміло, то відзив відповідач не надіслав то надіслав... а чому нема нічого що представник відповідача щось робив?

Так а ви уточнювали в суді чи вони отримували відзив? Якісь скріни у вас є що ви вчасно подали відзив?
ви зараз серйозно?))))
чим вам наведені скріни не підтвердження отримання відзиву судом?

Щось тут не зовсім зрозуміло, то відзив відповідач не надіслав то надіслав... а чому нема нічого що представник відповідача щось робив?
звісно не робив)))
а, що мав робити?
саме тому, суд і переніс розгляд справи, щоб позивач міг відправити відповідь на відзив)))

ви зараз серйозно?))))
чим вам наведені скріни не підтвердження отримання відзиву судом?

звісно не робив)))
а, що мав робити?
саме тому, суд і переніс розгляд справи, щоб позивач міг відправити відповідь на відзив)))
Так я читаю і тому не зовсім зрозуміло.

Так я читаю і тому не зовсім зрозуміло.
що саме не зрозуміло?

1. суд пише, ми не знаємо отримав позивач відзив чи ні, тому продовжуємо строк розгляду справи.
2. суд пише, відповідач не подав відзив.
3.суд пише, відповідач подав відзив.

Назад
Угорі