Завтра суд з Юніт Капітал

• Автор теми Автор теми Ksu359
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 72
  • Перегляди Перегляди 3K
Судья что-то не в себе походу... и как с этим бороться? Читаю некоторые темы, такое чувство что в районный суд вообще нет смысла идти и платить деньги за заседание там, а сразу копить на апелляционный

що саме не зрозуміло?

1. суд пише, ми не знаємо отримав позивач відзив чи ні, тому продовжуємо строк розгляду справи.
2. суд пише, відповідач не подав відзив.
3.суд пише, відповідач подав відзив.
То я це так і зрозумів. Але як це можливо?подав не подав. По 1 пункту то в мене так касаційний також не прийняв пояснення на відзив і переніс поки не надав квитанції, але потім приняв до розгляду.

То я це так і зрозумів. Але як це можливо?подав не подав. По 1 пункту то в мене так касаційний також не прийняв пояснення на відзив і переніс поки не надав квитанції, але потім приняв до розгляду.
це вже питання до судді, або до дуже "розумного" помічника судді, який писав рішення.
я не можу пояснити, чим суд керувався виписуючи таке.

ну..ми докази відправлення позивачу подавали відразу.

Судья что-то не в себе походу... и как с этим бороться? Читаю некоторые темы, такое чувство что в районный суд вообще нет смысла идти и платить деньги за заседание там, а сразу копить на апелляционный
тут может быть "подстава", если суд вынесет заочное решение.
потому, что подавая заяву про пересмотр заочного решения, надо пояснить почему не отреагировали на суд, в первый раз.

Суд не определился
с головой своей он не определился.
как же они бесят....

ну ок, хочешь ты удовлетворить иск, ну сделай все нормально, а не твори фигню, которую невозможно обьяснить

це вже питання до судді, або до дуже "розумного" помічника судді, який писав рішення.
я не можу пояснити, чим суд керувався виписуючи таке.

ну..ми докази відправлення позивачу подавали відразу.

тут может быть "подстава", если суд вынесет заочное решение.
потому, что подавая заяву про пересмотр заочного решения, надо пояснить почему не отреагировали на суд, в первый раз.

с головой своей он не определился.
как же они бесят....

ну ок, хочешь ты удовлетворить иск, ну сделай все нормально, а не твори фигню, которую невозможно обьяснить
Помощники судьи ещё те есть, он мне опять с ними прикол попался . Вчера ходила в суд, намагалась витребувати матеріали по справі, але їх там ще чомусь немає, дівчинка їх буде шукати, хоча ухвалу вони мені сьогодні вже дали. Тому написали заяву на ознайомлення та відстрочення розгляду справи. Так ось, в мене вже пішло 15 днів на відзив чи піде, коли вони мені їх нададуть на ознайомлення?

Помощники судьи ещё те есть, он мне опять с ними прикол попался . Вчера ходила в суд, намагалась витребувати матеріали по справі, але їх там ще чомусь немає, дівчинка їх буде шукати, хоча ухвалу вони мені сьогодні вже дали. Тому написали заяву на ознайомлення та відстрочення розгляду справи. Так ось, в мене вже пішло 15 днів на відзив чи піде, коли вони мені їх нададуть на ознайомлення?
в сенсі немає? а як суд тоді відкрив провадження?

по закону, строк на подання відзиву відраховується з моменту отримання ухвали про відкриття провадження.
але, також, по закону, разом із ухвалою повинна надсилатись позовна заяву з додатками.

в цілому, якщо у суду є підтвердження того, що матеріали справи ви не отримали, суди заплющують очі, і починають відлік часу з моменту отримання саме материалів справи.
ну, і якщо будете подавати відзив на позов, то вам нічого не заважає написати клопотання про поновлення строку на подання відзиву, у зв'язку із тим, що суд не надав вам документи.
думаю, що суд це врахує як поважну обставину

Останнє редагування:
в сенсі немає? а як суд тоді відкрив провадження?

по закону, строк на подання відзиву відраховується з моменту отримання ухвали про відкриття провадження.
але, також, по закону, разом із ухвалою повинна надсилатись позовна заяву з додатками.

в цілому, якщо у суду є підтвердження того, що матеріали справи ви не получили, суди заплющують очі, і починають відлік часу з моменту отримання саме материалів справи.
ну, і якщо будете подавати відзив на позов, то вам нічого не заважає написати клопотання про поновлення строку на подання відзиву, у зв'язку із тим, що суд не надав вам документи.
думаю, що суд це врахує як поважну обставину
Та там взагалі капец, коли я пришла і сказала, що буду писати заяву, вони заявили, що такого немає😂👌

Назад
Угорі