Зашла я в кабинет Енота.

• Автор теми Автор теми Akuro333
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 84
  • Перегляди Перегляди 4K
Таки не зря я волка поставил, как знал что нужно, А чего привлекает так, что в нем особенного?
Мультфільм з дитинства!І ще,нас дівчат звісно рожевий колір притягує.А так як в мене є донечка,то в нас в будинку рожевий і 101 відтінок рожевого!
Ну Вам чоловікам звісно цього не зрозуміти.
Не живется вам без приключений
Ох,потрібно ж якось відволікатися від дистанційного навчання із першачком :dash1:

Запустите TOR и заходите только через него. Там полная анонимность. Проект создавался для передачи данных в ВМС США
викиликс отдыхает.А сеть I2P для передачи чего создавалась?) в

Мультфільм з дитинства!І ще,нас дівчат звісно рожевий колір притягує.А так як в мене є донечка,то в нас в будинку рожевий і 101 відтінок рожевого!
Ну Вам чоловікам звісно цього не зрозуміти.
Я в детстве тоже много раз смотрел этот мультик, да и потом иногда смотрел, нравится он мне, хороший мультик. Ну то что вам женщинам розовый нравится, это да, знаю

Мені Таліон нарахував 100 тисяч!?Ідіти
У меня девчонка работает в одном из коллекторских контор.
Советовала не обращать внимания.
Потом они поймут ,что тратить на вас время бесполезно и сами спишут свои нереально насчитаные проценты.

У меня девчонка работает в одном из коллекторских контор.
Советовала не обращать внимания.
Потом они поймут ,что тратить на вас время бесполезно и сами спишут свои нереально насчитаные проценты.
Ох и ах, девчонка у вас ?

Это если у меня 20т. то........ох,боюсь даже представить их фантазию.
Не бойтесь,это только их фантазия
Мля.. с тіла 12т. Як може бути 100? От б***ь як так,як вони рахують?. *******.
Калькулятор в них поламався

Не бойтесь,это только их фантазия

Калькулятор в них поламався
Або. Його нема просто. З голови ліплять. От цікаво подивитись розрахунки по відсотках і пеням разом з штрафами. Вони там самі кінці с кінцями не зведуть лаю ? відсотків. В своїх розрахунках.

Або. Його нема просто. З голови ліплять. От цікаво подивитись розрахунки по відсотках і пеням разом з штрафами. Вони там самі кінці с кінцями не зведуть лаю ? відсотків. В своїх розрахунках.
Чесно скажу,після того як пішла в прострочку,спочатку слала їм листи,потім реально тільки буду через суд

Чесно скажу,після того як пішла в прострочку,спочатку слала їм листи,потім реально тільки буду через суд
В мене таліон нарахував с тіла 1500, 4953. От як понять. У вас 12 і 100 нарахували. Тут в три рази більше від тіла а у вас в 8 разів рахуй. От як понять логіку таких розрахунків. Чим більше тіло тим більше відсоток і штрафи?
Але вже просять 1500.

Назад
Угорі