Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
может в настройках кабинета на ресурсе? или свяжитесь с оператором сайта, лучше них никто не подскажетКак "защитить" свое резюме на "Work.ua" от просмотра коллекторов????
Там є таке..." Не показувати в резюме мої ім'я, прізвище, адресу, телефон, ел. пошту, поточне місце роботи, світлину, соціальні мережі"...Але,якщо,я виберу цей пункт-то тоді,мене ніхто не зможе знайти-ні зареєстровані роботодавці,ні не зареєстровані...Там можна зробити прихованим резюме. Що ваші ПІБ та телефон тільки зареєстрованим роботодавцям буде видно.
Інших варіантів немає, теж цікавився, після видалення резюме воно ще довго вісить в Гугл кеш.Там є таке..." Не показувати в резюме мої ім'я, прізвище, адресу, телефон, ел. пошту, поточне місце роботи, світлину, соціальні мережі"...Але,якщо,я виберу цей пункт-то тоді,мене ніхто не зможе знайти-ні зареєстровані роботодавці,ні не зареєстровані...
Якщо це передбачено на сайті, то вас змоде найти роботодавець. Я собі робила таке резюме.і находили мене. А є ще один варіант - зробити у ворді резюме і скинути бажаним роботодавцям зразу у приват на тому сайті . Самому відгукнутися на вакансію а не щоб хтось шукавТам є таке..." Не показувати в резюме мої ім'я, прізвище, адресу, телефон, ел. пошту, поточне місце роботи, світлину, соціальні мережі"...Але,якщо,я виберу цей пункт-то тоді,мене ніхто не зможе знайти-ні зареєстровані роботодавці,ні не зареєстровані...
Мне важно,что бы работодатели искали...,а не "задумывались"Vombat, Вам в одной из Ваших тем Kp716115 дал очень дельный совет. Вы ж примерно представляете в какой сфере хотите работать....находите компании в свои городе и шлите им резюме, они может не ищут, но почитав задумаются...и возможно пригласят Вас на работу. За спрос же не бьют, и Вы ничего не теряете.
А як можуть знайти роблотодавці,якщо,я вкажу "не показувати моє ім`я і прізвище"?Якщо це передбачено на сайті, то вас змоде найти роботодавець. Я собі робила таке резюме.і находили мене. А є ще один варіант - зробити у ворді резюме і скинути бажаним роботодавцям зразу у приват на тому сайті . Самому відгукнутися на вакансію а не щоб хтось шукав
Напишуть Вам листа, наприклад. Або можете окрему сімку завести для сайтів оголошень.Мне важно,что бы работодатели искали...,а не "задумывались"
А як можуть знайти роблотодавці,якщо,я вкажу "не показувати моє ім`я і прізвище"?
Якщо шукати через Гугл за прізвищем, то видалені з Ворк Юа анкети і фото ще довго з кешу підтягуються.Я своє резюме приховала, т.як там є фото і місця робіт. Сама вишукую вакансії і сама висилаю в компанії.
Еммм,а Вам это зачем вообще нужно?Ну пусть смотрят,пусть звонят,ответ один у Вас будет,денег нет,работы нет?Позвонят на старую?Ну такое.И что?Как "защитить" свое резюме на "Work.ua" от просмотра коллекторов????
Їм видно буде, але тим хто зареєстрованийМне важно,что бы работодатели искали...,а не "задумывались"
А як можуть знайти роблотодавці,якщо,я вкажу "не показувати моє ім`я і прізвище"?
Дякую,за відповідь! А скажіть,є ще,такі великі сайти- по пошуку работи - де можна розмістити резюме?Їм видно буде, але тим хто зареєстрований
А что коллекторы делают вам плохого на таких сайтах?Дякую,за відповідь! А скажіть,є ще,такі великі сайти- по пошуку работи - де можна розмістити резюме?
Прятаться от них-залог тишины и спокойствия!!!А что коллекторы делают вам плохого на таких сайтах?
Прятаться на них - не выход!!!
Работодатели платят немалые деньги за регистрацию на них. Поэтому для соискателя такие сайты бесплатные. Намного больше незарегистрированных компаний ищут сотрудников.
Извините! Я имел ввиду прятаться от них на сайтах поиска работы! На таких сайтах нужно быть как на витрине! Иначе тишина и спокойствие будет с работой!Прятаться от них-залог тишины и спокойствия!!!
Скажите,есть ли еще,такие большие сайты- по поиску работы - где можно разместить резюме?Извините! Я имел ввиду прятаться от них на сайтах поиска работы! На таких сайтах нужно быть как на витрине! Иначе тишина и спокойствие будет с работой!
www.rabota.uaСкажите,есть ли еще,такие большие сайты- по поиску работы - где можно разместить резюме?
Знаю www.rabota.ua ,жалко что постепенно "умирает" этот поисковик работы!www.rabota.ua
www.hh.ua
Еще есть Кадровые агентства в вашем городе, которые бесплатно для вас, будут искать вам работу. Все зависит от специальности!