Защитить от коллекторов свое резюме на Work.ua

• Автор теми Автор теми Vombat
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 2K

Vombat

Only read
Дописи
324
Реакції
191
Бали
68
Vombat не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Как "защитить" свое резюме на "Work.ua" от просмотра коллекторов????

может в настройках кабинета на ресурсе? или свяжитесь с оператором сайта, лучше них никто не подскажет

Там можна зробити прихованим резюме. Що ваші ПІБ та телефон тільки зареєстрованим роботодавцям буде видно.

Там можна зробити прихованим резюме. Що ваші ПІБ та телефон тільки зареєстрованим роботодавцям буде видно.
Там є таке..." Не показувати в резюме мої ім'я, прізвище, адресу, телефон, ел. пошту, поточне місце роботи, світлину, соціальні мережі"...Але,якщо,я виберу цей пункт-то тоді,мене ніхто не зможе знайти-ні зареєстровані роботодавці,ні не зареєстровані...

Там є таке..." Не показувати в резюме мої ім'я, прізвище, адресу, телефон, ел. пошту, поточне місце роботи, світлину, соціальні мережі"...Але,якщо,я виберу цей пункт-то тоді,мене ніхто не зможе знайти-ні зареєстровані роботодавці,ні не зареєстровані...
Інших варіантів немає, теж цікавився, після видалення резюме воно ще довго вісить в Гугл кеш.

Якщо це передбачено на сайті, то вас змоде найти роботодавець. Я собі робила таке резюме.і находили мене. А є ще один варіант - зробити у ворді резюме і скинути бажаним роботодавцям зразу у приват на тому сайті . Самому відгукнутися на вакансію а не щоб хтось шукав

Vombat, Вам в одной из Ваших тем Kp716115 дал очень дельный совет. Вы ж примерно представляете в какой сфере хотите работать....находите компании в свои городе и шлите им резюме, они может не ищут, но почитав задумаются...и возможно пригласят Вас на работу. За спрос же не бьют, и Вы ничего не теряете.
Мне важно,что бы работодатели искали...,а не "задумывались"
Якщо це передбачено на сайті, то вас змоде найти роботодавець. Я собі робила таке резюме.і находили мене. А є ще один варіант - зробити у ворді резюме і скинути бажаним роботодавцям зразу у приват на тому сайті . Самому відгукнутися на вакансію а не щоб хтось шукав
А як можуть знайти роблотодавці,якщо,я вкажу "не показувати моє ім`я і прізвище"?

Останнє редагування:

А як можуть знайти роблотодавці,якщо,я вкажу "не показувати моє ім`я і прізвище"?
Напишуть Вам листа, наприклад. Або можете окрему сімку завести для сайтів оголошень.

Я своє резюме приховала, т.як там є фото і місця робіт. Сама вишукую вакансії і сама висилаю в компанії.

Я своє резюме приховала, т.як там є фото і місця робіт. Сама вишукую вакансії і сама висилаю в компанії.
Якщо шукати через Гугл за прізвищем, то видалені з Ворк Юа анкети і фото ще довго з кешу підтягуються.

Еммм,а Вам это зачем вообще нужно?Ну пусть смотрят,пусть звонят,ответ один у Вас будет,денег нет,работы нет?Позвонят на старую?Ну такое.И что?

Їм видно буде, але тим хто зареєстрований

Дякую,за відповідь! А скажіть,є ще,такі великі сайти- по пошуку работи - де можна розмістити резюме?
А что коллекторы делают вам плохого на таких сайтах?
Прятаться на них - не выход!!!
Работодатели платят немалые деньги за регистрацию на них. Поэтому для соискателя такие сайты бесплатные. Намного больше незарегистрированных компаний ищут сотрудников.

А что коллекторы делают вам плохого на таких сайтах?
Прятаться на них - не выход!!!
Работодатели платят немалые деньги за регистрацию на них. Поэтому для соискателя такие сайты бесплатные. Намного больше незарегистрированных компаний ищут сотрудников.
Прятаться от них-залог тишины и спокойствия!!!

Прятаться от них-залог тишины и спокойствия!!!
Извините! Я имел ввиду прятаться от них на сайтах поиска работы! На таких сайтах нужно быть как на витрине! Иначе тишина и спокойствие будет с работой!

Извините! Я имел ввиду прятаться от них на сайтах поиска работы! На таких сайтах нужно быть как на витрине! Иначе тишина и спокойствие будет с работой!
Скажите,есть ли еще,такие большие сайты- по поиску работы - где можно разместить резюме?

Скажите,есть ли еще,такие большие сайты- по поиску работы - где можно разместить резюме?
www.rabota.ua
www.hh.ua
Еще есть Кадровые агентства в вашем городе, которые бесплатно для вас, будут искать вам работу. Все зависит от специальности!

Назад
Угорі