- Дописи
- 7508
- Рішення
- 1
- Реакції
- 10252
- Бали
- 4405
Пчёл не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я ж говорю: опасная...)))Посовітували лоботоміюякраз добре плями прибирає)
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я ж говорю: опасная...)))Посовітували лоботоміюякраз добре плями прибирає)
![]()
Я ж говорю: опасная...)))

Да я вообще утром встал с отличным настроением. Зашёл на форум, а тут срач женский и притензии.. Думал вытерплю их клыки, ответил и тут налетели стервятники. Матриархат здесь...Тяжело нынче мужикам.Свобода, не пойму, ты спецом срач разводишь?
Я тобі нагадаю що я РСП з прицепами,і я щаслива в шлюбі,а таких як я ти призираєш і чоловіки в нас аленіДа я вообще утром встал с отличным настроением. Зашёл на форум, а тут срач женский и притензии.. Думал вытерплю их клыки, ответил и тут налетели стервятники. Матриархат здесь...Тяжело нынче мужикам.
Да я вообще утром встал с отличным настроением. Зашёл на форум, а тут срач женский и притензии.. Думал вытерплю их клыки, ответил и тут налетели стервятники. Матриархат здесь...Тяжело нынче мужикам.

Ти хочеш про це поговоритиЯ тобі нагадаю що я РСП з прицепами,і я щаслива в шлюбі,а таких як я ти призираєш і чоловіки в нас алені
Як з хати виходить кажи аби високовольтні дроти не обірваві чоловіки в нас алені

Фігово відчуваєшот ії прям відчуваю. Прям емоційно клацає телефон і ставить смайлики. Був би рядом відгамселила давно, і не раз.
Хвалю, що не куриш.
ну не скажи) такі свого не упустятьПенсії тобі тут не бачити
Так клюєте ж , важко трохи коли ви зверху.Фігово відчуваєшбо уже б втихомирився)

[POSTS=100]У мене стажу немає. А в центрі зайнятості в 2019 році відправляли в Ізраїль будувати бомбосховища, бо роботи немає )) про яку пенсію можно мріяти ?)- 58 євро ?[/POSTS]ну не скажи) такі свого не упустять
інше питання чи він до неї доживе
Чому б і ні?) Можемо..)Ти хочеш про це поговоритидумку свою не змінив.
Радий, що знайшла свою половинку.
Питання просто з цікавості.15 к. -економно, але виживеш.
Можеш звісно облаштувати сімейне життя, але дитина буде нижчої якості... Щоб задуматись про сім'ю і дітей, достойна зарплата повина бути не менше 45 тисячі гривень.
Тому, або ти створюєш сім'ю рабів без засобів на достойне існування. Або дивишся на економічеу зміну країни , очікуючи чуда.
Питання не актуальне, союз розпався. Але машини і дачи були.Питання просто з цікавості.
Скільки отримували твої батьки перед твоїм народженням?
Мужикам якраз норм,а от тобі мабуть і по життю тяжкоДа я вообще утром встал с отличным настроением. Зашёл на форум, а тут срач женский и притензии.. Думал вытерплю их клыки, ответил и тут налетели стервятники. Матриархат здесь...Тяжело нынче мужикам.
Ок. Це твоя думка, до якої ти дійшов під впливом дописів інших.Мужикам якраз норм,а от тобі мабуть і по життю тяжко
Ти не зрозумів. Це не думка. Це те що чоловіків робить чоловіками.Ок. Це твоя думка, до якої ти дійшов під впливом дописів інших.
По життю усім тяжко, кому зараз легко?
Чого ти взяв , що скиглю і біжу ?Ти не зрозумів. Це не думка. Це те що чоловіків робить чоловіками.
Чоловіки не тікають від проблем а підбирають те чого в тебе нема і вирішують проблеми.
А не скиглять і звинувачують весь світ лиш не себе любимого.
Біжи. І чим далі. Ти ніде не будеш потрібен. Так все життя і бігатимеш.