Заработать в интернете пару тысяч грн. за сутки реально?

• Автор теми Автор теми No calls to third parties
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 267
  • Перегляди Перегляди 7K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
1711911212496.webp

Свобода, не пойму, ты спецом срач разводишь?
Да я вообще утром встал с отличным настроением. Зашёл на форум, а тут срач женский и притензии.. Думал вытерплю их клыки, ответил и тут налетели стервятники. Матриархат здесь...Тяжело нынче мужикам.

Да я вообще утром встал с отличным настроением. Зашёл на форум, а тут срач женский и притензии.. Думал вытерплю их клыки, ответил и тут налетели стервятники. Матриархат здесь...Тяжело нынче мужикам.
Я тобі нагадаю що я РСП з прицепами,і я щаслива в шлюбі,а таких як я ти призираєш і чоловіки в нас алені

:злая::sarcastic:

Фігово відчуваєш 😒бо уже б втихомирився)
Так клюєте ж , важко трохи коли ви зверху.:жена:
[POSTS=100]У мене стажу немає. А в центрі зайнятості в 2019 році відправляли в Ізраїль будувати бомбосховища, бо роботи немає )) про яку пенсію можно мріяти ?)- 58 євро ?[/POSTS]ну не скажи) такі свого не упустять
інше питання чи він до неї доживе

15 к. -економно, але виживеш.
Можеш звісно облаштувати сімейне життя, але дитина буде нижчої якості... Щоб задуматись про сім'ю і дітей, достойна зарплата повина бути не менше 45 тисячі гривень.
Тому, або ти створюєш сім'ю рабів без засобів на достойне існування. Або дивишся на економічеу зміну країни , очікуючи чуда.
Питання просто з цікавості.
Скільки отримували твої батьки перед твоїм народженням?

Мужикам якраз норм,а от тобі мабуть і по життю тяжко

Ок. Це твоя думка, до якої ти дійшов під впливом дописів інших.
По життю усім тяжко, кому зараз легко?
Ти не зрозумів. Це не думка. Це те що чоловіків робить чоловіками.
Чоловіки не тікають від проблем а підбирають те чого в тебе нема і вирішують проблеми.
А не скиглять і звинувачують весь світ лиш не себе любимого.
Біжи. І чим далі. Ти ніде не будеш потрібен. Так все життя і бігатимеш.

Ти не зрозумів. Це не думка. Це те що чоловіків робить чоловіками.
Чоловіки не тікають від проблем а підбирають те чого в тебе нема і вирішують проблеми.
А не скиглять і звинувачують весь світ лиш не себе любимого.
Біжи. І чим далі. Ти ніде не будеш потрібен. Так все життя і бігатимеш.
Чого ти взяв , що скиглю і біжу ?
Чи маю приїхати в твою країну- ризикувати найцінишим , а потім як відпрацьованний ресурс знову їхати в польшу мити унітази?
І хто тут хитрий жук ?
Мене попросили взагалі не писати вам нічого. Тому закінчуєм тему.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі