Заработать в интернете пару тысяч грн. за сутки реально?

• Автор теми Автор теми No calls to third parties
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 267
  • Перегляди Перегляди 7K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Frauen мислять також. Не у всіх є матеріальна можливість мати дітей, хоча державні програми і установи допомагають.
Будеш на трьох роботах ішачить😒
Ладно. Так и не поняла. Где заработать 45 тыщ?
Свободу на три роботи устроїть і 45 в кармані) :sarcastic: якраз 3*15=45))

15 к. -економно, але виживеш.
Можеш звісно облаштувати сімейне життя, але дитина буде нижчої якості... Щоб задуматись про сім'ю і дітей, достойна зарплата повина бути не менше 45 тисячі гривень.
Тому, або ти створюєш сім'ю рабів без засобів на достойне існування. Або дивишся на економічеу зміну країни , очікуючи чуда.
Мля,ти забібікав,то РСП з Аленями,я це чудово пам'ятаю,то діти нижчої якості..Ну то п#здец.. Сидіти за кордоном і тявкати кожен мастак,а ти сюди приїдь,і живи тут,і вали на фронт замінити мого чоловіка.А потім розказуй,що діти нижчої якості.Йпрст..Ти мене врешті решт доведеш..
P.S.До якого року в тебе дія паспорта?

Інколи коли реклама дивлюсь шоу Супермама, так там якесь зібрання мам, що виховують дітей високої якості. І єдина думка коли я бачу цих дітей і методи виховання - куди дивляться соціальні служби? Там зразу можна відбирати дітей, просто після перегляду передачі. А мамочки не бідні, в більше випадків дуже, дуже забезпеченні.

Можна...програмером або письмовим перекладачем, наприклад
Але потрібні відповідні навички та підготовка звісно

Про закордонний,бо треба буде довідку з Тцк :rolleyes: 🤭 Надіюсь що цей закон приймуть..)
[POSTS=2026]Також хочу цей закон, бо наразі тільки дві країни без проблем дають громадянство. [/POSTS]
Мля,ти забібікав,то РСП з Аленями,я це чудово пам'ятаю,то діти нижчої якості..Ну то п#здец.. Сидіти за кордоном і тявкати кожен мастак,а ти сюди приїдь,і живи тут,і вали на фронт замінити мого чоловіка.А потім розказуй,що діти нижчої якості.Йпрст..Ти мене врешті решт доведеш..
P.S.До якого року в тебе дія паспорта?
[POSTS=2026]Стосовно Твоєї країни висновок і вибір зробив ще в 2019 році. З радістю відмовлюсь від громадянства, як і мільони інших людей.[/POSTS]

Ну то відмовся вже і не тягни..Бо ти не громадянин України,а хз що.
[POSTS=2026]Так чекаємо...але ж ваш президент не підписує прохання мільонів, щодо позбавлення громадянства, можливо майбутній закон, що порушує права людей-полегшить людям можливість позбутися його.

[/POSTS]

Свобода, не пойму, ты спецом срач разводишь?

Так ще плями є в Убкі. Взяв- віддай.
Мені чужого не трябо.
Чи ти б по іншому робила б ?
Оффтоп
Для чого тобі борги в не твоїй країні?
Пенсії тобі тут не бачити....як і всього іншого.....
Тому може просто будеш читати без присутності на форумі?
А ми будемо в своїй рідній країні без таких людей тільки радіти.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі