Запитання щодо звільнення з роботи

• Автор теми Автор теми ПАННОЧКА
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 47
  • Перегляди Перегляди 2K

ПАННОЧКА

НЕСКОРЕНА
✩ Premium ✩
Дописи
15598
Реакції
35919
Бали
7065
ПАННОЧКА не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Моя донька вагітна. Звільняється з роботи за власним бажанням...Офіційна робота.
Чи може вона вимагати за згодою двох сторін?
Чи має вона відпрацьовувати 14днів.?
І коли вона отримає розрахунок, відразу чи вдень зарплати?
Чи може вона стати на біржу праці?

По інтернету знаходила інформацію,але зрозуміла ,що нічого не зрозумію ((((((((

вимагати за згодою двох сторін?
Вимагати - ні, просити - так.

Так, але це не "відпрацьовувати", а "попередити за 14...".

коли вона отримає розрахунок, відразу чи вдень зарплати?
В день звільнення. Так має бути.

Звісно (не пам'ятаю, чи є там якісь строки...)

Вимагати - ні, просити - так.

Так, але це не "відпрацьовувати", а "попередити за 14...".

В день звільнення. Так має бути.

Звісно (не пам'ятаю, чи є там якісь строки...)
На неї хочуть повісити недостачу в магазині по касі. Вона не згідна. По штрихкоду вибило зовсім товар.
Рознервували добре її. Вона написала за власним бажанням. І пішла додому....

На неї хочуть повісити недостачу в магазині по касі.
Тут багато деталей, починаючи від працевлаштування і посади, закінчуючи фактом інвентаризації.
Якась шарага по типу "Все по 5 копійок" ніколи не буде робити інвентаризацію "як треба", тому повісити недостачу можна тільки в плані залякування.

Тут багато деталей, починаючи від працевлаштування і посади, закінчуючи фактом інвентаризації.
Якась шарага по типу "Все по 5 копійок" ніколи не буде робити інвентаризацію "як треба", тому повісити недостачу можна тільки в плані залякування.
Це мережа магазинів,, ПАККО''. Працюють цілодобово.
Дякую за оперативні відповіді))))))))

Є ... до місяця повинна. А взагалі - чим швидше тим краще.
Ааа... То може я з виплатами допомоги сплутав. Виплати нібито не одразу (в залежності від статті звільнення), а через місяць чи два, щось таке...
Post automatically merged:

Це мережа магазинів,, ПАККО''.
Це мені ні про що не каже.. )))
Недостачу можна повісити тільки на матеріально відповідальну особу і тільки за результатами інвентаризації, яка проводиться не в зошиті в клітинку, а відповідно до встановлених норм.

Ааа... То може я з виплатами допомоги сплутав. Виплати нібито не одразу (в залежності від статті звільнення), а через місяць чи два, щось таке...

Це мені ні про що не каже.. )))
Недостачу можна повісити тільки на матеріально відповідальну особу і тільки за результатами інвентаризації, яка проводиться не в зошиті в клітинку, а відповідно до встановлених норм.
Саме так,вона матеріально відповідальна((((

Я не впевнена, але як що ваша дочка матеріально відповідальна, вона сама повина бути зацікавлена в тому, що би провести ревізію. Не дай боже на неї спишуть всі пропажі з відкриття магазину.

Просто я, так это подстава, чтоб уволить ее и она не ушла от них в декрет. Это очевидно.
Есть доказательства отсутствия недостачи? Можно натравить на них инспекцию по труду. Будут более сговорчивые

Моя донька вагітна. Звільняється з роботи за власним бажанням...Офіційна робота.
Чи може вона вимагати за згодою двох сторін?
І коли вона отримає розрахунок, відразу чи вдень зарплати?

По інтернету знаходила інформацію,але зрозуміла ,що нічого не зрозумію ((((((((
Может попросить по согласию сторон так даже легче в центр занятости стать, но лучше пусть не увольняется что бы выплаты получать во время декрета.
Если необходимо уволиться срочно что бы не отрабатывать 14 дней пусть пишет заявление в связи с переездом тогда ее обязаны уволить в течении суток.
Что бы потянуть время и остаться на работе пусть пишет заявление на отпуск и во время отпуска идет на больничный.

Она подписывала договор материальной ответственности? Могла недостача возникнуть в связи с беременностью?

Останнє редагування:
І окремий договір про це є?
Так.є(((((

Я не впевнена, але як що ваша дочка матеріально відповідальна, вона сама повина бути зацікавлена в тому, що би провести ревізію. Не дай боже на неї спишуть всі пропажі з відкриття магазину.
Провели ревізію . Позавчора.В одному чеку по штрихкоду вибило один той самий товар,але з різними начинками і ціною в пару копійок різниці ,Вона не замітила.
І ось сьогодні їй сказали,що всю недостачу на неї спишуть по цій касі+по цілому магазину.
Поїду в понеділок розбиратися....((((

Життя бурлить,які там нафіг МФО!!!((((((

Останнє редагування:
Так.є(((((

Провели ревізію . Позавчора.В одному чеку по штрихкоду вибило один той самий товар,але з різними начинками і ціною в пару копійок різниці ,Вона не замітила.
І ось сьогодні їй сказали,що всю недостачу на неї спишуть по цій касі+по цілому магазину.
Поїду в понеділок розбиратися....((((

Життя бурлить,які там нафіг МФО!!!((((((
Тупо развели. Какая недостача по всему магазину на одного кассира? Она несёт ответственность только за ту кассу на которой была открыта ее учетка.

Тупо развели. Какая недостача по всему магазину на одного кассира? Она несёт ответственность только за ту кассу на которой была открыта ее учетка.
Явно поїду на розборки.але треба ,,,,,,підкуватись''''.З Вашою допомогою.
Враховуючи, що вона вагітна,треба якомога розумніше її витягнути звідти.....

Явно поїду на розборки.але треба ,,,,,,підкуватись''''.З Вашою допомогою.
Враховуючи, що вона вагітна,треба якомога розумніше її витягнути звідти.....
Она когда кассу сдавала все было ок? как всплыли эти копейки и почему она не положила свои?

Она когда кассу сдавала все было ок? как всплыли эти копейки и почему она не положила свои?
Все було ок,була загальна ревізія магазину(магазин опт).
А сьогодні вийшла після вихідного і такий треш....
Не дивляться чи вагітна ,чи ні за копійку з'їдять,тварі((((((
А як плюс в касі був більше 100грн за зміну, то це клас.!(((((( Умнічка(((

Все було ок,була загальна ревізія магазину(магазин опт).
А сьогодні вийшла після вихідного і такий треш....
Не дивляться чи вагітна ,чи ні за копійку з'їдять,тварі((((((
А як плюс в касі був більше 100грн за зміну, то це клас.!(((((( Умнічка(((
Недостача по ревизии не компенсируется индивидуально. Разбивается на всю смену либо весь штат. Это коллективная материальная ответственность

Назад
Угорі