Запит ДФС про реєстраційні номери облікових карток платників податків

• Автор теми Автор теми Сm
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 2K

Сm

Форумчанин
Дописи
472
Реакції
348
Бали
5225
Сm не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня,хто підкаже це як,я зайшов у АСВП ,де по електронному індефікатору ознайомився з матеріалами вп але мене зацікавило у запит ДФС про реєстраційні номери облікових карток платників податків та/або джерела отримання доходів боржників – фізичних осіб тобто звідки я отримую дохід вказано основне місце роботи і додаткове місце роботи,а третя вказана фк форза ???,хто знає чого це так?

Доброго дня,хто підкаже це як,я зайшов у АСВП ,де по електронному індефікатору ознайомився з матеріалами вп але мене зацікавило у запит ДФС про реєстраційні номери облікових карток платників податків та/або джерела отримання доходів боржників – фізичних осіб тобто звідки я отримую дохід вказано основне місце роботи і додаткове місце роботи,а третя вказана фк форза ???,хто знає чого це так?
В КФ маєте кредит?
І код там який 160 чи 161 не пам'ятаю точно?

так був у кф,форзі24,та форза кредіт усе ще весною закривав за тіло,форза вислала довідку про відсутність заборгованості,кф морозився і казав щоб за довідкою звертався у відділення
да код 160

так був у кф,форзі24,та форза кредіт усе ще весною закривав за тіло,форза вислала довідку про відсутність заборгованості,кф морозився і казав щоб за довідкою звертався у відділення
да код 160
Не знаю,що але КФ мутить щось через податкову.
Бо в когось ще на форумі така фігня є.
Ну й погугліть,як код 160 розшифрофується,думаю Ви здивуєтеся.

зрозуміло
це якось буде впливати у майбутньому?

Код 160
IMG_20200923_143811.webp

Це ми вже зрозуміли.
Ще б зрозуміти,що вони намутили нам з своїми "призами"?
Вот это вряд ли можно понять, но наверняка какую-то схемку намутили, либо же 0 как в налоговой декларации проставят (предположение)

да код 160
КФ.юа поставил мне в доход 236грн. Я справку с налоговой взяла а там типа инши доходы. Вот так они уменьшают свой доход и занимаются мошенничеством

Мошеники на уровне государства,какого мфо лезет к нам в наши доходи

Нічого собі мфчмо самі мутять від налогової,а нас перевіряють-а кишка у них не трісне!

Не знаю,самій цікаво,що то взагалі було.
Ніяк до податкової не дійду,щоб взнати.

107​
Сума заборгованості платника податку за укладеним ним цивільно-правовим договором, за якою минув строк позовної давності та яка перевищує суму, що становить 50 відсотків місячного прожиткового мінімуму, діючого для працездатної особи на 01 січня звітного податкового року, крім сум податкової заборгованості, за якими минув строк позовної давності згідно з розділом II Кодексу, що встановлює порядок стягнення заборгованості з податків, зборів і погашення податкового боргу (підпункт 164.2.7пункту 164.2 статті 164 розділу IV Кодексу)​
Заборгованість, за якою минув строк позовної давності​
01.01.2011​

У меня тоже по запросу в ДФС есть доход код 160 и 128 .
А по факту как бы этого и нет

Если в коротко, форза светится у вас в налоговой как прощенный кредит , типо они эти деньги вам подарили ( которые раннее накрутили с воздуха)

Такое западло сделал банк, сумму прощенного долга в доход зафиксировал и отправил в налоговую втихоря.
В этом году пришла бумага из налоговой из которой все это и узнали. Нужно заполнить декларацию и заплатить налог с той суммы теперь.
Поэтому если у вас засветился прощенный кредит как доход, будьте готовы к сюрпризу оплаты налога с этого "дохода" )

Назад
Угорі