Запропонували закрити два кредити за тіло

• Автор теми Автор теми Marina1503
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 645

Marina1503

Форумчанин
Дописи
269
Реакції
134
Бали
2625
Marina1503 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня! Маю у них 2 кредити, протягом двох місяців пропонували тіло, але грошей не було. Зараз зʼявились, хотіла закрити один з кредитів, пишу їм на пошту щодо гарантійного листа, вони відповідають, що все, акція закінчилась, платіть усю суму з відсотками. В когось була така ситуація, реально ще від них за тіло добитись закриття?

пишу їм на пошту щодо гарантійного листа, вони відповідають, що все, акція закінчилась, платіть усю суму з відсотками.
Це з історій : "Вони не хочуть, а мені і не треба".
Нехай далі нагулюють "апетит"

Доброго дня! Маю у них 2 кредити, протягом двох місяців пропонували тіло, але грошей не було. Зараз зʼявились, хотіла закрити один з кредитів, пишу їм на пошту щодо гарантійного листа, вони відповідають, що все, акція закінчилась, платіть усю суму з відсотками. В когось була така ситуація, реально ще від них за тіло добитись закриття?
Позже опять предложат, когда поймут, что ничего не получат вообще))
Клоуны))

За какой срок вам предложили тело?
Тенго меня передали им. Написала на почту что готова сегодня закрыть за тело и мин.процент. Сказали что такого не будет. Чтобы я готовилась к страшному 😂 "Ви більше ніколи не зможете кредит на території України, Марія". Я аж прямо расстроилась 😂😂😂

Хотят с тела 2100грн, 13043 грн, фантазёры.

Тенго меня передали им. Написала на почту что готова сегодня закрыть за тело и мин.процент. Сказали что такого не будет. Чтобы я готовилась к страшному 😂 "Ви більше ніколи не зможете кредит на території України, Марія". Я аж прямо расстроилась 😂😂😂

У меня у них Тенго и Милоан )))Пока ничего не пишут...

Кредиты мои у них с 2022 года, с 3 тысяч хотят 12, и с 8 тысяч хотят 25. Действительно страшное) надеюсь, Вы не очень расстроились))

Назад
Угорі