Запропонували тіло розділити на 4 частини

• Автор теми Автор теми Poli17
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 971

Poli17

Читач
Дописи
5
Реакції
0
Бали
1
Poli17 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Неинформативный заголовок
Запропонували тіло розділити на 4 частини , але гарантійний лист зараз прислати не можуть , тільки після першої оплати !
В кого таке було , платити чи ні ?

Запропонували тіло розділити на 4 частини , але гарантійний лист зараз прислати не можуть , тільки після першої оплати !
Конечно не платить. Чего это они не могут? По какой причине? Заплатите сейчас, уйдут в яму( ничего без гарантийки не платите

В мене таке було, тільки не на 4 а на 5 частин, після першої проплати проценти в кабінеті списали, але дзвонив їм і нагадував. В даній гілці є схожа тема.

Платити чи ні)Тільки на ваш розсуд)
Влаштовують умови)Хоч для під страховки переписку збережіть.Хоча не можу придумати,що їм заважає відправити людині гарантійний лист.Хоч електронний)

Вам, где-то, раз в 3 дня должно приходить смс от отправителя "C_PLUS_BORG", в котором прямая ссылка на погашение кредита, при переходе откроется страница оплаты и будет 2 кнопки, оплата тела и оплата частями, под каждой из кнопок есть ссылка на гарантийное письмо.
Во всяком случае, у меня так было, игнорил их пол года.

У мене таке було, я оплатив і мені прислали гарантійний лист і змінили суму. Дивіться тему. Але я не рекомендую так робити

Назад
Угорі