МожетеРебята ,всем добрый вечер. У меня такой вопрос я нахожусь за границей ,могу ли я в электронном виде,в кабинете есуд,написать заперечення?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
МожетеРебята ,всем добрый вечер. У меня такой вопрос я нахожусь за границей ,могу ли я в электронном виде,в кабинете есуд,написать заперечення?
Ну так для меня вывод был очевиден. Ну и как видим мой выбор оказался верным.Сомнительно, но ладно...
Ой, та ради Бога)
Ну, да... Бесплатно делать никто не будет. А дальше - на ваш страх и риск. Хотите с джпт подавать апелляцию - ок. Кстати, судьи тоже используют его в написании решений или ухвал, не помню))). Было тут недавно))
Все правильно. Либо выиграете, либо нет. 50/50, да/нет
А что вам мешает загрузить в него материалы дела?цікаво, а що говорить чат про шляхи захисту БЕЗ огляду матеріалів конкретної справи?))) ну реально, аж спробую, тільки пізніше, бо часу не вистачає
Как не будет?Ну, да... Бесплатно делать никто не будет.
Так надо себя обозначить как можно быстрее)Как не будет?
Я тут весь вечер сижу, панимаешь, без дела. И только думаю - чего б так склепать бесплатно.
цікаво, як би відбувався пошук незаконних нарахувань )))) Не інтригуйте менеНу так для меня вывод был очевиден. Ну и как видим мой выбор оказался верным.
А что вам мешает загрузить в него материалы дела?
Я думаю если ему обозначить конкретику то он сделает.цікаво, як би відбувався пошук незаконних нарахувань )))) Не інтригуйте мене
Дать ссылку на конкретику?Я думаю если ему обозначить конкретику то он сделает.
Сошлется на статьи, которые ещё и перепутает. Кстати, имейте ввиду, что он может прикрутить статьи ГПК рф. Где-то такое встречал уже. Поэтому проверять, что он настрочит нужно внимательно, а то в суде может случиться конфуз, мягко говоря)).Я думаю если ему обозначить конкретику то он сделает.
ЦПК?)Дать ссылку на конкретику?
а як Ви визначите, якщо самі не знаєте, де "собака зарита" в тих розрахунках, умовах? Згадую, як мені клієнт з розумним виглядом обличчя почав розказувати на стадії апеляції, що там би третю особу залучити і навіть придумав таку, яка фактично і не має стосунку до справи, але про яку "нашиптав" чат джпт, причому змішавши це з реальними процесуальними нормами по порядку залучення в першій інстанції.. Очі в мене на лоба лізли допоки не розколовся клієнт, звідки те всеЯ думаю если ему обозначить конкретику то он сделает.
А что там определять? Все начисления незаконны и точка. )а як Ви визначите, якщо самі не знаєте, де "собака зарита" в тих розрахунках, умовах?
Згадую, як мені клієнт з розумним виглядом обличчя почав розказувати на стадії апеляції, що там би третю особу залучити і навіть придумав таку, яка фактично і не має стосунку до справи, але про яку "нашиптав" чат дпт, причому змішавши це з реальними процесуальними нормами по порядку залучення в першій інстанції..

Ну, знаешь ли, я не юрист и не чат джпт - могу и ошибаться!Фи!
Берем выше: Конституція України
Очі в мене на лоба лізли допоки не розколовся клієнт, звідки те все

Не так.а як Ви визначите, якщо самі не знаєте, де "собака зарита" в тих розрахунках, умовах? Згадую, як мені клієнт з розумним виглядом обличчя почав розказувати на стадії апеляції, що там би третю особу залучити і навіть придумав таку, яка фактично і не має стосунку до справи, але про яку "нашиптав" чат дпт, причому змішавши це з реальними процесуальними нормами по порядку залучення в першій інстанції.. Очі в мене на лоба лізли допоки не розколовся клієнт, звідки те все
Меня рф не интересует.Сошлется на статьи, которые ещё и перепутает. Кстати, имейте ввиду, что он может прикрутить статьи ГПК рф. Где-то такое встречал уже. Поэтому проверять, что он настрочит нужно внимательно, а то в суде может случиться конфуз, мягко говоря)).
ЦПК?)
Давайте.Дать ссылку на конкретику?
Начнем с того что инфу надо перепроверить, от него.а як Ви визначите, якщо самі не знаєте, де "собака зарита" в тих розрахунках, умовах? Згадую, як мені клієнт з розумним виглядом обличчя почав розказувати на стадії апеляції, що там би третю особу залучити і навіть придумав таку, яка фактично і не має стосунку до справи, але про яку "нашиптав" чат джпт, причому змішавши це з реальними процесуальними нормами по порядку залучення в першій інстанції.. Очі в мене на лоба лізли допоки не розколовся клієнт, звідки те все
И что?)Меня рф не интересует.
И всеИ что?)
Добрий вечір. Так і залишається питання, хто буде задавати конкретизацію і потім перепровіряти? І чи погодиться адвокат не просто опрацьовувати матеріали справи, а ще і займатись поясненнями, а що ж не так в отриманих від штучного інтелекту пропозиціях і рішеннях... Уявіть собі кілька десятків справ в роботі і будете мати відповідь на питання, чому тут варто обрати, або працюєте з адвокатом, або з чатом джпт.. Як там: "кожному своє"Меня рф не интересует.
Давайте.
Начнем с того что инфу надо перепроверить, от него.