Заперечення. Как написать в еСуд?

• Автор теми Автор теми Anastyasiia
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 48
  • Перегляди Перегляди 964
Сомнительно, но ладно...

Ой, та ради Бога)

Ну, да... Бесплатно делать никто не будет. А дальше - на ваш страх и риск. Хотите с джпт подавать апелляцию - ок. Кстати, судьи тоже используют его в написании решений или ухвал, не помню))). Было тут недавно))

Все правильно. Либо выиграете, либо нет. 50/50, да/нет
Ну так для меня вывод был очевиден. Ну и как видим мой выбор оказался верным.

цікаво, а що говорить чат про шляхи захисту БЕЗ огляду матеріалів конкретної справи?))) ну реально, аж спробую, тільки пізніше, бо часу не вистачає
А что вам мешает загрузить в него материалы дела?

Ну так для меня вывод был очевиден. Ну и как видим мой выбор оказался верным.

А что вам мешает загрузить в него материалы дела?
цікаво, як би відбувався пошук незаконних нарахувань )))) Не інтригуйте мене

Я думаю если ему обозначить конкретику то он сделает.
Сошлется на статьи, которые ещё и перепутает. Кстати, имейте ввиду, что он может прикрутить статьи ГПК рф. Где-то такое встречал уже. Поэтому проверять, что он настрочит нужно внимательно, а то в суде может случиться конфуз, мягко говоря)).

Дать ссылку на конкретику?
ЦПК?)

Я думаю если ему обозначить конкретику то он сделает.
а як Ви визначите, якщо самі не знаєте, де "собака зарита" в тих розрахунках, умовах? Згадую, як мені клієнт з розумним виглядом обличчя почав розказувати на стадії апеляції, що там би третю особу залучити і навіть придумав таку, яка фактично і не має стосунку до справи, але про яку "нашиптав" чат джпт, причому змішавши це з реальними процесуальними нормами по порядку залучення в першій інстанції.. Очі в мене на лоба лізли допоки не розколовся клієнт, звідки те все

Останнє редагування:
а як Ви визначите, якщо самі не знаєте, де "собака зарита" в тих розрахунках, умовах?
А что там определять? Все начисления незаконны и точка. )
Згадую, як мені клієнт з розумним виглядом обличчя почав розказувати на стадії апеляції, що там би третю особу залучити і навіть придумав таку, яка фактично і не має стосунку до справи, але про яку "нашиптав" чат дпт, причому змішавши це з реальними процесуальними нормами по порядку залучення в першій інстанції..
:facepalm:
Я в 2019 году терроризировал Mercato®, чтобы он не тянул кота за шарундулы, а готовился подавать иск в суд на кредитора, который мне уже надоел. Аргументы? Аргументов была масса. Но самым аргументированным аргументом считаю "задолбали пид......сы".
Благо дело, Сергей взывал у разуму и услышан был)))).

Ну, знаешь ли, я не юрист и не чат джпт - могу и ошибаться!
🤣🤣🤣

Очі в мене на лоба лізли допоки не розколовся клієнт, звідки те все
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

а як Ви визначите, якщо самі не знаєте, де "собака зарита" в тих розрахунках, умовах? Згадую, як мені клієнт з розумним виглядом обличчя почав розказувати на стадії апеляції, що там би третю особу залучити і навіть придумав таку, яка фактично і не має стосунку до справи, але про яку "нашиптав" чат дпт, причому змішавши це з реальними процесуальними нормами по порядку залучення в першій інстанції.. Очі в мене на лоба лізли допоки не розколовся клієнт, звідки те все
Не так.
Мені часто пишуть клієнти: "А вот моя думка така..."
Я відповідаю: "Підводному човну чхати, що кажуть на поверхні".

e91b26f0-418a-4aea-99ef-8882650b34f9.webp

нєє, хай собі і роботи будуть, але якби не витрачав ніхто мого часу на те, що буде приходити з ідеями від робота. О, треба це в договір дописати - окрему оплату за розбирання принесених з чату джпт варіантів вирішення справи

Сошлется на статьи, которые ещё и перепутает. Кстати, имейте ввиду, что он может прикрутить статьи ГПК рф. Где-то такое встречал уже. Поэтому проверять, что он настрочит нужно внимательно, а то в суде может случиться конфуз, мягко говоря)).

ЦПК?)
Меня рф не интересует.
Дать ссылку на конкретику?
Давайте.
а як Ви визначите, якщо самі не знаєте, де "собака зарита" в тих розрахунках, умовах? Згадую, як мені клієнт з розумним виглядом обличчя почав розказувати на стадії апеляції, що там би третю особу залучити і навіть придумав таку, яка фактично і не має стосунку до справи, але про яку "нашиптав" чат джпт, причому змішавши це з реальними процесуальними нормами по порядку залучення в першій інстанції.. Очі в мене на лоба лізли допоки не розколовся клієнт, звідки те все
Начнем с того что инфу надо перепроверить, от него.

Меня рф не интересует.

Давайте.

Начнем с того что инфу надо перепроверить, от него.
Добрий вечір. Так і залишається питання, хто буде задавати конкретизацію і потім перепровіряти? І чи погодиться адвокат не просто опрацьовувати матеріали справи, а ще і займатись поясненнями, а що ж не так в отриманих від штучного інтелекту пропозиціях і рішеннях... Уявіть собі кілька десятків справ в роботі і будете мати відповідь на питання, чому тут варто обрати, або працюєте з адвокатом, або з чатом джпт.. Як там: "кожному своє"

Назад
Угорі