Повідомлення в Е-суд

• Автор теми Автор теми Вікторія456
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 54
  • Перегляди Перегляди 852
Ещё один вопрос. Если я карту разблокирую на 2 минимальные зарплаты. И мне 3 раза в месяц приходит зарплата. Я смогу 3 раза снимать или там рассчитываться картой или переводить деньги?
Я списалась с адвокатом, что дело вела. Она говорит, что нет только раз в месяц и я не смогу ней пользоваться.

Она говорит раз в месяц, снять и все. Мне 7го аванс там приходит маленький кусочек и я не смогу потом дальше пользоваться
Смотря, какой банк. Райф - пользуетесь как обычной картой хоть по 200 раз в день, хоть снимаете, хоть оплачиваете. В других банках бывает, как Вы описали.

Підкажіть будь, якщо в електронному суді показує "Призначено склад суду" а в документах є ухвала про відкриття спрощеного провадження то я так розумію що суд уже програний?

Підкажіть будь, якщо в електронному суді показує "Призначено склад суду" а в документах є ухвала про відкриття спрощеного провадження то я так розумію що суд уже програний?
ні, лише відкрили провадження

А якщо не встиг подати відзив то уже все пропало, чи іще є можливість якась?

теоретично, ви можете подати пояснення по справі.
Підкажіть будь ласка, в мене суд йде вже як рік.. ніяк не відбудеться судове засідання (а може вже й відбулось) крайній документ в е-суді призначено до судового розгляду на 23 грудня 2025 року. Вже 27 березня нічого та і не зʼявилось.. це може означати що він відбувся ?

Підкажіть будь ласка, в мене суд йде вже як рік.. ніяк не відбудеться судове засідання (а може вже й відбулось) крайній документ в е-суді призначено до судового розгляду на 23 грудня 2025 року. Вже 27 березня нічого та і не зʼявилось.. це може означати що він відбувся ?
а вам є куди поспішати?)))
яка різниця відбувся чи ні?)))
якщо вас не влаштує рішення, строк на оскарження буде йти з моменту отримання рішення суду.
то ж, нехай хоч ще роками висить

то ж, нехай хоч ще роками висить
В мого довірителя справа № 170/550/21 вже 5 років висить в Києві догори ногами. А до її вирішення зупинено провадження у справі за позовом так званої ЄАПБ.

В мого довірителя справа № 170/550/21 вже 5 років висить в Києві догори ногами. А до її вирішення зупинено провадження у справі за позовом так званої ЄАПБ.
що, де висить?))ще в 21 році є рішення
1774632518759.webp

Добрый вечер, в электронном суде появился исполнительный лист. Через сколько могут открыть исполнительную? Деньги получу 7го числа на пумб. Очень сильно переживаю что не успею снять. Надежда есть, что пумб не тронут

Добрый вечер, в электронном суде появился исполнительный лист. Через сколько могут открыть исполнительную? Деньги получу 7го числа на пумб. Очень сильно переживаю что не успею снять. Надежда есть, что пумб не тронут
Могут хоть на следущий день, а с кем суд был?

Назад
Угорі