Заочное решение суда по ФинФорс не в мою пользу. Правда ли?

• Автор теми Автор теми Natik
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 3K
І мені таке ж прийшло а ще від качай гроші ось що

Вкладення

• IMG_20190918_162218.webp
    IMG_20190918_162218.webp
    38.4 Кб · Перегляди: 67
Ви велика умнічка!!)) дуже правильний настрой!!)) а мені ніхто не звонить, в мене всі незнайомі номера в чс, ото що знаю за бившого і його маму,що мала розказує. Малій теж дзвонять, вона мені вже і не каже,коли, жаліє.
Дякую. Тримайтесь, бо то все фігня, яка вирішується в будь якому випадку))). Хай там як, але на форумі завжди є підтримка нереальна, якої не знайдеш між знайомими і родичами. Завжди рада поспілкуватись?.

Дякую. Тримайтесь, бо то все фігня, яка вирішується в будь якому випадку))). Хай там як, але на форумі завжди є підтримка нереальна, якої не знайдеш між знайомими і родичами. Завжди рада поспілкуватись?.
Взаємно))) Знаєте,як ото говорять " ранок починається з кави", а в мене ранок починається з форуму))) рада новим знайомствам))

Взаємно))) Знаєте,як ото говорять " ранок починається з кави", а в мене ранок починається з форуму))) рада новим знайомствам))
В мене те ж саме)))))), я коли в Польщі була на клубніці і вставала в 3.20, то заходила все одно на форум, це вже звичка)))). Класно, що тут знаходяться люди, з якими приємно спілкуватись?

В мене те ж саме)))))), я коли в Польщі була на клубніці і вставала в 3.20, то заходила все одно на форум, це вже звичка)))). Класно, що тут знаходяться люди, з якими приємно спілкуватись?
Це точно))бо ніякі родичі не зрозуміють,що в тебе на душі, крім тих,хто сам у цьому вариться, а від цього цей форум взагалі безцінний стає))

Та шкода, звичайно ж, але мала моя молодець, бо до неі наярюють теж, вона знає трубку не брати, вибивати, а це що відбувається, це тимчасові труднощі з грошима, які мама обов’язково вирішить (батька у нас немає, відмовився від неі), вона мені довіряє повністю і я ще не підводила)))). А батьки і родичі, контактні і просто знайомі можуть бути хуже колекторів в 10000 разів))). Я, коли мені дзвонять і істерику закатують, яке я гімно, що в таке влізла, уважно вислуховую і в діалог не вступаю, нічого не пояснюю і все. І дитину забирали, і з квартири виписували, і кляли, що хоч було)), пофіг...Все минеться, час потрібний, перечекати тяжкі хвилини от і все.
номер моего сына тоже нашли и звонили. но я тогда не была на форуме и испугалась сильно,это еще времена были всяких страшных историй с педофилами. так я просто поменяла ему номер. а сейчас понимаю что глупо было бояться.

номер моего сына тоже нашли и звонили. но я тогда не была на форуме и испугалась сильно,это еще времена были всяких страшных историй с педофилами. так я просто поменяла ему номер. а сейчас понимаю что глупо было бояться.
Та боятись не має змісту. Просто коли я перестала платити, я добре розуміла, що буде ппц (13 МФО) і ніхто мене по головці не погладить. Страх був лише за малу і за те, що всі мої прой..би повилазять і всі все будуть знати, а я ж така правильна і все можу. Попустило за дві неділі королеву, ще через неділю повіситись хотілось, а потім форум і всякі спроби хоч щось вирішити. Я зараз чітко усвідомила одне, а чого мені має за щось стидно бути, чого якесь чм0 з Швидко Вошей, Кредит Каси, сісьок і ще хєр...вої тучі мають погрожувати моїй дитині і мені. Таке зло взяло, що я як сопля опускала руки, коли треба стояти за себе і дочку. Ніхто це не буде вигрібати, крім нас. І ці дятли тепер весь час послані зі смаком, аж приємно іноді робиться))))

Та шкода, звичайно ж, але мала моя молодець, бо до неі наярюють теж, вона знає трубку не брати, вибивати, а це що відбувається, це тимчасові труднощі з грошима, які мама обов’язково вирішить (батька у нас немає, відмовився від неі), вона мені довіряє повністю і я ще не підводила)))). А батьки і родичі, контактні і просто знайомі можуть бути хуже колекторів в 10000 разів))). Я, коли мені дзвонять і істерику закатують, яке я гімно, що в таке влізла, уважно вислуховую і в діалог не вступаю, нічого не пояснюю і все. І дитину забирали, і з квартири виписували, і кляли, що хоч було)), пофіг...Все минеться, час потрібний, перечекати тяжкі хвилини от і все.
Дякую вам! Якось сьогодні руки взагалі опустились! Написали вони тим з ким бачилась один разту житті! А вони і їх знайшли... Не уявляю як? І руки опустились і настрій впав. А тут прочитавши ваші повідомленні якось легче стало... Сподіваюсь, що і надалі буду легко все це переносити...

Норм)) І що, відчепилися через півтора року? Не телефонують, не шлють листи, смс? І ніхто в суд не подавав, і ніхто в гості не заїжджав? :)
Звонят но в 85 раз меньше,письма шлют но в 75 раз меньше,в гости нет небыло,в суд грозились подать но пока глухо

Дякую вам! Якось сьогодні руки взагалі опустились! Написали вони тим з ким бачилась один разту житті! А вони і їх знайшли... Не уявляю як? І руки опустились і настрій впав. А тут прочитавши ваші повідомленні якось легче стало... Сподіваюсь, що і надалі буду легко все це переносити...
Я все це вже пройшла і прохожу, кожен день якісь концерти... то сестрам двоюрідним, то чоловікові моєі тітки, директор школи де дитина вчиться, бувший начальник, та кучу людей вже знають, я боялась, стидно було, а зараз просто болт на все...і знаєте, жити стало легше. А хто за вас подумає так, як Ви думаєте за людей яким дзвонять? А ті люди, говорячи Вам про дзвінки, думають, що у Вас проблеми і хоч якось треба допомогти. Я впевнена, що ні. От і Вам повинно бути паралельно. Всі проблеми не в калах і МФО, а у нас в голові. Живіть і дихайте на повні груди, не беріть трубку, якщо не бажаєте спілкуватись, а друзі, якщо вас осуджують, то вони і не друзі зовсім))

а вы пробовали как то проверить эту инфу? или это липовое смс от качай гроши? сколько у вас просрочка?
А як перевірити? Лише смс
Якщо в суд подають то на сайті судової влади можна проглядати а по цим повідомленням навіть не знаю де і шукати по логіці повинно бути офіційне якесь повідомлення, а не просто смс

А як перевірити? Лише смс
Якщо в суд подають то на сайті судової влади можна проглядати а по цим повідомленням навіть не знаю де і шукати по логіці повинно бути офіційне якесь повідомлення, а не просто смс
читала что исполнительная надпись не обязательно должна оповещаться,хотя надо у юристов спросить. но все-таки вроде кто-тописал что есть где проверить и надпись.

Назад
Угорі