Natik
Форумчанин
- Дописи
- 180
- Реакції
- 104
- Бали
- 343
Natik не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Те ж саме сьогодні і на Судовій нічого немає...
Як це заочним?? Думаю, що це разводілово, розраховане на Ваш страх, і на те , що побіжите платить
Ясно-понятно..Як це заочним?? Думаю, що це разводілово, розраховане на Ваш страх, і на те , що побіжите платить
Не переживайте))Ясно-понятно..
Можете. Просто откройте двери и вломите кому нибудь из соседей не по децки, так шоб копов вызвали.

Вас розводятТе ж саме сьогодні і на Судовій нічого немає...
Та в курсі)), просто щось новеньке, бо від Приству (кашинський) сьогодні аж лист досудовий прийшов з адресою суду, якого не існуєВас розводят
Проходил ето уже знаю,и скажу так них...я они не могут кроме как запугивать,и в основном все страшилки на женщин,девушек,матерей направлениТа в курсі)), просто щось новеньке, бо від Приству (кашинський) сьогодні аж лист досудовий прийшов з адресою суду, якого не існує
Всі проходять через істерику, типу жити не хочу, стид, страх, а потім наступає полнєйший пофігізм))). Мені вчора директор зі школи дитини дзвонив, то я просто сміялась, бо за півроку звикаєш до всього))Проходил ето уже знаю,и скажу так них...я они не могут кроме как запугивать,и в основном все страшилки на женщин,девушек,матерей направлени
Отстанут надо время,хотя би год может 1.5 с меня слезли гдето через годВсі проходять через істерику, типу жити не хочу, стид, страх, а потім наступає полнєйший пофігізм))). Мені вчора директор зі школи дитини дзвонив, то я просто сміялась, бо за півроку звикаєш до всього))
В директора хоч істерики не було? Адекватний?Всі проходять через істерику, типу жити не хочу, стид, страх, а потім наступає полнєйший пофігізм))). Мені вчора директор зі школи дитини дзвонив, то я просто сміялась, бо за півроку звикаєш до всього))
Понятно))Можете. Просто откройте двери и вломите кому нибудь из соседей не по децки, так шоб копов вызвали.
А вот по смске -![]()
Та була, канєшно ж))). Це був ппц, на який я одне і теж саме кажу, це шахраї, я нікому нічого не винна, можете писати в прокуратуру або не беріть трубку. Вони б ще меру подзвонили щоб мене застидити)))В директора хоч істерики не було? Адекватний?
мне пришло тоже самое)))). и тоже все посмотрела ,нет.... это короче заочно))))
будем считать что мы им заочно оплатили,так что все свободны!)
Дитину в цій ситуації шкода. А так то я всім кажу, кому подобається займатись садомазохізмом і вислуховувати цей брєд - флаг в руки, вперьод, я тут при чому. То адекватні розуміють, неадекватні,як моя бивша свекруха, істерять)))Та була, канєшно ж))). Це був ппц, на який я одне і теж саме кажу, це шахраї, я нікому нічого не винна, можете писати в прокуратуру або не беріть трубку. Вони б ще меру подзвонили щоб мене застидити)))
Та шкода, звичайно ж, але мала моя молодець, бо до неі наярюють теж, вона знає трубку не брати, вибивати, а це що відбувається, це тимчасові труднощі з грошима, які мама обов’язково вирішить (батька у нас немає, відмовився від неі), вона мені довіряє повністю і я ще не підводила)))). А батьки і родичі, контактні і просто знайомі можуть бути хуже колекторів в 10000 разів))). Я, коли мені дзвонять і істерику закатують, яке я гімно, що в таке влізла, уважно вислуховую і в діалог не вступаю, нічого не пояснюю і все. І дитину забирали, і з квартири виписували, і кляли, що хоч було)), пофіг...Все минеться, час потрібний, перечекати тяжкі хвилини от і все.Дитину в цій ситуації шкода. А так то я всім кажу, кому подобається займатись садомазохізмом і вислуховувати цей брєд - флаг в руки, вперьод, я тут при чому. То адекватні розуміють, неадекватні,як моя бивша свекруха, істерять)))
Ви велика умнічка!!)) дуже правильний настрой!!)) а мені ніхто не звонить, в мене всі незнайомі номера в чс, ото що знаю за бившого і його маму,що мала розказує. Малій теж дзвонять, вона мені вже і не каже,коли, жаліє.Та шкода, звичайно ж, але мала моя молодець, бо до неі наярюють теж, вона знає трубку не брати, вибивати, а уе що відбувається, це тимчасові труднощі з грошима, які мама обов’язково вирішить (батька у нас немає, відмовився від неі), вона мені довіряє повністю і я ще не підводила)))). А батьки і родичі, контактні і просто знайомі можуть бути хуже колекторів в 10000 разів))). Я, коли мені дзвонять і істерику закатують, яке я гімно, що в таке влізла, уважно вислуховую і в діалог не вступаю, нічого не пояснюю і все. І дитину забирали, і з квартири виписували, і кляли, що хоч було)), пофіг...Все минеться, час потрібний, перечекати тяжкі хвилини от і все.