Заочное решение суда по ФинФорс не в мою пользу. Правда ли?

• Автор теми Автор теми Natik
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 3K

Natik

Форумчанин
Дописи
180
Реакції
104
Бали
343
Natik не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
На судовой владе нет. Или еще могу появится??
Интересно, без меня был суд и назначили что-то выплатить ФинФорсу, но при этом меня никто не уведомлял о суде вообще. Писем никаких не было. Они действительно могли выиграть суд в мое отсутствие и теперь нужно им выплачивать?
Screenshot_20190918-150746.png

Вкладення

• 4E461D2F-FB4E-4671-A1D2-A3750212B5CD.webp
    4E461D2F-FB4E-4671-A1D2-A3750212B5CD.webp
    44.7 Кб · Перегляди: 119
Та в курсі)), просто щось новеньке, бо від Приству (кашинський) сьогодні аж лист досудовий прийшов з адресою суду, якого не існує
Проходил ето уже знаю,и скажу так них...я они не могут кроме как запугивать,и в основном все страшилки на женщин,девушек,матерей направлени

Проходил ето уже знаю,и скажу так них...я они не могут кроме как запугивать,и в основном все страшилки на женщин,девушек,матерей направлени
Всі проходять через істерику, типу жити не хочу, стид, страх, а потім наступає полнєйший пофігізм))). Мені вчора директор зі школи дитини дзвонив, то я просто сміялась, бо за півроку звикаєш до всього))

Всі проходять через істерику, типу жити не хочу, стид, страх, а потім наступає полнєйший пофігізм))). Мені вчора директор зі школи дитини дзвонив, то я просто сміялась, бо за півроку звикаєш до всього))
Отстанут надо время,хотя би год может 1.5 с меня слезли гдето через год

В директора хоч істерики не було? Адекватний?

В директора хоч істерики не було? Адекватний?
Та була, канєшно ж))). Це був ппц, на який я одне і теж саме кажу, це шахраї, я нікому нічого не винна, можете писати в прокуратуру або не беріть трубку. Вони б ще меру подзвонили щоб мене застидити)))

На судовой владе нет.Или еще могу появится??Screenshot_20190918-150746.png
мне пришло тоже самое)))). и тоже все посмотрела ,нет.... это короче заочно))))
Post automatically merged:

На судовой владе нет.Или еще могу появится??Screenshot_20190918-150746.png
будем считать что мы им заочно оплатили,так что все свободны!)

Та була, канєшно ж))). Це був ппц, на який я одне і теж саме кажу, це шахраї, я нікому нічого не винна, можете писати в прокуратуру або не беріть трубку. Вони б ще меру подзвонили щоб мене застидити)))
Дитину в цій ситуації шкода. А так то я всім кажу, кому подобається займатись садомазохізмом і вислуховувати цей брєд - флаг в руки, вперьод, я тут при чому. То адекватні розуміють, неадекватні,як моя бивша свекруха, істерять)))

Дитину в цій ситуації шкода. А так то я всім кажу, кому подобається займатись садомазохізмом і вислуховувати цей брєд - флаг в руки, вперьод, я тут при чому. То адекватні розуміють, неадекватні,як моя бивша свекруха, істерять)))
Та шкода, звичайно ж, але мала моя молодець, бо до неі наярюють теж, вона знає трубку не брати, вибивати, а це що відбувається, це тимчасові труднощі з грошима, які мама обов’язково вирішить (батька у нас немає, відмовився від неі), вона мені довіряє повністю і я ще не підводила)))). А батьки і родичі, контактні і просто знайомі можуть бути хуже колекторів в 10000 разів))). Я, коли мені дзвонять і істерику закатують, яке я гімно, що в таке влізла, уважно вислуховую і в діалог не вступаю, нічого не пояснюю і все. І дитину забирали, і з квартири виписували, і кляли, що хоч було)), пофіг...Все минеться, час потрібний, перечекати тяжкі хвилини от і все.

Останнє редагування:
Та шкода, звичайно ж, але мала моя молодець, бо до неі наярюють теж, вона знає трубку не брати, вибивати, а уе що відбувається, це тимчасові труднощі з грошима, які мама обов’язково вирішить (батька у нас немає, відмовився від неі), вона мені довіряє повністю і я ще не підводила)))). А батьки і родичі, контактні і просто знайомі можуть бути хуже колекторів в 10000 разів))). Я, коли мені дзвонять і істерику закатують, яке я гімно, що в таке влізла, уважно вислуховую і в діалог не вступаю, нічого не пояснюю і все. І дитину забирали, і з квартири виписували, і кляли, що хоч було)), пофіг...Все минеться, час потрібний, перечекати тяжкі хвилини от і все.
Ви велика умнічка!!)) дуже правильний настрой!!)) а мені ніхто не звонить, в мене всі незнайомі номера в чс, ото що знаю за бившого і його маму,що мала розказує. Малій теж дзвонять, вона мені вже і не каже,коли, жаліє.

Назад
Угорі