Щоденник Закриваю та відписую

• Автор теми Автор теми БілийЛотос
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 2K
Дописи
24
Реакції
34
Бали
28
БілийЛотос не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Перестала платити по МФО місяця два як, окрім однієї шараги, там пролонговано. Буду поступово закривати і робити замітки про те, які пропозиції поступали.

Creditbox, закрила за тіло+2к. Пролонгацій не було, умови влаштовували.
Була прострочка, не знаю скільки. Оточення наче не турбували. Або ж дзвонили до рідних після другої пропозиції вже (після 2 тижнів точно). Бо хтось був, але не цікавилась звідки. Написали про знижку самі, одразу запропонували ці умови. Не виконала, бо коштів не було. Пропонували через тиждень тіло+3,5к. Пропонували якусь невелику знижку нещодавно, але це зовсім не влаштовувало. Закрила вчора по їхній типу останній пропозиції за тіло+2к.
Закрила Топ1. Два тіла, але там невелика сума, хотіла шось закрити, грошей вистачало лише на них. Нарахували дуже шось багато, потім запропонували знижку. Написала сама через тиждень після пропозиції, скинули суму ще трохи. Телефонували комусь чи ні - не знаю. Хтось наярював нон стоп рідним. Зараз не знаю, не цікавилась)
Sos credit, взяла реструктуризацію. Ці дзвонили до рідних 100%. В перший день прострочки написала сама, попросила відстрочити платіж на тиждень, бо хотіла закрити так. Погодились. Спочатку домовлялись, суму зафіксували, не наярували, тільки повідомлення приходили автоматичні. Але я подумала що сума завелика, я не хочу, бо були пролонгації. Почався весь цей двіж з дозвонами, погрозами, до рідних дзвонили. Через 5 днів запропонували знижку 8к від того що нарахували, через 2 тижні запропонували знижку на 11500 від того що нарахували. Домовились на тіло+3к поділені на три місяці. Думаю можна було далі чекати, але дуже нав’язливі, набридло. Для мене сума підйомна. Перший платіж внесла
Манівео - борг був 18к. Нарахували 32к за місяць прострочення. Залучили своїх дочірніх дзвонилок Таліон. Ті одразу написали повідомлення про індивідуальні умови. Супервигідна пропозиція -18к. Дали тиждень на оплату. Не платила. Телефонували, писали. До рідних не знаю, можливо. Бо дзвінки якісь були, вже писала. Я взагалі не спілкувалась ні з ким, бо грошей не було. Далі писали щось про суперунікальну пропозицію на знижку. Написала їм, пропонують заміть 39к боргу 12000 до закриття. Мабуть закрию.

Останнє редагування:
Моїм рідним точно дзвонили TOP1, і мене вони так дістали, що якщо закриватиму то тільки за тіло - хай вони луснуть там.

Успіху вам - сподіваюсь наступні попустяться до тіла без % - інколи краще не дуже спішити.

Creditbox, закрила за тіло+2к. Пролонгацій не було, умови влаштовували.
Була прострочка, не знаю скільки. Оточення наче не турбували. Або ж дзвонили до рідних після другої пропозиції вже (після 2 тижнів точно). Бо хтось був, але не цікавилась звідки. Написали про знижку самі, одразу запропонували ці умови. Не виконала, бо коштів не було. Пропонували через тиждень тіло+3,5к. Пропонували якусь невелику знижку нещодавно, але це зовсім не влаштовувало. Закрила вчора по їхній типу останній пропозиції за тіло+2к.
Закрила Топ1. Два тіла, але там невелика сума, хотіла шось закрити, грошей вистачало лише на них. Нарахували дуже шось багато, потім запропонували знижку. Написала сама через тиждень після пропозиції, скинули суму ще трохи. Телефонували комусь чи ні - не знаю. Хтось наярював нон стоп рідним. Зараз не знаю, не цікавилась)
Sos credit, взяла реструктуризацію. Ці дзвонили до рідних 100%. В перший день прострочки написала сама, попросила відстрочити платіж на тиждень, бо хотіла закрити так. Погодились. Спочатку домовлялись, суму зафіксували, не наярували, тільки повідомлення приходили автоматичні. Але я подумала що сума завелика, я не хочу, бо були пролонгації. Почався весь цей двіж з дозвонами, погрозами, до рідних дзвонили. Через 5 днів запропонували знижку 8к від того що нарахували, через 2 тижні запропонували знижку на 11500 від того що нарахували. Домовились на тіло+3к поділені на три місяці. Думаю можна було далі чекати, але дуже нав’язливі, набридло. Для мене сума підйомна. Перший платіж внесла
Манівео - борг був 18к. Нарахували 32к за місяць прострочення. Залучили своїх дочірніх дзвонилок Таліон. Ті одразу написали повідомлення про індивідуальні умови. Супервигідна пропозиція -18к. Дали тиждень на оплату. Не платила. Телефонували, писали. До рідних не знаю, можливо. Бо дзвінки якісь були, вже писала. Я взагалі не спілкувалась ні з ким, бо грошей не було. Далі писали щось про суперунікальну пропозицію на знижку. Написала їм, пропонують заміть 39к боргу 12000 до закриття. Мабуть закрию.
Непогана знижка є можливість,закривайте.от що значить трохи поморозитись,але потрібна залізна витримка!
Моїм рідним точно дзвонили TOP1, і мене вони так дістали, що якщо закриватиму то тільки за тіло - хай вони луснуть там.

Успіху вам - сподіваюсь наступні попустяться до тіла без % - інколи краще не дуже спішити.
Умене в тел.книзі записано"сімейний лікар" то дістались придурки і до неї

Непогана знижка є можливість,закривайте.от що значить трохи поморозитись,але потрібна залізна витримка!
Так. Але тут варіантів особливо і нема. Все одразу не закриєш, а платити з космічними відсотками нема чим та і бажання відсутнє. На сьогодні є пропозиція за тіло від Credit7, прострочка з початку серпня, сьогодні просили тіло+7к, наярували довго мені у вайбер та сестрі (їй може вони, а може маніфою, у тих ваще їде дах і по часу припадки співпали). Потім передумали брати 7к зверху і запропонували за тіло (через години 3-4). Сказала поки що нема чим платити, написували що сьогодні ж віддають колекторам. А через дві години написали, щоб я зв’язалась коли будуть кошти, вони притримають кредит від колекторів😂 Alexcredit пропонують тіло+4к, думаю забагато, бо там було три пролонгації. На менше поки що не йдуть, а до цього взагалі відмовляли у знижках, лише реструктуризація (я їм писала сама напочатку серпня). Creditplus - прострочка з кінця липня, через місяць пропонували вже акцію за тіло. Наче домовлялись, але не закрила, не склалось. Думаю, що телефонували оточенню після цього, бо мені щось там в вайбері писали що з родичами поспілкуються. В останнє тиждень тому надсилали пропозицію за тіло. Буде можливість - закрию.

Манівео сплачено Таліону менше ніж за тіло. Писали рідним, що я типу не виходжу на зв’язок, а у них супер пропозиція. Звісно ж одразу після листування зі мною.
За тіло пропонують: кліккредит (писала сама), кредит7, кредитплюс. Майкредит нормально скинули від того що вимагали, але яке було тіло не пам’ятаю (писала їм сама).
Мікрокеш поки що вимагає дофіга, хоча і зі знижкою. Мані4ю малюють відсотки і телефонують, пишуть всім кого знайшли. Хтось підкаже може, чи в праві вони без ліцензії нараховувати відсотки?

Манівео сплачено Таліону менше ніж за тіло. Писали рідним, що я типу не виходжу на зв’язок, а у них супер пропозиція. Звісно ж одразу після листування зі мною.
За тіло пропонують: кліккредит (писала сама), кредит7, кредитплюс. Майкредит нормально скинули від того що вимагали, але яке було тіло не пам’ятаю (писала їм сама).
Мікрокеш поки що вимагає дофіга, хоча і зі знижкою. Мані4ю малюють відсотки і телефонують, пишуть всім кого знайшли. Хтось підкаже може, чи в праві вони без ліцензії нараховувати відсотки?
Я продавив мікрокеш на тіло. Але в мене 6 років прострочення)

Закрила Cly, тіло+3тис. Тіло було невелике, то наче і не вигідно. Але почитала, що люди за тіло +- рік закривають. У мене трохи інші плани на через рік)) тому гроші були - вирішила закрити щось невеличке відносно. Думаю хто перший зранку зателефонує і піде на знижку, той виграв цей день) добрий ранок, представник Cly, наша розмова записується…) скинули нормально від того що нарахували. До цього були якісь нереальні відсотки. Прострочка більше 2,5 місяців. Писали пару разів на тиждень. Дзвонили дууже багато. Коли ще приймала дзвінки, то від них було по декілька на годину. Закрила і стало в рази менше пропущених. Одразу після них Авіра намалювалась, але не сьогодні
І закрила дебільних money4you. Неадекватна баба, хамське спілкування. Я не спілкувалась особисто, на повідомлення не відповідала майже, але оточення каже що верещить як різана. Нарахували дофіга теж. З 29к майже 40к. Закрила за 36. Бо щось вони забагато з ким поспілкувались. До речі, представляються як манівео🤔

Закрила Pango. Тіло+3к. Пропозиції приходили автоматичні наскільки я розумію. Оператори максимально не зацікавлені в діалозі. Відповідають довго, жодної корисної інформації не дають, знижку більше не роблять. Робот 6 днів на тиждень кожні 20-30 хвилин. Чи телефонували комусь ще, то наче ні. Але мені набридли. Сплатила, кажу бота приберіть який наярює, відповідають за 10 хвилин. Перестане дзвонити завтра .🙄

Так это всегда так было
З Панго чи з усіма?) у мене такого не було. Максимально бісячі своєю незацікавленістю
Clickcredit закрила за тіло -500 грн. Писала про списання відсотків їм сама. Прострочення було більше 2,5 місяців точно. Таке списання у відповідь запропонували самі, дали тиждень. Сьогодні зайшла погасити, в кабінеті була ще реструктуризація на 11 місяців та тіло+3к. Тобто такий варіант теж непоганий як на мене, якщо є стабільний дохід і нема інших боргів))) а так, закриваю все окрім сосок одним платежем. Бо ті дуже набридли оточенню і запропонували прийнятні умови
Авіра. Тіло+1200.

Останнє редагування:
Слідкую за вами, бо в мене приблизно така ж ціль - пошвидше закрити доставучих і швидше з цим етапом життя розпрощатись... Маю питання. Поки не можу сказати "забила на всіх", бо закрила 13 шараг з переплатами. Ще є 5... Але загальний борг скорочується, навіть перед друзями.
Бачу ви активно закриваєте повні суми. Як вдалося зібрати їх за 2 місяці? На яку суму в місяць скорочуєте тіло по мфо? Чи позичаєте гроші на це чи лише власні сили?
І скільки ще боргу по всім тілам залишилось?

Останнє редагування:
Слідкую за вами, бо в мене приблизно така ж ціль - пошвидше закрити доставучих і швидше з цим етапом життя розпрощатись... Маю питання. Поки не можу сказати "забила на всіх", бо закрила 13 шараг з переплатами. Ще є 5... Але загальний борг скорочується, навіть перед друзями.
Бачу ви активно закриваєте повні суми. Як вдалося зібрати їх за 2 місяці? На яку суму в місяць скорочуєте тіло по мфо? Чи позичаєте гроші на це чи лише власні сили?
І скільки ще боргу по всім тілам залишилось?
Залишилось ще 8 мфо, 1 з них в реструктуризації. Не плюсувала, не хочу навіть знати зараз скільки воно там в сумі😂 напочатку борг був 250тис. Але це було записано з відсотками. Тіло перевіряю перед тим як домовлятись на суму до закриття, щоб розуміти умови. Гроші збирати почала більше ніж два місяці тому. Ще я знайшла роботу з достатньо високою зарплатнею трохи більше місяця назад і як почали платити, стала закривати. Ще до цього взяла все що можу і не можу зробити по підробіткам) погодилась на підробіток в якому дуже мало розуміла, вивчила новий напрямок ще й грошей ноооорм заробила. Я розійшлась з хлопцем, роз‘їхались і стало дуже багато вільного часу, тому суміщаю приятное с полезным) але при цьому брала гроші в борг, щоб закрити мані4ю. Бо діставали все оточення, а у декількох близьких специфіка роботи заставляє відповідати на дзвінки. Я то собі режим блокування вхідних з невідомих включила і норм, а там ніяк. У мене немає чіткого плану по закриттю, бо незрозуміло хто і коли піде на поступки. Коли з’являються кошти, закриваю. Борг потім, бо не горить. Єдине за що переживаю, щоб не було ВП чи судів. Хотілося б обійтись без цього. Сподіваюсь до нового року впоратись з МФО і вам бажаю!

Не варто переживати. Це не боляче

Ну на це є прислів'я : взяв м'яч ......
Це видно в реєстрах, у мене специфіка роботи дещо зобов’язує бути відповідальною і думати наперед) якщо що переживу авжеж
Розкажіть які залишились

Це не специфіка роботи. Воно або є або нема.
Якщо людина бестолкова то ніяка специфіка не врятує від болота.
Ви взагалі про що?) якщо є мінус по фінансам і я не закриваю по шаленим відсоткам, то про це всі кому не лінь перевірити повинні знати? Ні. Чи хочу я займатись скасуванням виконавчих написів, відписуватись у суди, вкладати в це нерви і кошти? Ні. Хочу мінімізувати сліди про цей етап життя у майбутньому і це ок.

Назад
Угорі