Creditbox, закрила за тіло+2к. Пролонгацій не було, умови влаштовували.
Була прострочка, не знаю скільки. Оточення наче не турбували. Або ж дзвонили до рідних після другої пропозиції вже (після 2 тижнів точно). Бо хтось був, але не цікавилась звідки. Написали про знижку самі, одразу запропонували ці умови. Не виконала, бо коштів не було. Пропонували через тиждень тіло+3,5к. Пропонували якусь невелику знижку нещодавно, але це зовсім не влаштовувало. Закрила вчора по їхній типу останній пропозиції за тіло+2к.
Закрила Топ1. Два тіла, але там невелика сума, хотіла шось закрити, грошей вистачало лише на них. Нарахували дуже шось багато, потім запропонували знижку. Написала сама через тиждень після пропозиції, скинули суму ще трохи. Телефонували комусь чи ні - не знаю. Хтось наярював нон стоп рідним. Зараз не знаю, не цікавилась)
Sos credit, взяла реструктуризацію. Ці дзвонили до рідних 100%. В перший день прострочки написала сама, попросила відстрочити платіж на тиждень, бо хотіла закрити так. Погодились. Спочатку домовлялись, суму зафіксували, не наярували, тільки повідомлення приходили автоматичні. Але я подумала що сума завелика, я не хочу, бо були пролонгації. Почався весь цей двіж з дозвонами, погрозами, до рідних дзвонили. Через 5 днів запропонували знижку 8к від того що нарахували, через 2 тижні запропонували знижку на 11500 від того що нарахували. Домовились на тіло+3к поділені на три місяці. Думаю можна було далі чекати, але дуже нав’язливі, набридло. Для мене сума підйомна. Перший платіж внесла
Манівео - борг був 18к. Нарахували 32к за місяць прострочення. Залучили своїх дочірніх дзвонилок Таліон. Ті одразу написали повідомлення про індивідуальні умови. Супервигідна пропозиція -18к. Дали тиждень на оплату. Не платила. Телефонували, писали. До рідних не знаю, можливо. Бо дзвінки якісь були, вже писала. Я взагалі не спілкувалась ні з ким, бо грошей не було. Далі писали щось про суперунікальну пропозицію на знижку. Написала їм, пропонують заміть 39к боргу 12000 до закриття. Мабуть закрию.