Закрив кф зі списанням 12 тис. грн

• Автор теми Автор теми Nazario
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 53
  • Перегляди Перегляди 3K
Со сколько? Долго мурыжили?
Тіло було 10900 грн просрочки 4місяця
Наросло до 31000 грн заплатив 19000 грн і закрив нарешті!!
За цей час листи,смс, дзвінки батькам,сестрі про всіх все знали вже хто де працює навіть про батьків чоловіка сестри

Мне несколько месяцев они предлогали только тело закрыть. Но нет денег( плачу банкам

Закрив кф!!! На один менше. Ще 7 штук ))
А я би не поспішала так. Це моя думка. Така переплата після всього терору? Вибачте, але вони домоглися свого. Ви іх нагодували. Треба було ще почекати, що б вони запропонували. Дивно мені.
З вашоі радості.

Мне они тоже предложили 19тис спишут ,а что бы 10тис оплатила ))Но нет сейчас таких денег им отдать!Тело 9700,и была пролонгация на 5тис.

За цей час листи,смс, дзвінки батькам,сестрі про всіх все знали вже хто де працює навіть про батьків чоловіка сестри
Без лoxа и жизнь плоха, как говориться!
Они тело уже при такой просрочке предлагают, а Вы почти 2 отдали при том, что они обзвонили всю родню :facepalm:

Они тело уже при такой просрочке предлагают, а Вы почти 2 отдали при том, что они обзвонили всю родню :facepalm:
Якщо б пропонували тіло то так би і закрив. Навіть слухати не хотіли про тіло без відсотків

Таке виходить, що Ви і мій борг разом зі своїм перекрили!

ну заплатил человек за себя! и к примеру за вас или за меня!

Якщо б пропонували тіло то так би і закрив. Навіть слухати не хотіли про тіло без відсотків
Не хило так 9000 процентов. А вам не жалко столько денег на воздух?
За меня с тобой вместе взятых.
Мне кажется что нас разводят. До этого человек писал что 8 мфо и kf в списке не было

А я б такую сумму не отдала бы!максимум тело и то если такой террор долго б ждали,ну это лично мое!а вас поздравляю!

Не хило так 9000 процентов. А вам не жалко столько денег на воздух?

Мне кажется что нас разводят. До этого человек писал что 8 мфо и kf в списке не было
Может добрал по дороге.

Вчора з пошти принесли першого листа від маніків! Цікаво, скільки ще їх прийде?

Назад
Угорі