Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Тіло було 10900 грн просрочки 4місяцяСо сколько? Долго мурыжили?
А я би не поспішала так. Це моя думка. Така переплата після всього терору? Вибачте, але вони домоглися свого. Ви іх нагодували. Треба було ще почекати, що б вони запропонували. Дивно мені.Закрив кф!!! На один менше. Ще 7 штук ))
Без лoxа и жизнь плоха, как говориться!Тіло було 10900 грн просрочки 4місяця
Наросло до 31000 грн заплатив 19000 грн і закрив нарешті!!
За цей час листи,смс, дзвінки батькам,сестрі про всіх все знали вже хто де працює навіть про батьків чоловіка сестри

Якщо б пропонували тіло то так би і закрив. Навіть слухати не хотіли про тіло без відсотківБез лoxа и жизнь плоха, как говориться!
Они тело уже при такой просрочке предлагают, а Вы почти 2 отдали при том, что они обзвонили всю родню![]()
Таке виходить, що Ви і мій борг разом зі своїм перекрили!Тіло було 10900 грн просрочки 4місяця
Наросло до 31000 грн заплатив 19000 грн і закрив нарешті!!
За цей час листи,смс, дзвінки батькам,сестрі про всіх все знали вже хто де працює навіть про батьків чоловіка сестри
ну заплатил человек за себя! и к примеру за вас или за меня!Без лoxа и жизнь плоха, как говориться!
Они тело уже при такой просрочке предлагают, а Вы почти 2 отдали при том, что они обзвонили всю родню![]()
За меня с тобой вместе взятых.ну заплатил человек за себя! и к примеру за вас или за меня!
Не хило так 9000 процентов. А вам не жалко столько денег на воздух?Якщо б пропонували тіло то так би і закрив. Навіть слухати не хотіли про тіло без відсотків
Мне кажется что нас разводят. До этого человек писал что 8 мфо и kf в списке не былоЗа меня с тобой вместе взятых.
Может добрал по дороге.Не хило так 9000 процентов. А вам не жалко столько денег на воздух?
Мне кажется что нас разводят. До этого человек писал что 8 мфо и kf в списке не было
1 декабря писал список мфо без кф. А сегодня 4 месяца просрочкиМожет добрал по дороге.
Ще багате ко!Вчора з пошти принесли першого листа від маніків! Цікаво, скільки ще їх прийде?