Закриття за тіло з розстрочкою кредит капітал

• Автор теми Автор теми Катюшка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 65
  • Перегляди Перегляди 6K
Добрий день ,вийшло у вас з ними домовитись щось по кредитам ,закрили їх чи ні ?
видимо нет) да и плевать на самом деле, король положения именно вы, только вам решать когда и в каком объёме возвращать деньги

видимо нет) да и плевать на самом деле, король положения именно вы, только вам решать когда и в каком объёме возвращать деньги
Ну не знаю , у меня 4 кредита тела в суме 10000 тысячи ! А все вместе с % почти 140000 ,и % растет (( прийдется как то с ними договариваться и не знаю с чего начать ,так как они особо и не идут на списание за тела +% . А будут суды не факт что суды в моб пользу примут решение (( если бы они пошли на уступки я бы сразу все им оплатила 1 мазом и все ,а так не знаю даже через суд не смогу
140000 никогда им отдать 😅🥲

Ну не знаю , у меня 4 кредита тела в суме 10000 тысячи ! А все вместе с % почти 140000 ,и % растет (( прийдется как то с ними договариваться и не знаю с чего начать ,так как они особо и не идут на списание за тела +% . А будут суды не факт что суды в моб пользу примут решение (( если бы они пошли на уступки я бы сразу все им оплатила 1 мазом и все ,а так не знаю даже через суд не смогу
Да, придет какая-то мр*зь и заберёт 100+ тысяч из-за 10 тысяч. Я бы слал на три буквы и никогда бы в жизни это не платил. Или разве что тогда, когда гривна сильно обесценится, а зарплата там в долларе, евро. Тогда еще можно.

Не пропускайте можливість захисту. Часто вдається по вимогах цього кредитора успішно зменшувати його апетит .

Вони періодично пропонують списання відсотків і оплату за тіло (в мене так було в серпні цього року, але тоді не було на них коштів для закриття), в 23році також якось пропонували. За 2 роки не турбували взагалі нікого, ось чекаю коли знову запропонують сплату по тілу. Відсотки вони крутять звісно неймовірні, але з часом йдуть на поступки, головне дочекатись
В 2023 не памятаєте в якому місяці було? Хотів би дізнатися періодичність їх акцій, чи вони раз в рік в конкретному місяці, чи раз в рік але місяць вони від балди обирають

Назад
Угорі