Закриття за тіло з розстрочкою кредит капітал

• Автор теми Автор теми Катюшка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 65
  • Перегляди Перегляди 6K
Доброго дня!Товариство може запропонувати Вам оплату загальної суми боргу в розстрочку. Для оформлення розстрочки просимо вказати суму та дату щомісячного платежу. Як з цим бути готовий платити тіло і нарахованні відсотки, але не штрафи, а вони не в какую

Доброго дня!Товариство може запропонувати Вам оплату загальної суми боргу в розстрочку. Для оформлення розстрочки просимо вказати суму та дату щомісячного платежу. Як з цим бути готовий платити тіло і нарахованні відсотки, але не штрафи, а вони не в какую
Ну то нехай в дупу ідуть. Почекайте і захочуть.

І в мене хочуть все , можна також в росрочку. Вже і на пошту і в них на сайті писала по декілька разів.

з 3 тисяч платити 13 не хочеться за 5 місяців, може у кого є юрист з послугою переговорів/закриття мфо?

в мене 4 т , хочуть 35к.

Писала я в нацбанк на них, прийшла відповідь що все законно, думала вини трохи їх при щемлять з їхніми відсотками. В мене в них 4 кредити , загальна сума тіл 25 , а з їхніми відсотками 200к висить, аж страшно. Був ще один кредит з 18 року, то той закрила за тіло все списали, а ці з початку 2023 то ніяк.

Останнє редагування:
в мене 4 т , хочуть 35к.

Писала я в нацбанк на них, прийшла відповідь що все законно, думала вини трохи їх при щемлять з їхніми відсотками. В мене в них 4 кредити , загальна сума тіл 25 , а з їхніми відсотками 200к висить, аж страшно. Був ще один кредит з 18 року, то той закрила за тіло все списали, а ці з початку 2023 то ніяк.
Ну почекайте ще пару років і закриють.

так , з ними дуже туго майже у всіх… списання смішні та і суд частенько бігають

так , з ними дуже туго майже у всіх… списання смішні та і суд частенько бігають
Ну нехай бігають. В суді можуть взагалі нічого не отримати, а якщо суд і присуде щось то не факт що отримають а може колись...

Мне тоже не хотят сделать тело в рассрочку. За кредит 5000 хотят 22 000. Ну пусть хотят. Могут пойти в суд, у меня еще 2 исполнительных по решению суда не закрыты по другим долгам. Пусть встают в очередь. Хотя год назад по двум другим мфо договаривалось с ними на тело в рассрочку.

То в когось вони йшли потім на знижку? після того як вимагали всю суму. І чи дієво через юриста з ними переговори вести до зниження суми до 2 тіл

І що за 6 років не подали в суд???? У мене купили 4 місяці назад 2 договори, переживаю , на поступки на тіло не йдуть((((
9 лет 😅 по 1 договору и в суд еще не подали ))
Тоже 2 договора у них…
Писал и звонил все без толку
Только розтрочка на 22 месяца и 2 на 16 месяцев)))

То в когось вони йшли потім на знижку? після того як вимагали всю суму. І чи дієво через юриста з ними переговори вести до зниження суми до 2 тіл
Не знаю, самой цікаво

закривала один кредит в них (робили по ньому ВП, оскаржили), запропонували за тіло, оплатила, там тіло невелике 3-4 тис було. А ось інший кредит, тало 15, пропонували за тіло, відмовилась, тому що пролонгаціями оплатила 35 тис, поки не готова навіть за тіло закрити, кредиту 6 років
Доброго дня, скиньте їхні контакти

9 лет 😅 по 1 договору и в суд еще не подали ))
Тоже 2 договора у них…
Писал и звонил все без толку
Только розтрочка на 22 месяца и 2 на 16 месяцев)))
Вони Вам ці 9 років дзвонять, оточення турбують?

Скажіть будь ласка - чи взагалі хтось домовився з ними? чи ні? Категорично відмовляються зменьшувати суму боргу. Із 2 тис понараховували по 20-30к

Скажіть будь ласка - чи взагалі хтось домовився з ними? чи ні? Категорично відмовляються зменьшувати суму боргу. Із 2 тис понараховували по 20-30к
в мене не виходило , ну і ладно 😂 не сильно то і хотілось , як кажуть.
теж космос нарахували з 6к 40+к

У мене не хочуть, пройшов час знову написала… відмовили

В мене 4 кредита в них, Аванс, Фін бар, Стар фін (це свіжі (тіло 20 ,18, 10) і Клай ( цей взагалі з 2020 з 4к тіла хочуть 108к ), загалом там шось 250к , не нормальні, запропонував за тіла все позакривати з розсрочкою, не хочуть, ну і пофіг працюю не офіційно, чекатиму через пару років можливо роздупляться
Телефонували тільки на ті номера що були вказані в компаніях вище, написав їм щодо "дзвінки третім особам не давали згоди і тд., побачим.... і без них проблем вистачає зараз в усіх

Назад
Угорі