Закриття за тіло з розстрочкою кредит капітал

• Автор теми Автор теми Катюшка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 65
  • Перегляди Перегляди 6K
особисто зміг закрити їх за тіло по кредиту в зекредит, у січні 24 року купили, а в жовтні закрив. правда я військовий та відправляв документи про службу. тіло було 13к.

скупили 3 моїх кредити в різних установах, тіло 21500 в сумі. за два роки нарахували відсотків під 100к. сьогодні зайшов в убкі — вже лишилось 58.
придумують собі, що хочуть. ну хай і придумують)

Так само пропонували все розбити на рік вроді, в це мілове 40 тис., аміго 60 і ще щось.

Пишуть дуже рідко. Були послані аналогічно інших фантазерів

Хто з МФО продає Кредит Капіталу,бо я вже не пам'ятаю де,і що я в кого брав.А тут названювати почали.Мфо з 19-20 року

Хто з МФО продає Кредит Капіталу,бо я вже не пам'ятаю де,і що я в кого брав.А тут названювати почали.Мфо з 19-20 року
багато хто може: тенго, мілоан, аміго, зекредит, бананакредит, банки, тощо

У меня у их зекретит и аванс, года полтора назад перед продажей предлагали тело, а сейчас хотят с 5 тысяч тела 35 тысяч. Только реструктуризацию 30 тысяч предлагали и смс о 'списание" закрыть за 25 вместо 35 один из кредитов.

Скажіть будь ласка - чи взагалі хтось домовився з ними? чи ні? Категорично відмовляються зменьшувати суму боргу. Із 2 тис понараховували по 20-30к
Добрий вечір , мені також на 2000 тисячи 31000 нарахували , не знаю як домовитись … у вас щ ним вийшло щось ? Вирішили ? Бо я навіть боюсь писати поки що їм сама ,

Добрий вечір , мені також на 2000 тисячи 31000 нарахували , не знаю як домовитись … у вас щ ним вийшло щось ? Вирішили ? Бо я навіть боюсь писати поки що їм сама ,
Зареєструйтесь в особистому кабінеті, можливо акція буде за тіло чи плюс тисяча))) я коли тему створювала тоже ніяк з ними не могла вирішити) але в серпні 2 закрила бо один з 2 000чи 3 000тіла майже 100000 тис було) залишився ще один в них

Може хтось підкаже)
Кредит капітал викупив кредити. По відсоткам нарахували вже 2 тіла. Але ще нарахували штрафи та комісію. Це ж наче зараз не законно? І чи присудять в суді платити ці штрафи, в разі програшу?
Дякую!
якщо в суді не будете захищатись розраховуючи, що суд буде адвокатом, то можуть бути незаконні стягнення. У тих суддів справи дуже різнопланові і у специфіку законності комісії не дуже вникають. А ще якщо суддя одночасно і кримінальними справами займається...

Щодо того, на які суми погоджуватись, коли пропонується часткове прощення, то можу сказати з власних спостережень, що пропонують "пробачити" часто так, щоб були всі законні нарахування і ще зверху хоч чуть

Зареєструйтесь в особистому кабінеті, можливо акція буде за тіло чи плюс тисяча))) я коли тему створювала тоже ніяк з ними не могла вирішити) але в серпні 2 закрила бо один з 2 000чи 3 000тіла майже 100000 тис було) залишився ще один в них
ви маєте на узаві в прімоколект зареєструватись?А то я зараз активно вивчаю це питання і не дуже розумію, де його реєструватись, якщо є змога, розкажіть:)

В мене вчора вийшло . дожала. Чоловікові погодили кредит з 2021 року. Хотіли 9700 .тіло 2500. Дали гарантійний на тіло. Хух

Вони періодично пропонують списання відсотків і оплату за тіло (в мене так було в серпні цього року, але тоді не було на них коштів для закриття), в 23році також якось пропонували. За 2 роки не турбували взагалі нікого, ось чекаю коли знову запропонують сплату по тілу. Відсотки вони крутять звісно неймовірні, але з часом йдуть на поступки, головне дочекатись

Вони періодично пропонують списання відсотків і оплату за тіло (в мене так було в серпні цього року, але тоді не було на них коштів для закриття), в 23році також якось пропонували. За 2 роки не турбували взагалі нікого, ось чекаю коли знову запропонують сплату по тілу. Відсотки вони крутять звісно неймовірні, але з часом йдуть на поступки, головне дочекатись
Та ситуація в тому, що вони не писали мені нічого зовсім, а це вирішив отримати інформацію по тому що вони викупили, ну і думаю, спробую домовитись за грудень, тай бачу, що буду чекати також, бо рострочка на 2 роки, коли готовий закрити тут і зараз, трішки дивна штука, при тому, що скільки часу мовчали

Та ситуація в тому, що вони не писали мені нічого зовсім, а це вирішив отримати інформацію по тому що вони викупили, ну і думаю, спробую домовитись за грудень, тай бачу, що буду чекати також, бо рострочка на 2 роки, коли готовий закрити тут і зараз, трішки дивна штука, при тому, що скільки часу мовчали
в мене вони на зв'язок взагалі не виходять, можливо десь раз на місяць-два зателефонують з львівських номерів, але я не беру, тому тільки чекаю на смс від них

В них не знайшлось договору 🤣🤭
Пощастило) Я в них якось просила документи, вони мені прислали договір відступлення права вимоги і якусь убогу таблицю із сумою 80 000. А первинний договір від кредитора так і не прислали

Пощастило) Я в них якось просила документи, вони мені прислали договір відступлення права вимоги і якусь убогу таблицю із сумою 80 000. А первинний договір від кредитора так і не прислали
Ну то й не підуть вони до суду. Бо по ходу , немає з чим . Задовбуйте цим

в мене 4 т , хочуть 35к.

Писала я в нацбанк на них, прийшла відповідь що все законно, думала вини трохи їх при щемлять з їхніми відсотками. В мене в них 4 кредити , загальна сума тіл 25 , а з їхніми відсотками 200к висить, аж страшно. Був ще один кредит з 18 року, то той закрила за тіло все списали, а ці з початку 2023 то ніяк.
Добрий день ,вийшло у вас з ними домовитись щось по кредитам ,закрили їх чи ні ?

Назад
Угорі