Щоденник Закрила 22 МФО і знову вляпалась

• Автор теми Автор теми Matilda
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 2K

Matilda

Форумчанин
Дописи
119
Реакції
31
Бали
1825
Matilda не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я на форумі новачок. Раніше тільки рідко щось читала. Нещодавно зареєструвалась і не знаю як правильно створювати теми.. мабуть буде неправильно по кожному займу створювати тему, тому хочу об'єднати.

Зараз мені стає легше, коли бачу, що нас таких багато і можна комусь розповісти) трішки моєї історії

Для мене було головне, щоб нікому не телефонували, щоб не дай Боже ніхто не дізнався, що у мене є кредити, тому і набралась цілу колекцію. Брала новий, щоб пролонгувати старий і так по колу. Зупинилась тільки коли почалась війна, хоча і в той день ще нервувала, що треба продовження зробити, а у мене не вистачає грошей. 25.02 прокинулась з іншими думками, розставила пріоритети. Зрозуміла, що треба зупинитись, тому що далі тільки гірше буде. Вийшла в прострочки по всим кредитам. Два місяці всі мовчали, потім почався терор. З червня почала по трохи закривати. За цей період закрила 22 мікрозайми, але в 5 знову влізла, не вчусь на власних помилках?‍♀️

Ті, що закрила:

1. Loany
2. Додам
3. Селфі кредит
4. Глобал кредит
5. Кредит+
6. Кредит7
7. Kumo
8. Єврогроші
9. Є гроші???
10. Мані фо ю
11. Манівеo
12. Банана кредит
13. Зе кредит
14. Авіра кредит
15. Містер кеш
16. Нові кредити
17. Кул кредит

Залишились з тих, що оформила до війни:

Cashberry - 30.03 останній платіж і закрию

Cashpoint - тут все добре, відсотки списали, оформира реструктуризацію на вигідних умовах, платіж 214 грн. раз у 2 тижні

Veocard - проблемна. розказала про це в іншій темі

Dinero- лояльні, не погрожують, нікому не телефонують.
Тіло - 13700, відсотки 7300. Пропонують за тіло (одним платежем) або реструктуризацію всієї суми(по 3500 в місяць). Але чекаю поки можна буде тіло на платежі розбити. Зараз не потяну

Ваша готівочка - що з нею зараз? Була тиша, тільки смс інколи. Перед новим роком пропонували закрити за тіло (але в мене там і так тільки тіло), в лютому телефонували проводили виховну бесіду, наставляли на правильний шлях. І тиша знову

Kf.ua і Forza - продали до Фаст Фінанс. Взагалі не телефонували, рік присилали повідомлення зі знижками. Зараз пропонують - 75% від тіла. Думаю, що кф.юа закрию в цьому місяці.
Через них влізла в новий кредит, щоб частково оплатити... повелась на повідомлення, що звернуться у виконавчу службу?‍♀️?‍♀️?‍♀️

Гроші всім - взагалі тиша цілий рік. Ні дзвінків, ні повідомлень. Начиталась тут про них, трішки злякалась, хотіла закрити. Але поки що не виходе. В кого як з ними? Теж тиша?

А ось ті, що закривала і знову вляпалась:
(*в шоці як вони з моєю кредитною історією видали кредит)

Тенго - на 15 день прострочення запропонували реструктиризацію, погодилась. Нікому не телефонували

Мілоан - пролонгувала один раз. Буду виходити в прострочку, щоб теж оформити реструктуризацію. Сподіваюсь, що все буде як і з Тенго.

Алекс кредит - тіло 1900. Прострочення з 08.03 і тиша. Хочу написати, щоб за тіло закрити.

Аванс кредит- теж писала в іншій темі. Поки що не знаю, що від них чекати

Качай гроші - прострочення 10 днів. Телефонували і озвучували всю суму боргів, що у мене в УБКІ.. говорять - навіщо ви так набрались?
В договорі з ними є додаток, де вказані номери третіх осіб (один я давала( це мій другий) і номер моєї сестри з'явився. Цікаво чи вони тільки тих, хто в договорі будуть обзванювати???

Що можете сказати про ті компанії, що в мене зараз є? Хто як домовлявся? Поділіться досвідом

Я на форумі новачок. Раніше тільки рідко щось читала. Нещодавно зареєструвалась і не знаю як правильно створювати теми.. мабуть буде неправильно по кожному займу створювати тему, тому хочу об'єднати.

Зараз мені стає легше, коли бачу, що нас таких багато і можна комусь розповісти) трішки моєї історії

Для мене було головне, щоб нікому не телефонували, щоб не дай Боже ніхто не дізнався, що у мене є кредити, тому і набралась цілу колекцію. Брала новий, щоб пролонгувати старий і так по колу. Зупинилась тільки коли почалась війна, хоча і в той день ще нервувала, що треба продовження зробити, а у мене не вистачає грошей. 25.02 прокинулась з іншими думками, розставила пріоритети. Зрозуміла, що треба зупинитись, тому що далі тільки гірше буде. Вийшла в прострочки по всим кредитам. Два місяці всі мовчали, потім почався терор. З червня почала по трохи закривати. За цей період закрила 22 мікрозайми, але в 5 знову влізла, не вчусь на власних помилках?‍♀️

Ті, що закрила:

1. Loany
2. Додам
3. Селфі кредит
4. Глобал кредит
5. Кредит+
6. Кредит7
7. Kumo
8. Єврогроші
9. Є гроші???
10. Мані фо ю
11. Манівеo
12. Банана кредит
13. Зе кредит
14. Авіра кредит
15. Містер кеш
16. Нові кредити
17. Кул кредит

Cashpoint - тут все добре, відсотки списали, оформира реструктуризацію на вигідних умовах, платіж 214 грн. раз у 2 тижні

Тіло - 13700, відсотки 7300. Пропонують за тіло (одним платежем) або реструктуризацію всієї суми(по 3500 в місяць). Але чекаю поки можна буде тіло на платежі розбити. Зараз не потяну

Ваша готівочка - що з нею зараз? Була тиша, тільки смс інколи. Перед новим роком пропонували закрити за тіло (але в мене там і так тільки тіло), в лютому телефонували проводили виховну бесіду, наставляли на правильний шлях. І тиша знову

Kf.ua і Forza - продали до Фаст Фінанс. Взагалі не телефонували, рік присилали повідомлення зі знижками. Зараз пропонують - 75% від тіла. Думаю, що кф.юа закрию в цьому місяці.
Через них влізла в новий кредит, щоб частково оплатити... повелась на повідомлення, що звернуться у виконавчу службу?‍♀️?‍♀️?‍♀️

Гроші всім - взагалі тиша цілий рік. Ні дзвінків, ні повідомлень. Начиталась тут про них, трішки злякалась, хотіла закрити. Але поки що не виходе. В кого як з ними? Теж тиша?

Тенго - на 15 день прострочення запропонували реструктиризацію, погодилась. Нікому не телефонували

Мілоан - пролонгувала один раз. Буду виходити в прострочку, щоб теж оформити реструктуризацію. Сподіваюсь, що все буде як і з Тенго.

Алекс кредит - тіло 1900. Прострочення з 08.03 і тиша. Хочу написати, щоб за тіло закрити.

Качай гроші - прострочення 10 днів. Телефонували і озвучували всю суму боргів, що у мене в УБКІ.. говорять - навіщо ви так набрались?
В договорі з ними є додаток, де вказані номери третіх осіб (один я давала( це мій другий) і номер моєї сестри з'явився. Цікаво чи вони тільки тих, хто в договорі будуть обзванювати???

Що можете сказати про ті компанії, що в мене зараз є? Хто як домовлявся? Поділіться досвідом
У вас хорошая тактика закрытия. Но снова пролонгации. Снова набрались((...
Надо запрещать себе. Твердо отрезать для себя этот путь получения денег. Словно его не существует. (Это я для себя просто сделала такую установку, просто делюсь вариантом).
По тем, что остались, лично я ничего не посоветую. Их не закрывала. Но надеюсь, у вас получится искоренить эту гадость из своей жизни. Удачи вам!

Останнє редагування:
Коли писала цей допис, то всі свої мфошки вказувала по пам'яті, сьогодні знайшла свій записник і побачила, що забула ще про дві контори, які закрила у 2022 -Кредит Каса та Sweet money

Сьогодні в мене ще мінус дві контори - кешбері (рік прострочки, не нараховували відсотки, робила часткові сплати від 100 до 1000 грн., а останні два місяці була реструктуризація залишку розбитого на 4 платежі) і КФ.ЮА ( тіло було 2000 грн., тисячу внесла раніше, і сьогодні закрила зі списанням -75% від тіла)

Писала Алекс кредит, щоб закрити за тіло

Тут найменше тіло з усих моїх кредитів - 1900, але відповіли, що можуть тільки списати 500 грн. а залишок розбити на 3 платежі по 1200 в місяць. Спочатку навіть була думка погодитись, але вчасно одумалась)

На днях самі прислали повідомлення на ел.пошту з пропозицією реструктуризації на 6 місяців, але борг вже 6000... тому звісно чекаю далі

Ті, що закрила:

1. Loany
2. Додам
3. Селфі кредит
4. Глобал кредит
5. Кредит+
6. Кредит7
7. Kumo
8. Єврогроші
9. Є гроші???
10. Мані фо ю
11. Манівеo
12. Банана кредит
13. Зе кредит
14. Авіра кредит
15. Містер кеш
16. Нові кредити
17. Кул кредит

Виконавчі провадження під час війни не роблять!

ВП відкривають на ура.
ВНН не роблять.
вп открывают по внн, который до войны сделаны
КФ.ЮА ( тіло було 2000 грн., тисячу внесла раніше, і сьогодні закрила зі списанням -75% від тіла)
2000 - 75% = 500 грн
что-то не то они списали

Останнє редагування:
Законом України від 27.07.2022 No 2455-ІХ «Про внесення змін до деяких
законів України щодо діяльності приватних виконавців та примусового
виконання судових рішень, рішень інших органів (посадових осіб) у період дії
воєнного стану» (далі – Закон від 27.07.2022), який набрав чинності 25.08.2022,
пункт 102 зазначеного розділу Закону доповнено абзацом чотирнадцятим,
згідно з яким забороняється у період дії воєнного стану примусове виконання
виконавчих написів нотаріусів.
З огляду на це та враховуючи, що відповідно до змісту положень статті 26
Закону, примусове виконання рішення розпочинається з винесення виконавцем
постанови про відкриття виконавчого провадження слід зазначити, що з дня
набрання Законом від 27.07.2022 чинності до закінчення або скасування
воєнного стану на території України виконавцям заборонено відкривати

виконавчі провадження на підставі виконавчих написів нотаріусів.
У разі пред’явлення стягувачем до примусового виконання виконавчого
напису нотаріуса у цей період підлягають застосуванню положення пункту 9
частини четвертої статті 4 Закону, відповідно до якого виконавчий документ
повертається стягувачу без прийняття до виконання протягом трьох робочих
днів з дня його пред’явлення у разі якщо виконавчий документ не підлягає
виконанню органами державної виконавчої служби, приватним виконавцем.

ранее на форуме были сообщения что открывали вп во время войны, но это было в начале
некоторым исполнителям закон не писан, но то скорее как исключение.. ну и велись же дискуссии, можно ли выносить постанову про відкриття виконавчого провадження по ВНН, не вчиняя после єтого виконавчі дії... вот мин юст и надал роз'яснення. ну там еще были другие вопросы от апву, но вот выше процитировано..

2000 - 75% = 500 грн
что-то не то они списали
На той момент коли вносила 1000 грн, то знижки не було. Вже потім запропонували знижку -75% на ту суму, що залишилась. (Залишилась 1000-75%=250)
Якби знала, що буде така знижка, то тисячу звичайно не вносила б...??‍♀️

На той момент коли вносила 1000 грн, то знижки не було. Вже потім запропонували знижку -75% на ту суму, що залишилась. (Залишилась 1000-75%=250)
Якби знала, що буде така знижка, то тисячу звичайно не вносила б...??‍♀️
т.е. вы оплатили 1000 ранее и потом они предложили оплатить всего 250 грн чтобы закрыть? потрясающе. поздравляю!
а пролонгации были по этому кредиту?

т.е. вы оплатили 1000 ранее и потом они предложили оплатить всего 250 грн чтобы закрыть? потрясающе. поздравляю!
а пролонгации были по этому кредиту?
Так, оплатила 250 грн) брала 2000, а повернула 1250) одразу дали довідку про закриття
Пролонгацій не було

Назад
Угорі