Закроюсь дома и никуда не выйду

• Автор теми Автор теми Anka777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 69
  • Перегляди Перегляди 2K
Народ, тема кудись не тули йде))

Автору - зі свого досвіду. Щоб включитии режим пофігізму, потрібен час, не у всіх це виходить зразу. А ще подумайте, чи допомогли б Вам ці люди, якщо треба була б допомога? Ні? Отож бо воно, людям на Вас все-одно, а дзвонять бо зацепили їхній простір. Найкраще для Вас - це виключити на деякий час сім-карту.

Автору - зі свого досвіду. Щоб включитии режим пофігізму, потрібен час, не у всіх це виходить зразу. А ще подумайте, чи допомогли б Вам ці люди, якщо треба була б допомога? Ні? Отож бо воно, людям на Вас все-одно, а дзвонять бо зацепили їхній простір. Найкраще для Вас - це виключити на деякий час сім-карту.
А бо взагалі змінити.

Дык, я об этом изначально и писал - бутылка кубинского рома и из дома не выходить

Так, але мене не полишає думка шо після перепродажу колись хтось може набрати кредитів на моє ім'я.
Не думаю.Наврядчи з прострочками таке можливо.Хоча,не здивуюся.Це ж аферисти.

Нормально идёт тема. Мы уже составили культурно - алкогольную программу. Надеюсь, ТС передумает сидеть дома.

Так, але мене не полишає думка шо після перепродажу колись хтось може набрати кредитів на моє ім'я.
Ну если у кого-то получится на меня например взять я ему ещё доплачу со своих :ahaha:

А тогда давайте все вместе закроемся...
Боюсь,что у тебя потом крепатура может быть
Не ну нормально? На них уже ликероводчный линию отдельную запускает,а я со своей литрухой жигуля алкаш :ahaha:
Ханык.х_ли тут поделаешь

Назад
Угорі