Svetik 33
✩ Premium ✩
- Дописи
- 4019
- Реакції
- 7889
- Бали
- 3235
Svetik 33 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вот жлобы...Я до 10 не дошёл уже не давали нигде)))
Ненавижу их...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вот жлобы...Я до 10 не дошёл уже не давали нигде)))
Монетка по тихому делает ИН, и параллельно подаёт В суд. Не стоит так опрометчиво забывать о ней(Монетка це настільки незначна шаражка, шо я пам'ятаю тільки як брав у них гроші. Порівняно з іншими, вони взагалі не доставляли проблем.
Змініть номер і все. Забудете про Монетку.
Вони продали кредит експрес. А потім дзвонили з монетки сказали що заблокують картки і так даліМонетка це настільки незначна шаражка, шо я пам'ятаю тільки як брав у них гроші. Порівняно з іншими, вони взагалі не доставляли проблем.
Змініть номер і все. Забудете про Монетку.
А в соц мережах що вони творять?Їдьте відпочиньте. Нічого ніхто вам не зробить. Йдіть купіть нову сім карту, дайте номер найближчим людям і буде вам спокій.
Ну і соцмережі поблокуйте.
Ну я не мазохистка, хватит того что естьПочему бы не выгребти до дна все шараги, которые только дадут?)
Если бы продали, то прислали бы Вам новые реквизиты для оплаты!Вони продали кредит експрес. А потім дзвонили з монетки сказали що заблокують картки і так далі
Переживаю щоб інших просто нетрогали а я такеЕсли бы продали, то прислали бы Вам новые реквизиты для оплаты!
По процедуре ИН и ИП почитайте на форуме, есть конкретные темы как люби боролось и выиграли именно по Монетке.
Не переживайте раньше времени , и не накручивайте себя.
Могут устроить рассылку по Вашим подписчикам, или коменты везде где можно пооставлять на ваших страницах, с фразами в стиле ... разыскивается, мошенница , должна и т.д.могут и коллажи разместить сомнительно и пикантного характера . Лучше обезопасить себя от подобных « недоразумений»А в соц мережах що вони творять?
У мене зазвичай такі розмови навпаки відбуваються)) хоча й рідко спілкуюсь, під настрійПідозріло дивно манівео себе веде...а майкредіт дзвонять як тільки бачать що взяла трубку,починається спіч,в який я слова вставити не можу,монолог того хлопчини закінчується фразою ви мошенніца і кидає трубку
Понимаю, но « трогать» будут, как бы пессимистично это не звучало. Лучше предупредите сами, и подготовьте своё окружение первыми.Переживаю щоб інших просто нетрогали а я таке
Ахахххх?які ввічливі)Так же как все...как все., Пример общения с кешбери после месяца прострочки. Насчитали пока только 2 тела. Ну-с... Ждём-с))
Квартиру не заберут и зп тоже. Расслабьтесь)
Навіщо? Маєте що предметно з ними обговорювати?тоді з ними почну спілкуватись
Я была близка к Вашему рекорду))) у меня было 31 чМФО + 3 банка на пол ляма тоже))) коллега ?На форум не попадають заради цікавості.
Особисто я знайшов цей форум, коли був у відчаї і з жосткими панічними атаками.
Кому здається, що гірше бути не може - вот він я, людина з більшим боргом і знайомий з усіма мфо України.
Задавайте Ваші питання. Чим зможу - поможу.
Зайвим не буде, алеТак підіть на консультацію до юриста. В Києві консультація 500-1000грн. У мене в місті коштує 300грн.
300грн - а спокою дасть багато.