Задавайте питання. У мене 32 прострочених кредити в МФО на 500 000грн.

Ніколи не мала справ з мфо,але доля примусила звязатися...тепер постійні дзвінки,погрози...достали...боюся що пройде час щоб зарплатний рахунок не заблокували
Рахунок може заблокувати тільки виконавча служба по рішенню суду. Не переживайте.
І зробіть просто одну річ - поміняйте номер телефону. Коли будете мати сили боротись дальше - самі зв'яжетесь.

осталось 13. кто то мне простил, кого закрыла))
Рахунок може заблокувати тільки виконавча служба по рішенню суду. Не переживайте.
І зробіть просто одну річ - поміняйте номер телефону. Коли будете мати сили боротись дальше - самі зв'яжетесь.
счет могут заблокировать и без решения суда))
Просто квартира в моїй власності,а з їхнім капанням процентів то через рік вона і ті кредити не покриє
квартиру никто брать не будет , не переживайте

inokda, как получилось оформить так много мфо? мне примерно после 20-го займа уже везде отказывали)...
А мне больше 30 одобрили, причём с долгами по банкам( ... и без оф. работы :rolleyes:
умом их алгоритм не понять
я зараз маю близько 10,переживаю за квартиру
Не переживайте! Квартиру не отберут.

Добрий день які у вас були мфо??? І що вони робили
Що робили?
Присилають листи з фальшивими повістками в суд. Фотошопили мою маму в пopнo-картинки і погрожували розілати в фейсбуці, дзвонили, як ненормальні. Продзвонюють сусідів, батьківських колег по роботі.
Вони роблять все, чого людина боїться. Якщо вони бачать, що це не працює, то перестають робити.

и без решения суда просто ИН

На форум не попадають заради цікавості.
Що стосується мене. Зацікавився темою кредитних відносин, оскільки вона стала актуальною для кількох знайомих. Тому, в деякій мірі, саме з цікавості. Завдяки цьому вдалося допомогти їм як моральною підтримкою, так і дієвими порадами. Сам брав кредити вже пізніше, детально ознайомившись з інформацією, не маючи як такої фінансової потреби, свідомо без мети повернення. Просто розуміючи свою правову перевагу, скористався такою можливістю.

Підозріло дивно манівео себе веде...а майкредіт дзвонять як тільки бачать що взяла трубку,починається спіч,в який я слова вставити не можу,монолог того хлопчини закінчується фразою ви мошенніца і кидає трубку

Просто квартира в моїй власності,а з їхнім капанням процентів то через рік вона і ті кредити не покриє
В них нема документів, щоб щось протиставити проти вас у суді.
Якщо подадуть в суд, то прийдете з адвокатом і виграєте. А як не виграєте, то подасте апеляцію. Ніхто в вас квартиру не забере. Хіба залякають і самі продасте, що погасити видумані ними відсотки.

Добрый)) практически все)) Алекс, кэшберри, кредит ап, кредит кафе, Ваше готивочка , милоан, динеро, укр позыка, гроши всим, веро кэш,7 кредит, лоани, свизо, кредит касса, качай гроши, манивео, быстро займ, монетка, форза, евро гроши, эгроши, э кэш, гашинский, кредит 365, глобал кредит, мани бум, мани фор ю, сос кредит и еще что-то
Монетка скіки просрочка.

Підозріло дивно манівео себе веде...а майкредіт дзвонять як тільки бачать що взяла трубку,починається спіч,в який я слова вставити не можу,монолог того хлопчини закінчується фразою ви мошенніца і кидає трубку
Так нема сенсу брати трубку. Хлопчина сидить в навушниках, йому висвічує ваш номер телефону і в ньоо є скрипт розмови, по якому він мусить говорити. Вони навіть не слухають. Його функція залякати. Чого він не зможе зробити, якщо ви не будете з ними говорити.

І ще приватний нотаріус, я так розумію. Мені вчора прийшло смс повідомлення, що на мене відкрито виконавче провадження приватним нотаріусом і ,якщо я не хочу, щоб заблокували рахунки, повинна оплатити борг. (і сума вказана). Я поки що в ступорі. Не знаю, що дешевше, віддати борг (майже 13т), чи оплатити юриста. (Доречі, я теж не з Києва).

Перші дні просрочки спати спокійно не могла,зараз трошки заспокоілась навіть на море з дитиною зібралась,а там будь шо буде,приїду відпочивша тоді з ними почну спілкуватись

Монетка скіки просрочка.
Монетка це настільки незначна шаражка, шо я пам'ятаю тільки як брав у них гроші. Порівняно з іншими, вони взагалі не доставляли проблем.
Змініть номер і все. Забудете про Монетку.

Але де логіка блокувати рахунки щоб вибити борг,як рахунок буде заблокований,то погашення вони тим більше не дочекаються

І ще приватний нотаріус, я так розумію. Мені вчора прийшло смс повідомлення, що на мене відкрито виконавче провадження приватним нотаріусом і ,якщо я не хочу, щоб заблокували рахунки, повинна оплатити борг. (і сума вказана). Я поки що в ступорі. Не знаю, що дешевше, віддати борг (майже 13т), чи оплатити юриста. (Доречі, я теж не з Києва).
Так підіть на консультацію до юриста. В Києві консультація 500-1000грн. У мене в місті коштує 300грн.
300грн - а спокою дасть багато.

Проверяйте себя на сайтах, все что в смс присылают шараги, это пугалки.
Але де логіка блокувати рахунки щоб вибити борг,як рахунок буде заблокований,то погашення вони тим більше не дочекаються
Забудьте это слово «Логика» в отношении шараг( нет ее там.

Перші дні просрочки спати спокійно не могла,зараз трошки заспокоілась навіть на море з дитиною зібралась,а там будь шо буде,приїду відпочивша тоді з ними почну спілкуватись
Їдьте відпочиньте. Нічого ніхто вам не зробить. Йдіть купіть нову сім карту, дайте номер найближчим людям і буде вам спокій.
Ну і соцмережі поблокуйте.

Назад
Угорі