Зачепило ппц телепні

• Автор теми Автор теми Vika78
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 553

Vika78

Форумчанин
Дописи
34
Реакції
10
Бали
5065
Vika78 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Лежу з дитиною в лікарні,звонить "красунечка" з цього номеру +380 50 011 4327 перше мені,потім чоловікові.Наговорила йому всякого,відповідно він наговорив мені,потім звонить така і каже в вас є година щоб довести що ви в лікарні.І паралельно йому кидає рахунок аби платив.
Говорю йому та успокойся,ще спишуть до тіла,а це нів'яку,бо його там нагрузили.Нема слів.

Лежу з дитиною в лікарні,звонить "красунечка" з цього номеру +380 50 011 4327 перше мені,потім чоловікові.Наговорила йому всякого,відповідно він наговорив мені,потім звонить така і каже в вас є година щоб довести що ви в лікарні.І паралельно йому кидає рахунок аби платив.
Говорю йому та успокойся,ще спишуть до тіла,а це нів'яку,бо його там нагрузили.Нема слів.
с какого извините хрена вы должны им чет доказывать?
шлите нафиг...смотри какая деректриса позвонила.
вообще ничего им не говорите, что и как у вас, человечности там нету.
немного черного юмора...но они и в гробу могли бы достали :ahaha:
Поправляйтесь, здоровья вам ?

В мене те саме спочатку было ,,,реально телепні вони!!! Говориш,як горохом об стінку(((

Ви в такому положенні зараз, що він більше не має про що думати?

с какого извините хр*на вы должны им чет доказывать?
шлите нафиг...смотри какая деректриса позвонила.
вообще ничего им не говорите, что и как у вас, человечности там нету.
немного черного юмора...но они и в гробу могли бы достали :ahaha:
Поправляйтесь, здоровья вам ?
Дякую дуже
А от те що чоловік так вперся обідно.
Йому не аргумент що тисячі забили болт.
Post automatically merged:

Ви в такому положенні зараз, що він більше не має про що думати?
Ні,каже прийдуть і все заберуть.

В мене те саме спочатку было ,,,реально телепні вони!!! Говориш,як горохом об стінку(((
Чуть не послала,врятувало що дитьо поруч агукало

Дякую дуже

Любить татка)))) порозмовляйте ,або тикніть на форумі теми... І поки не прочитає,не будете з ним говорити чи...... Вам краще знати... Треба йти на пролом!!!!

Ну, если есть лишние деньги, пусть платит. Что ж он у вас такой паникер? Вместо того, чтобы послать ту даму на хутор бабочек ловить, он готов бежать платить? Лучше эти деньги на ребёнка потратить!!!

Ну, если есть лишние деньги, пусть платит. Что ж он у вас такой паникер? Вместо того, чтобы послать ту даму на хутор бабочек ловить, он готов бежать платить? Лучше эти деньги на ребёнка потратить!!!
з 1000 вони мені 14000 нарахували,і 9000 йому сказали заплатити

Даааа уж. Папик у Вас трусишка. Все заберут, даже трусики.

Дякую дуже

та ничего не заберут, пугают только. они всех так пугают

Любить татка)))) порозмовляйте ,або тикніть на форумі теми... І поки не прочитає,не будете з ним говорити чи...... Вам краще знати... Треба йти на пролом!!!!
Сказав що так не може бути щоб забити і все було гаразд

та ничего не заберут, пугают только. они всех так пугают
Я і так знаю що пустой трьоп з орієнтуванням авось хтось злякається

Даааа уж. Папик у Вас трусишка. Все заберут, даже трусики.
Сама в шоці

Назад
Угорі