Забрати гроші у МФО.

• Автор теми Автор теми Kredit_s
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 62
  • Перегляди Перегляди 2K
От що найшов
1. В одній позовній заяві може бути об’єднано декілька вимог, пов’язаних між собою підставою виникнення або поданими доказами, основні та похідні позовні вимоги.

Похідною позовною вимогою є вимога, задоволення якої залежить від задоволення іншої позовної вимоги (основної вимоги).

2. Суд з урахуванням положень частини першої цієї статті може за клопотанням учасника справи або з власної ініціативи об’єднати в одне провадження декілька справ за позовами:

1) одного й того самого позивача до одного й того самого відповідача
Если я правильно понял, то ключевое здесь

От що найшов
1. В одній позовній заяві може бути об’єднано декілька вимог, пов’язаних між собою підставою виникнення або поданими доказами, основні та похідні позовні вимоги.

Похідною позовною вимогою є вимога, задоволення якої залежить від задоволення іншої позовної вимоги (основної вимоги).

2. Суд з урахуванням положень частини першої цієї статті може за клопотанням учасника справи або з власної ініціативи об’єднати в одне провадження декілька справ за позовами:

а что это меняет? с каждой мфо придется воевать отдельно. ну объедините вы договора свои с одной мфо в одно судебное дело. пока мне не попадались судебные процессы, где "позивач" взял микрозайм, погасил его, а потом признал договор ничтожным и вернул какие-то деньги. быть первым - это конечно честь и все такое, но с девственницами столько мороки:nea:

а что это меняет? с каждой мфо придется воевать отдельно. ну объедините вы договора свои с одной мфо в одно судебное дело. пока мне не попадались судебные процессы, где "позивач" взял микрозайм, погасил его, а потом признал договор ничтожным и вернул какие-то деньги. быть первым - это конечно честь и все такое, но с девственницами столько мороки:nea:
Та ні з кожним окремо немає сенсу.
Але в мене є задача по конкретному МФО. Наприклад там 10 договорів. Порахую суму, якщо рентабельно- то чого б і ні. За 2-3 договори немає сенсу. Дійсно ви праві.

От що найшов

Виходячи з вище написаного, це можливо, значить це вже залежить від адвоката, як він розбере всі договори з одного МФО, і які надасть докази,в одному позові щоб вони доказували не важність всіх договорів...

Виходячи з вище написаного, це можливо, значить це вже залежить від адвоката, як він розбере всі договори з одного МФО, і які надасть докази,в одному позові щоб вони доказували не важність всіх договорів...
Ну є в мене план)
Залишилося тільки знайти десь договори

Та ні з кожним окремо немає сенсу.
Але в мене є задача по конкретному МФО. Наприклад там 10 договорів. Порахую суму, якщо рентабельно- то чого б і ні. За 2-3 договори немає сенсу. Дійсно ви праві.
Закритих договорів?

Ну є в мене план)
Залишилося тільки знайти десь договори
Ну якщо Ви так твердо вирішили за це взятись, то вони зобов'язані після офіційного звернення надати Вам дані договори

Родственник, ты сегодня не в духе?

Kredit_S, Я зараз також рию цю тему, але потрібно писати офіційні запити на юридичний адрес конторі, щоб вони вам прислали договори. Подивився коменти в вашій темі тікищо, і офігєваю, скіки неадекватів сюди набігло...

С чего бы это? Там чел просил не флудить, ну я и прикидываюсь послушным интеллигентом:)
Прикидываться - не значит являться. Сразу чую, что родной человек явно не в себе.
Мммм.Жила бы поближе уже бы давно к тебе на чай заехал ;)
Я редко пью чай. Чаще так:

Вкладення

• 1586635790906.webp
    1586635790906.webp
    31.8 Кб · Перегляди: 27
Ты прям капитан Очевидность.
Горжусь братом. ?
Ну а че, я ж ***** неотесанное, че еще делать то.
ты что, гот? Красишь ногти в черный и любишь Найтвиш - только что листал тему про музыку

Ну а че, я ж ***** неотесанное, че еще делать то.
ты что, гот? Красишь ногти в черный и любишь Найтвиш - только что листал тему про музыку
От деревня неотесанная.
Ногти красят под настроение, а Nightwish - не готическая музыка. Родной, Вы застряли в 2006-м году.

От деревня неотесанная.
Ногти красят под настроение, а Nightwish - не готическая музыка. Родной, Вы застряли в 2006-м году.
Да ваще колхоз. В последний раз я их слышал наверное в 2006. Или около того.
А какая готическая? Lacrimosa какая-нибудь? В старших классах школы мне нравилась, мрачняк такой. Но в жанрах я не силен, реально, даже не претендую.
А ногти ниче так черные.

Назад
Угорі