Забрати гроші у МФО.

• Автор теми Автор теми Kredit_s
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 62
  • Перегляди Перегляди 2K
Ну я так зрозуміла що потрібно запрос в мфо на договори, але їх ніхто не дасть, лише в манівео є договори в вільному доступі....
Але справа в тому що по кожному договору потрібно подавати новий позов до суду, а це кожен раз судовий збір....
І не факт що це окупиться, тож я думаю це марна затія
Тобто об'єднати однотипні договори однієї компанії не вийде?
А витребувати? Ці договори?

Тобто об'єднати однотипні договори однієї компанії не вийде?
А витребувати? Ці договори?
Ну це за кожним договором має бути окремий розгляд справи, тож в одну справу не получиться....
А в випадку з договорами потрібно давати офіційні запити в МФО, але я думаю що вони відкажуться їх надавати під любим предлогом

Ну це за кожним договором має бути окремий розгляд справи, тож в одну справу не получиться....
А в випадку з договорами потрібно давати офіційні запити в МФО, але я думаю що вони відкажуться їх надавати під любим предлогом
А об'єднати, якщо вони однотипні, одної МФО? Думаєте немає прецедентів

Ох блистают все юмором, хотелось, чтоб также блеснули интеллектом.
Тут возможно есть шанс потрусить за мошну МФО...
Я им лучше периодически по ***** давать буду.И быстрее и эффективней
А то развелось тут писателей

Kredit_s, в данный момент я на Вашей стороне. Даже ни грамма не иронизировала, как ни странно. Так что не воспринимайте так острО.
Но не могу не согласиться с предыдущими комментаторами - все усилия бесполезны. В этой стране энтузиазм наказуем.

Просто уже не раз тут говорилось.Хоть пиши,хоть звони.Это всё по барабану братан

А об'єднати, якщо вони однотипні, одної МФО? Думаєте немає прецедентів
Думаю що ні, я цікавилась даним питання про реституцію, як її вибороти,на рахунок однотипних я не знаю.....

П. С. Стосовно юристів за 100* грн. Мені вже знайомий адвокат радив написати листи з проханням нв відстрочки. Добре що почитав форум і вчасно зупинився. Так що юрист має бути профільний, а то нарадять

После реституции, можна и на проституцию)
Юристу необязательно быть профильным, он попросту не должен быть дебильным, если он вообще юрист. Ваш знакомый такой поця, что я вам и передать не могу. Дурачье - это не наш профиль, а то помог бы вам.....с его госпитализацией. :sarcastic: :sarcastic:

От що найшов
1. В одній позовній заяві може бути об’єднано декілька вимог, пов’язаних між собою підставою виникнення або поданими доказами, основні та похідні позовні вимоги.

Похідною позовною вимогою є вимога, задоволення якої залежить від задоволення іншої позовної вимоги (основної вимоги).

2. Суд з урахуванням положень частини першої цієї статті може за клопотанням учасника справи або з власної ініціативи об’єднати в одне провадження декілька справ за позовами:

1) одного й того самого позивача до одного й того самого відповідача

Так що об'єднати думаю реально
Kredit_s, в данный момент я на Вашей стороне. Даже ни грамма не иронизировала, как ни странно. Так что не воспринимайте так острО.
Но не могу не согласиться с предыдущими комментаторами - все усилия бесполезны. В этой стране энтузиазм наказуем.
Зараз просто мало грошей і багато часу. Сижу вивчаю. Буде мало часу, багато грошей, можливо забю. А може навпаки - МФО не впускають шанс, щоб вижати з нас все. То і я хочу потрусить їх по максимуму

Назад
Угорі