Заборгованості в Кредит плюс

• Автор теми Автор теми Yulia DUTCHAK
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 30
  • Перегляди Перегляди 2K

Yulia DUTCHAK

Читач
Дописи
6
Реакції
0
Бали
1
Yulia DUTCHAK не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня всім)
Я маю просрочку в Кредит плюс ( 1960грн) ,на даний час за кордоном і ніяк не можу погасити цей кредит.
Почали видзвонювати,я їм пояснювала ситуацію ,сказали :" мої проблеми" .Почали дзвонити друзям ,знайомим та в соцмережах виклали фото що я шахрайка .
Підкажіть що робити в такій ситуації,я у відчаї такої ганьби наберусь ....

Yulia DUTCHAK, раз уж они с Вами так поступили не советую что либо оплачивать. По сути, всё самое «ужасное» они сделали - выслали коллажи. Больше ничего не сделают)

Yulia DUTCHAK, раз уж они с Вами так поступили не советую что либо оплачивать. По сути, всё самое «ужасное» они сделали - выслали коллажи. Больше ничего не сделают)
Да знайомі будуть в шоке.
Сколько у вас просрочка?
1960 грн
Да знайомі будуть в шоке.

1960 грн
Це вся сума погашення

Допоможіть будь ласка, вже руки опускаються, сьогодні продзвонити родичів по лінії матері, і матері самій дзвонили. Я то не підтверждую родичам що брала у них кредит, а ті cyku включають запис моєї розмови з ним. Тіло кредиту 12 тис. Загальна сума 21080 пропонують закрити 17000. Але крові попили сьогодні добротно. Тимпаче маю маленьку дитину, годую груддю. Боюсь що б через нерви не було проблем.

Мне сегодня тоже прислали смс на Вайбер номер 0661154147, наверное кредит плюс , кто то может точно подсказать это их номер или нет ?

Ромашкино поле, а де взяли запис розмови з Вами?
Вони перед погодженням кредиту, звонять уточнюють мету кредиту,і деякі дані, і походу записують.
Вони перед погодженням кредиту, звонять уточнюють мету кредиту,і деякі дані, і походу записують.
Мені то всеодно за дзвінки, але за маму переживаю, знаючи родичів, будуть її клювати.
І на роботу її будуть звонити казали.

Ромашкино поле, видно вибірково, ну з ними найкращий метод не звертати уваги і не вести діалогу ніякого, окрім поштової переписки, якщо є велике бажання. Дзвонити будуть від цього не заховатися. Але можна все сприймати не так нервово, а більш по філософськи і відповідати всим, якщо у них дискомфорт від дзвінків, то нехай пишуть заяви і звернення, не Ви той дискомфорт зробили а шарашки, а Ви ні у кого нічого не брали, якщо брали то де ж позов до суду.
Ромашкино поле, і ще, Кредит+ не подають до суду.

В мене є 10 відкритих МФО по поострочках певно штук 5 але ці самі назойливі.
Можливо їх можна якось попустити, що б присіли трохи.

Останнє редагування:
Назад
Угорі