Виталий5
Читач
- Дописи
- 2
- Реакції
- 0
- Бали
- 1
Виталий5 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
21.06.21р. оформив кредит на 17к. (зі скидкою 75%)
19.07 повернув 7к.
23.08. не зміг проплатити 10к. та проценти 4к.
25.08. борг вже виріс до 23к.
12.09. борг 28к.
22.09. дозвонились з "Таліон плюс" повідомили що борг 30к. Якщо заплачу відразу то 26к., повідомили що будуть обдзвонювати оточення і тд. і тп. На їхню незрозумілу мені маячню я їм дуже чемно запропонував на їхати на хутір...
Працюю керівником в держ. установі, при запиті в Гугл відразу є вся інфа про мене та організацію.
Бажання платити їм такі відсотки відсутня.
Питання. Наскільки далеко вони можуть дійти своїми дзвінками, чи це будуть просто робітники чи вони будуть дзвонити в приймальні? Питання чи можуть заблокувати рахунки установи зняте.
Буду вдячний за доречні поради. Всім здоровя!
19.07 повернув 7к.
23.08. не зміг проплатити 10к. та проценти 4к.
25.08. борг вже виріс до 23к.
12.09. борг 28к.
22.09. дозвонились з "Таліон плюс" повідомили що борг 30к. Якщо заплачу відразу то 26к., повідомили що будуть обдзвонювати оточення і тд. і тп. На їхню незрозумілу мені маячню я їм дуже чемно запропонував на їхати на хутір...
Працюю керівником в держ. установі, при запиті в Гугл відразу є вся інфа про мене та організацію.
Бажання платити їм такі відсотки відсутня.
Питання. Наскільки далеко вони можуть дійти своїми дзвінками, чи це будуть просто робітники чи вони будуть дзвонити в приймальні? Питання чи можуть заблокувати рахунки установи зняте.
Буду вдячний за доречні поради. Всім здоровя!