Заблокировали счет. Но решение суда я не получала. Куда обратиться?

• Автор теми Автор теми Alena
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 269
  • Перегляди Перегляди 12K
Будут арестованы счета до того момента пока всю сумму долга не выплатите
Я посмотрела что подали сити финанс. Они же коллекторы,разве у них есть такие полномочия? Я же с ними ничего не подписывала

Я посмотрела что подали сити финанс. Они же коллекторы,разве у них есть такие полномочия? Я же с ними ничего не подписывала
Это не они писали, надпись делает частная исполнительная служба за обращением частного нотариуса а уже к частному нотариусу обращаються либо мфо либо коллекторские компании

Коллектори пачками несуть прикормленим нотаріусам боргові зобов'язання а той підмахує підпис і до приватного виконавця( теж прикормленого) на виконання! Той тими ж пачками блокує рахунки -і вуаля-такий собі тандем! Ваша згода не потрібна
Подскажите, мне заблокировали счета,но я не получала никакие документы так как по адресу давно не проживаю и не прописана там. Подскажите в каком реестре смотреть решение ИС и как действовать в принципе.
До кінця 2020 всі 76 банків україни приєднаються до автоматичної системи блокування рахунків боржників! Весєлуха з блокування починається! Так що всі дзінки- родичам і на роботу-коллажі- погрози -це дитячі забавки просто !Блокують за 5 хвилин -і все-ні грошей ні інших засобів до існування! Так-є"справедливий" і "чесний"суд-але судитися потрібні кошти -а гроші заблоковано! Притому що допустимо в суді ви знесли цей напис і блокування-то цей самий виконавець має змогу блоканути вас безкінечну кількість разів по новому!

Останнє редагування:
Коллектори пачками несуть прикормленим нотаріусам боргові зобов'язання а той підмахує підпис і до приватного виконавця( теж прикормленого) на виконання! Той тими ж пачками блокує рахунки -і вуаля-такий собі тандем! Ваша згода не потрібна

До кінця 2020 всі 76 банків україни приєднаються до автоматичної системи блокування рахунків боржників! Весєлуха з блокування починається! Так що всі дзінки- родичам і на роботу-коллажі- погрози -це дитячі забавки просто !Блокують за 5 хвилин -і все-ні грошей ні інших засобів до існування! Так-є"справедливий" і "чесний"суд-але судитися потрібні кошти -а гроші заблоковано! Притому що допустимо в суді ви знесли цей напис і блокування-то цей самий виконавець має змогу блоканути вас безкінечну кількість разів по новому!

Ну это полный треш! И как жить в этой стране? С кучей долгов и без денег.

Они по моему не имею права снимать более 20% от официального ежемесячного дохода
Так ничего не снимается. Просто я не могу поворачивать никакие операции и распоряжаться своими деньгами.

Ви давно у них? Через скільки місяців просрочки зробили надпис? Я теж цікавлюся цією темою, бо в майбутньому, мабуть, мене теж таке чекає з моїм везінням.

У мене їх немає, але читаю,що роблять надписи і ці, і інші. Через скільки місяців Вам вони зробили?

а скільки часу ви у сіті фінанс,вони в мене також є,і це я вперше почула щоб вони блокували рахунки,це ужас,вони зараз усі це почнуть робити.

а скільки часу ви у сіті фінанс,вони в мене також є,і це я вперше почула щоб вони блокували рахунки,це ужас,вони зараз усі це почнуть робити.
за сіті - фінанс не сажу
Мене теж фінфорсу через часника. Якщо блокануть ще 2-3, то як планують стягувати кошти?
невідомо

Назад
Угорі