Заблокировали деньги на карте по закону от 6 мая 2023

У мене взагалі два виконавця один немає технічних можливостей надати відповідь , другий через три тижні відповів що його замінює інший виконавець… взагалі не знаю що робити… тупі відмазки…
Якщо що Подолянко замінює якийсь Нордіо В.В.

Доброго дня. Скажіть будь ласка чи розблокували хоч комусь рахунки на використання суми до двух мінімальних з/п? Бо я написала виконавцю і повний ігнор. Також відправила листа рекомендованого укр поштою

Доброго дня. Скажіть будь ласка чи розблокували хоч комусь рахунки на використання суми до двух мінімальних з/п? Бо я написала виконавцю і повний ігнор. Також відправила листа рекомендованого укр поштою
Tarass нещодавно писав, що йому людей 10 відписалось про розблокування рахунків. Які банки я не знаю. На форумі було лише два повідомлення, що розблокували (моно і спортбанк). Мене сенс досі мурижить, хоча постанова видана 15 травня.
Я так розумію банки і виконавці зговорились і вирішили помститись боржникам, що більше року вільно користувались коштами з арештованних рахунків. Одні відправляють постанови укрпоштою, а інші тянуть з розблокуванням рахунків...

І ще є один прикол, деякі банки (Спортбанк і сенс) вирішили видавати ці 13 400 тільки через кассу. При цьому в них по два відділення на область.

Короче, іздіваються зараз з людей як хочуть(((

Я так розумію банки і виконавці зговорились і вирішили помститись боржникам
Нема ніякого заговору.
Просто закон прийняли, а про виконання на всіх ланках не подбали належним чином.
Тому саме таке і діється, що кожен виконавець вимагає якихось документов, довідок, тощо...
І банки не відстають в своїх тупізмах і підторможеності.

Нема ніякого заговору.
Просто закон прийняли, а про виконання на всіх ланках не подбали належним чином.
Тому саме таке і діється, що кожен виконавець вимагає якихось документов, довідок, тощо...
І банки не відстають в своїх тупізмах і підторможеності.
Як виконавці можуть вимагати якісь документи, якщо закон чітко пише, що від боржника треба лише заява? Все іше персональні хотєлкі виконавця.
Хто заставля виконавців слати постанови укрпоштою, тоді як при арешті вони дуже активно користуються асвп? самі вирішили нерви людям помотати.
А в законі все дуже чітко і ясно прописано, як на мене...

У мене взагалі два виконавця один немає технічних можливостей надати відповідь , другий через три тижні відповів що його замінює інший виконавець… взагалі не знаю що робити… тупі відмазки…
Якщо що Подолянко замінює якийсь Нордіо В.В.
У мене він якраз. Кілька раз йому писав на пошту, заяву надсилав з підписом. Відповів що постанова на розблокування направлена в приват. Приват не отримував нічого з їх слів. Через кілька днів знов написав йому - відповів що направлять повторно. Але приват так нічого і не отримав. Як то кажуть хтось із них триндить.

Добрый день.
Скиньте пожалуйста заявление исполнителю для разблокировки счета (по новому закону), если есть у кого. Не могу найти на форуме или подскажите где оно спряталось. Спасибо.

У мене він якраз. Кілька раз йому писав на пошту, заяву надсилав з підписом. Відповів що постанова на розблокування направлена в приват. Приват не отримував нічого з їх слів. Через кілька днів знов написав йому - відповів що направлять повторно. Але приват так нічого і не отримав. Як то кажуть хтось із них триндить.
І як бути?

Звонил только что Амельченку Виталию Петровичу,он мне сказал собрать справки отправить ему,и он разблокирует счёт,но подаст в бухгалтерию на снятие 20%.Это законно в наше время?
А на какой вы номер ему дозвонились?
9362309b2a24363c195d39808ab29b29.png
я так понимаю нужно высылать по адресу, который указан на сайте исполнительной заказным письмом? просто в исполнении адреса исполнителей нигде не указывают, только телефо ни эл. почту
Я ей отправляла на почту,просто подписала цифровой подписью.

Вчора дозвонилась оператору ПБ. Вона відповіла мені,що листи по електронній пошті вони приймають на обробку якщо це повністю зняття арешту з рахунку. А якщо частково на 13400 то тільки в переровій формі через Укрпошту. Також вони відновили,що лист відправили виконавцю на вказані помилки.

Хоть 1му человеку дали пользоваться 13400? у меня такое ощущение, что они сами не знают что делать с этим всем в банках, особенно в моно. Ситуация следующая: было на карте 20к грн, активных ИП было 2 (на 13000 и на 18000), 1 закрытое за невозможностью стягнення еще до войны на 34000. 9 числа прилетает блок на 100к, (13+18+!!!почему то 2 раза на 34000+ мелкие комисии иполнителей). Я написал письмо 1му исполнителю по долгу на 18к заявление с цифровой подписью для признания счета как для выдатковых операция. Через пару часов ответ, что в банк направлено постановление про признание счета и соответственно - 18к с карты и закрытие 1го из ИП. Но монобанк так и не предоставил доступ к пользованию счетом в пределах 13400. В итоге получается либо платите все и тогда соответственно и блокировки не будет, либо к чему эти заявления на 13400, если они всеравно не работают... В банке чешут репу и ничего толком не отвечают, посылают в дию и к исполнителям, даже не могут сказать о происхождении всей сумме долга и почему по одному из ип блокировка наложена 2 раза и соответственно сумма х2, я уже молчу о том что оно как бы и закрыто. Напишу конечно еще 2м другим исполнителям, что бы они аналогичную заяву подали в банк, но что то показывает мне, что это результата не даст , или просто отморозятся.
В общем если у вас несколько ИП, то писать на признание счета расходным, то нужно писать всем исполнителям, и если кто-то не отправит в банк постановление в банк, то доступ к деньгам вам врятли дадут. Неплохо.
Вот что мне ответил моно.
Чи вийшло розблокувати рахунок?

Підкажіть будь ласка: батькові заблокували пенсійну і зп карту. Надходження по обидвох - мінімалка. Чи можна написати дві заяви на розблокування двох різних рахунків?

Підкажіть будь ласка: батькові заблокували пенсійну і зп карту. Надходження по обидвох - мінімалка. Чи можна написати дві заяви на розблокування двох різних рахунків?
Ні, розблокувати можна тільки один рахунок. Переведіть зп на пенсійну карту або навпаки, щоб знімати гроші з одного рахунку.

Назад
Угорі