Заблокувати картки Crypsee

• Автор теми Автор теми Павлівна
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 1K

Павлівна

Читач
Дописи
3
Реакції
5
Бали
3
Павлівна не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт,товаришам по нещастю!
Є ідейка, але чим більше однодумців збирається тим краще!
Заходите в особистий кабінет,обираєте оплатити, щоб видало їх номер картки для оплати, перевіряєте якого банку картка, пишете в тех підтримку банку,що хочете попередити що власник картки,можливо шахрай,співпрацює з Cryspee, діяльність якої заборонено в Україні, кидаєте їм скрін де видно назву кріспі,номер картки для оплати.
Я за ніч заблокувала 10 штук їм,але це треба масово,щоб був ефект

Якщо масово їх тролити,то так
Задовбуться перевипускати картки
Проблема в тому, що вони їх не перевипускають) знайти 10 нових дропів на заміну тим, яких Ви заблокували - справа 30 хвилин та декількох тисяч гривень, що для них копійки)

Заходите в особистий кабінет,обираєте оплатити, щоб видало їх номер картки для оплати, перевіряєте якого банку картка, пишете в тех підтримку банку,що хочете попередити що власник картки,можливо шахрай,співпрацює з Cryspee, діяльність якої заборонено в Україні, кидаєте їм скрін де видно назву кріспі,номер картки для оплати.
це картки людей які за 500 грн здають їх у використання
а таких бажаючих десятки тисяч

Насправді якщо заблокувати пару тисяч карток, то дасть ефект. Але це дійсно треба системна боротьба, не думаю що це вийде, на жаль

Насправді якщо заблокувати пару тисяч карток, то дасть ефект. Але це дійсно треба системна боротьба, не думаю що це вийде, на жаль
а якщо перестати у них брати , а ті що взяли віддавати, то ефект буде ще більше, але наш народ не шукає легких шляхів.

а якщо перестати у них брати , а ті що взяли віддавати, то ефект буде ще більше, але наш народ не шукає легких шляхів.
Ем, це шахраї, очевидно. Да, брати в них не треба, але і віддавати також. У мене такого не було, але купа історій, коли вони вішають не існуючі кредити

За креатив однозначно 👍. Якщо є час і натхнення - чому б ні. Стосовно практичного впровадження ідеї також маю певні сумніви, і навіть не тому, що там це копійки для криптоупирів. Великі втрати складаються з купи маленьких. Але, як на мене, справа в іншому - людський фактор. "Навіщо воно треба", "це нічого не дасть". Краще зайнятись чимось кориснішим, наприклад трошки позтирати вказівний пальчик, листаючи ленту лайноновин у телезі.
Повторюсь, ідея гарна. Хоча, звісно, найголовніше - просто не брати в них нічого.

Как по мне, то это борьба с ветряными мельницами
Так, трохи побісити їх це може. Однак особливої шкоди це їм не завдасть. Основна маса коштів зберігається на криптовалютних гаманцях. Біржа HTX зареєстрована на сейшельських островах. Суми там крутять нормальні в бітів 30-40 к в день, в кріпсі трохи менше.

Так, трохи побісити їх це може. Однак особливої шкоди це їм не завдасть. Основна маса коштів зберігається на криптовалютних гаманцях. Біржа HTX зареєстрована на сейшельських островах. Суми там крутять нормальні в бітів 30-40 к в день, в кріпсі трохи менше.
Ну не все это понимают. Не надо тешить себя надеждой, что таким способоим можно им навредить или себя уберечь от звонков, смс и т.п.

Проблема в тому, що вони їх не перевипускають) знайти 10 нових дропів на заміну тим, яких Ви заблокували - справа 30 хвилин та декількох тисяч гривень, що для них копійки)
Перевыпустить виртуальную карту, которая зарегистрирована на счёт дропа дело 2х кликов и 5ти секунд

Привіт. Так це ж карта дропа)) одну заблокуйте - зʼявляться ще 5

Перевыпустить виртуальную карту, которая зарегистрирована на счёт дропа дело 2х кликов и 5ти секунд
Так в такому випадку блокують не карту, а рахунок. В таких випадках дропів часто повністю блокують, друге діло, що знайдуть нових

Назад
Угорі