Питання про Crypsee

• Автор теми Автор теми Tasha28
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 32
  • Перегляди Перегляди 2K
Мне вот интересно, какой у них портфель невозврата
И что они с ним буду делать)))
вешать левые кредиты на тех кто платит

А мені цікаво, якщо вони не можуть ні в убкі продати, ні колекторам, ні в суд піти, то який сенс їх закривати? Щоб що?
люди не хотят чтобы бабе Клаве с соседней квартиры позвонили

А як оформляється позика у крипті? Мфо просять ідентифікацію через банк ід, але ж кріпсі не офіційно працюють в Україні. Вони ж не мають доступ до системи банк ід? Ви надсилаєте фото паспорта і вони по фото вас ідентифікують чи як?
Питаю, бо цікаво , як вони можуть довести, що ви в них щось брали. Може у вас паспорт вкрали

А як оформляється позика у крипті? Мфо просять ідентифікацію через банк ід, але ж кріпсі не офіційно працюють в Україні. Вони ж не мають доступ до системи банк ід? Ви надсилаєте фото паспорта і вони по фото вас ідентифікують чи як?
Питаю, бо цікаво , як вони можуть довести, що ви в них щось брали. Може у вас паспорт вкрали
Їм треба фото з паспортом

Вкладення

• Screenshot_20251210_183954_Chrome.webp
    Screenshot_20251210_183954_Chrome.webp
    112.8 Кб · Перегляди: 34
там и договор корявый, написаный на колене, они берут тем что на мозги давят и звонками окружению
Я ото думаю, що втрачати? Взяти в них кредит, віддати мфо. Колажів не боюся - моя сім'я їх пережила в 2019 році, коли сестра мала необережність прострочити ccloan. На роботу подзвонять лише якщо один банк зіл'є інфу, якому я подавала довідку про доходи, щоб отримати кредит (він відмовив). Сусідки і так мене називають простигосподи прямо в очі, бо я мати-одиначка😄

Переживаю лише за злизані контакти єгрошами і смартами.

От аби взяти на написаний від фєні іпн. Вони якось його перевіряють?

Я ото думаю, що втрачати? Взяти в них кредит, віддати мфо. Колажів не боюся - моя сім'я їх пережила в 2019 році, коли сестра мала необережність прострочити ccloan. На роботу подзвонять лише якщо один банк зіл'є інфу, якому я подавала довідку про доходи, щоб отримати кредит (він відмовив). Сусідки і так мене називають простигосподи прямо в очі, бо я мати-одиначка😄

думаю не прокатит, они наглые , а не тупые. Хотя идея интересная 🤣

Вони по убкам дивляться
До речі не всім видають, є такі кому відмовляють

счастливые люди
То я такий так)
Це була моя перша спроба взяти у них, тоді ще фото з паспортом не потрібно було, мені відмовили, заблокували і тепер навіть не хочуть розблокувати ((

Назад
Угорі