Заблокували рахунок на дитячі виплати.

• Автор теми Автор теми Myrena
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 59
  • Перегляди Перегляди 3K

Myrena

Форумчанин
Дописи
105
Реакції
20
Бали
5100
Myrena не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго всім ранку. Рахунки заблоковані, родила пару тижнів тому як тепер отримувати дитячі кошти і пакунок малюка. Хтось може з таким стикався. Дайте пораду

Добрий ранок.вибачте будь ласка,алетакож маю питання...Я була на виборах у жовтні,скретаром комісії.При видачі карти у приват на яку мали перерахувати гроші за вибори,дали карту не для виплат,а якусь іншу.тому гроші перахували на якийсь рахунок.Сказали що по паспорту можна буде отримати у касі.Уже пів року як знахожусь за кордоном.Чи зможу я їх отримати і чи можуть заблокувати той рахунок.?

Эх, пишут же, оформляйте на почту! Я 4 месяца ничего не делала, все боялась, что только придут, и карту заблочат,и с почты снимут(накрутила себе). Решилась, и пошла оформила, после оформления ровно через месяц с почты позвонили, спросили когда деньги заказывать? Пошла и получила без очереди. Деньги целы! А, Вам, теперь сносить инн, пока сумма не набежала, а то все деньги снимут.

Эх, пишут же, оформляйте на почту! Я 4 месяца ничего не делала, все боялась, что только придут, и карту заблочат,и с почты снимут(накрутила себе). Решилась, и пошла оформила, после оформления ровно через месяц с почты позвонили, спросили когда деньги заказывать? Пошла и получила без очереди. Деньги целы! А, Вам, теперь сносить инн, пока сумма не набежала, а то все деньги снимут.
На пошту можна оформити тільки соц виплати, пакунок малюка тільки через приват банк, в мене там заблоковані рахунки карту мені там не видадуть, можливо хтось знає що можна на чоловіка оформити карту ( але ми не одружені)
Насколько я помню, единоразовую социальную помощь связанную с родами, не имеют права блокировать.
Сказали на гарячій лінії приват банку що мені її не видадуть бо в мене заблоковані рахунки

Neo, не имеют,но блокируют.мне заблокировали.в банке говорят,что счёт арестован,и деньги на счёт попали уже считаются моими

если в свидетельстве указали отца- может оформить муж на себя, блокируют все- не разбираясь.
Просто вчора ходила в Цнап і мені там сказали що не можна на чоловіка. Але в інтернеті находила що можна. Ви десь чули за таке чи стикалися з цим.

Насколько я помню, единоразовую социальную помощь связанную с родами, не имеют права блокировать.
Не имеют. И выплаты на ребенка типа тоже... Но это ж Украина. Обращайтесь к форумовским юристам. У них рука набита на такое.
А кто счета заблокировал , если не секрет?

Не имеют. И выплаты на ребенка типа тоже... Но это ж Украина. Обращайтесь к форумовским юристам. У них рука набита на такое.
А кто счета заблокировал , если не секрет в мене вже не один, їх 4. Точно Алекс кредит, це був перший, і ще три

ИНН тоже не имеют права лепить на липовых договорах, но успешно клепают.

Просто вчора ходила в Цнап і мені там сказали що не можна на чоловіка. Але в інтернеті находила що можна. Ви десь чули за таке чи стикалися з цим.
Подати заяву на допомогу при народженні дитини можна онлайн під час замовлення комплексної послуги єМалятко (httpsdiia.gov.ua/services/yemalyatko):
Послуга єМалятко доступна для батьків, які ще не оформили свідоцтво про народження дитини
• особисто у ЦНАП, сільській, селищній або міській раді.
З 1 березня органи соцзахисту населення не здійснюють прийом документів особисто від заявників.

Як отримати послугу
Онлайн
1. Зареєструйтеся або авторизуйтеся на порталі в кабінеті громадянина на diia.gov.ua за допомогою електронного підпису.
2. Заповніть онлайн-форму та виберіть додаткові послуги, які ви хочете замовити.
3. Підпишіть заяву електронним підписом. Другому з батьків потрібно підписати заяву своїм електронним підписом якщо:
  • батько та матір дитини не перебувають в офіційному шлюбі
  • батько та матір дитини мають різні прізвища
  • батько та матір дитини зареєстровані за різними адресами (у випадку замовлення послуги з реєстрації місця проживання дитини).
Посилання на заяву на порталі Дія надійде другому з батьків на електронну пошту.
4. Заяву про держреєстрацію народження буде автоматично надіслано до відділу державної реєстрації актів цивільного стану (ДРАЦС) за адресою пологового будинку.
5. Зверніть увагу! Ви не зможете отримати послугу онлайн, якщо:
  • у вашої дитини уже є свідоцтво про народження
  • у пологовому будинку вам видали медичне свідоцтво про народження старого зразка (форма 103/о)
  • дитина народилася поза лікувальним закладом
  • дитина народилася поза межами України
  • один з батьків дитини є громадянином іншої країни
  • шлюб між батьком та матір'ю було укладено в іншій країні

Доброго всім ранку. Рахунки заблоковані, родила пару тижнів тому як тепер отримувати дитячі кошти і пакунок малюка. Хтось може з таким стикався. Дайте пораду
А когда ИНН влепили? Просто мне пришло письмо о том что ИНн с 29.03, но 08.04, я деньги с соцкарты сняла, а потом уже узнала про инн, родила месяц назад , когда оформляла послеродовые, то сразу на почту, и те которые получала на карту на предыдущего ребенка

Назад
Угорі