Zlata 45
Читач
- Дописи
- 10
- Реакції
- 3
- Бали
- 278
Zlata 45 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ВП буде зупинено,після отримання виконавцем даної ухвали він видасть постанову про зупинення вчинення виконавчих дій,але якщо він вже наклав арешт,то наврядчи зніме...як варіант отримати довідку з банку,якщо рахунок зарплатний і надіслати виконавцю із заявою,але гарантій немає.Подала позов і заяву про забезпечення. Задоволено частково. Що в такому випадку робити? Рахунки не розблокувати ніяк?
довідку з банку,якщо рахунок зарплатний і надіслати виконавцю із заявою,але гарантій немає

Это нормальная практика, остановить взыскание, а в остальном чаще отказывают. Счета разблокируете после суда. По зарплате Вам уже объяснили. У меня жене разблокировали после справки из банка о зарплатном счете.Подала позов і заяву про забезпечення. Задоволено частково. Що в такому випадку робити? Рахунки не розблокувати ніяк?
і мені теж так розблокували з/п рахунокУ меня жене разблокировали после справки из банка о зарплатном счете
головне - що зупинено стягнення, а все інше після судуЗадоволено частково
Якщо буде довідка про те, що це заробітна плата, то виконавець розблокує? На утриманні ще є неповнолітня дитинаЭто нормальная практика, остановить взыскание, а в остальном чаще отказывают. Счета разблокируете после суда. По зарплате Вам уже объяснили. У меня жене разблокировали после справки из банка о зарплатном счете.
Зависит от человека исполнителя. В большинстве случаев они отказывают.Якщо буде довідка про те, що це заробітна плата, то виконавець розблокує? На утриманні ще є неповнолітня дитина
Если нормальный человек, то да. Но Вы же понимаете...Якщо буде довідка про те, що це заробітна плата, то виконавець розблокує? На утриманні ще є неповнолітня дитина
Вона на зв‘язок не виходеЗависит от человека исполнителя. В большинстве случаев они отказывают.
Как мне тут один на днях ответил на форуме что "мы деньги взяли", а теперь из-за наших детей, бедный исполнитель должен "подставлятся".
Вот такие исполнители г...но-человеки.Рахунки заблоковані. Виконавець на суд не являється. Заява частково задоволена. За що жити?
Вона на зв‘язок не виходе
После получения ухвалы об обспечении иска, исполнитель должен вынести постановление о приостановке ип.Подала позов і заяву про забезпечення. Задоволено частково. Що в такому випадку робити? Рахунки не розблокувати ніяк?
А жалоба куди направляється?Вот такие исполнители г...но-человеки.
Но вы советуйтесь с адвокатами или юристами, фиксируйте все ее малейшие нарушения, чтоб после суда хотя бы жалобу на нее написать.
Ёпт. Вечер открытий у меня. А с пенсией так можно? Надо закрыть именно счёт, или достаточно сменить карту?После того, как исполнитель приостановит ип, откройте себе новый счет и получайте зп на него
Старый вы не закроете))Ёпт. Вечер открытий у меня. А с песней так можно? Надо закрыть именно счёт, или достаточно сменить карту?
Минюст, Рада приватних виконавців, да и еще в процессе может что-то добавится.А жалоба куди направляється?
У меня зупинений. Счета не разблокированы. В бухгалтерии на работе написал заявление чтоб мою зп перечисляли на другого человека. Вот... последняя зп у меня а не на заблокировано приватеВП буде зупинено,після отримання виконавцем даної ухвали він видасть постанову про зупинення вчинення виконавчих дій,але якщо він вже наклав арешт,то наврядчи зніме...як варіант отримати довідку з банку,якщо рахунок зарплатний і надіслати виконавцю із заявою,але гарантій немає.