За ліцензією, діяльність ТОВ Коллект центр: "надання коштів та банківських металів у кредит".

А що саме Ви зараз називаєте "ступою"? Я вже не кажу, що потрібно тримати себе в психологічних рамках і не дозволяти собі амікошонство? Ви називаєте "ступою" чи "водою" відповідь від банку, ліцензію ТОВ Коллект центр, найнятого мною юриста, НБУ, чи - поліцію України? Далі, яким чином Ви прив'язали мою відповідь щодо неможливості надати Вам інформацію про те, від якої дати договір факторингу, з тим, що Ви "не тримали мій паспорт в руках"? Чи не забагато слів в одному реченні? Добре, витратою часу маю визнати продовження діалогу. Гарного дня.
Я не знаю,що розповідає Вам юрист,але....факти річ вперта.Ваші кредитори мають ліцензію. А Ви таки дійсно мабуть за фахом вчителька?

Вітаю,я зараз працюю по кампсісам та дебет форсам(після вердиктів) так ось у мене саме та ситуація,яка обговорюється,і все повинно закінчитися так як я розраховую.Вчора побачив цю тему,та вирішив трішки пояснити громадянці,що не все так однозначно.Думав,що один допис,а "завис"...

Вкладення

Я не хочу читать 3 страницы... Подскажите, выяснили что хотела автор? Или до сих пор непонятно?

Я не хочу читать 3 страницы... Подскажите, выяснили что хотела автор? Или до сих пор непонятно?
Есть такое понятие - чайка-менеджмент: прилетел, наорал, насрал, улетел.

Есть такое понятие - чайка-менеджмент: прилетел, наорал, насрал, улетел.
А есть ещё голубь-менеджмент: прилетел, сообщил «особо сверх важнейший» меседж, наорал, нас*, скорчил фейс «аля мега обиженка» и улетел. Но! Как Карлсон — обещал вернуться. И тут вообще не понятно толи угрожал толи брадовал 🤣🤣🤣🤣

Я вважаю корисною інформацію, яку вже розмістила. Серед іншого: "на думку мого юриста ця компанія не має права вимагати борги, телефонувати щодо боргів, телефонувати третім особам (з якими я не знайома). Ця компанія працює не за ліцензією, якщо здійснює усі перелічені дії. Відповідно, щодо них необхідно звертатись до правоохоронних органів, якщо вони зателефонували. На мою думку, це має бути цікаво усім, хто зіткнувся з телефонними дзвінками від ТОВ Коллект центр".
Дякую Вам за цю інформацію. Маю суд з коллект центр. Передала вашу інформацію своєму адвокату.

Назад
Угорі