За ліцензією, діяльність ТОВ Коллект центр: "надання коштів та банківських металів у кредит".

Про це я вже тут написала.

Для кого саме, "для вас"?
Заспокойтесь.Ваша думка дійсно має право на життя і в деяких випадках може бути застосована на практиці,але нажаль у кожній справі є свої нюанси.В мене зараз не має часу повністю все розкласти по "поличках",я скину файл з постановою ВП ВСУ,уважно з ним ознайомтесь.Все залежить від договору факторингу/відступлення права вимоги на підставі якого діє компанія на яку Ви посилаєтесь та статус кредитора на момент передачі Вашого боргу нинішнім добродіям.

Існує, щоправда, імовірність того, що особа, яка телефонувала з номера 0733407451, насправді не має відношення (або прямого відношення) до ТОВ Коллект центр (хоча навіть ЄДРПОУ їх називає). Але в цьому випадку знов виникає необхідність звертатись до поліції.
Просто мені імпонує Ваша наполегливість.Нехай щастить.

Вкладення

Заспокойтесь.Ваша думка дійсно має право на життя і в деяких випадках може бути застосована на практиці,але нажаль у кожній справі є свої нюанси.В мене зараз не має часу повністю все розкласти по "поличках",я скину файл з постановою ВП ВСУ,уважно з ним ознайомтесь.Все залежить від договору факторингу/відступлення права вимоги на підставі якого діє компанія на яку Ви посилаєтесь та статус кредитора на момент передачі Вашого боргу нинішнім добродіям.

Просто мені імпонує Ваша наполегливість.Нехай щастить.
На той момент борг перед Укрсиб вже було сплачено. Тобто, в 2017 р. Зараз, у 2025 р., мені телефонують щодо боргу. Та більше, пишуть рекомендовані листи. Цікаво, в якому разі і за якою формою "договору факторингу/відступлення права вимоги на підставі якого діє компанія" можна вимагати борг, якого нема перед банком? Адже саме на цей борг посилається ТОВ Коллект центр.

На той момент борг перед Укрсиб вже було сплачено. Тобто, в 2017 р. Зараз, у 2025 р., мені телефонують щодо боргу. Та більше, пишуть рекомендовані листи. Цікаво, в якому разі і за якою формою "договору факторингу/відступлення права вимоги на підставі якого діє компанія" можна вимагати борг, якого нема перед банком? Адже саме на цей борг посилається ТОВ Коллект центр.
Ви визначіться,яку "лінію" захисту будете обирати-відсутність заборгованості або про ту яку Ви тут описуєте.Це абсолютно різні речі! А,що стосується полції з собаками,то у Вашому випадку-це не те,тут цивільно-правові відносини.Пробачте я не буду Вам читати лекції з Цивільного ЦП права.

Ви визначіться,яку "лінію" захисту будете обирати-відсутність заборгованості або про ту яку Ви тут описуєте.Це абсолютно різні речі! А,що стосується полції з собаками,то у Вашому випадку-це не те,тут цивільно-правові відносини.Пробачте я не буду Вам читати лекції з Цивільного ЦП права.
Про собак я нічого не писала, лише про поліцію. Щодо діяльності компанії, то працювати треба за ліцензією і це не "лінія" захисту, адже її тут озвучувати не треба (але є люди, яким будь-яка інформація стане в пригоді). Борг перед Укрсиб відсутній. Поліція щодо телефонних дзвінків і своїх компетенцій, напевно, має власну думку. А моє право - звертатись туди, куди мені дозволено. Серед іншого і до поліції. Якщо у Вас є конструктивні пропозиції і Ви юрист, дайте знати про це (але лише за умови, що обидва фактори мають точку перетину).

Я вас не обмежую в Ваших правах. Ви ознайомились з посиланнями,які я вам надавав? Якщо так,то які висновки Ви зробили? Я не знаю як Ваш юрист не тримаючи в руках дог.факт. взагалі виснував свою думку чи мають вони право вимоги чи ні? Я просто намагався Вам пояснити ,що кожна справа унікальна(за деякими виключеннями,є й типові).А звертатися Ви звичайно можете до будь-якої установи....

Я вас не обмежую в Ваших правах. Ви ознайомились з посиланнями,які я вам надавав? Якщо так,то які висновки Ви зробили? Я не знаю як Ваш юрист не тримаючи в руках дог.факт. взагалі виснував свою думку чи мають вони право вимоги чи ні? Я просто намагався Вам пояснити ,що кожна справа унікальна(за деякими виключеннями,є й типові).А звертатися Ви звичайно можете до будь-якої установи....
А хто Вам сказав, що юрист не тримав у руках договір факторингу? І ще, скарга до НБУ буде і подивимось на її наслідки. Час покаже. А ще під питанням, що боргу перед банком нема, а договір факторингу є. Але це питання ніякою мірою не адресовано Вам. Вам, радше, можливо варто було б пригадати Івана Яковича, "Перехресні стежки", це як мінімум. Чи Ви все ж юрист? Може Ви співпрацюєте з ТОВ Коллект центр, якщо так обізнані в їх договорах? "Двоє дивляться вниз. Один бачить калюжу, другий — зорі. Що кому." Так казав пан Олександр Довженко. Пам'ятаємо і таке. "Ohne Fehler zu machen, Vollständigkeit Du wirst den Verstand nicht erreichen. " Johann Wolfgang von Goethe. І мова не про право вимоги, сенс на іншому відтинку нарративу. Наприклад, чи мають право співробітники ТОВ Коллект центр телефонувати мені і моїм родичам щодо боргу? Можливо, якщо в них нема ліцензії на факторингову діяльність, коректніше було б передати справу, принаймні для здійснення дзвінків, тим, в кого є відповідні ліцензії? Яле це питання знов не до Вас, а до органів, що здійснюють контроль. Можливо також, що країна мого народження і моя історична батьківщина - Німеччина. Так хочеться трохи Європи на своєму ганку.

Останнє редагування:
В мене таке враження,що я школяр,а Ви вчитель ЗОШ,який 100% все знає,тому,що він вчитель...Але не в цьому випадку,тому,що я маю відповідну фахову освіту й відповідні навички та досвід.І ніколи,наголошую ніколи не намагаюся вдавати себе фахівцем в тій галузі де не орієнтуюся.Що ж стосується творчості І.Франка та О.Довженка,то повірте мені,хоча й не вчитель укр.літератури,а все ж знайомий з нею(творчістю).Але нажаль тут не літературний гурток....Я знайомий з діяльністю та методою роботи багатьох фін.установ....але було б дивно як би був не знайомий.

Є у них відповідна ліцензія. Треба досконаліше питання вивчати:

1737013810170.webp

чи мають право співробітники ТОВ Коллект центр телефонувати мені і моїм родичам щодо боргу?
Если вы давали согласие — то могут. Но тут вопрос: в какой стране вы живёте? Хотя, это очень сложный вопрос. Пусть не об идолах, но всё-таки об идеалах.
Так хочеться трохи Європи на своєму ганку
Европа никогда не приходит. Ее создают. И тут не место ни эгоизму, ни альтруизму. Здесь должен быть Федоровский принцип: всё для других, и через них для себя.
Але це питання знов не до Вас, а до органів, що здійснюють контроль
Так нет таких на форуме. Здесь другая специфика и люди здесь тоже другие.

Є у них відповідна ліцензія. Треба досконаліше питання вивчати:

1737013810170.webp

Вибачте, маю з Вами не погодитись. Перше посилання: Фінансові послуги На сайт. Друге на діючу ліцензію. https://collect-center.com.ua/gallery/2024_06_04_Витяг_з_Держ_реєстру_фін_установ.pdf І де тут факторинг? Це те, що заявлено на сайті ТОВ Коллект центр. Всі інші ліцензії, зазначені на сайті ТОВ Коллект центр, в архіві і позначені як такі, що діяли до певної дати.

Звичайно,що бозна коли,але щось доводити...
Боргу не має за письмовою відповіддю банку. Про яке відступлення чи "бозна коли" мова?

Тетяна Вікторівна, ок.
Коли відбулось відступлення прав вимоги (факторинг)?
Я не бачу Ваших повноважень, аби надати відповідь на це запитання. Все інше з'ясуємо в правовому полі. А частково і в НБУ, щодо ліцензій, прав тощо. Але, якщо борг закрито повністю в 2017 р. (боргу не має за письмовою відповіддю банку.), а дати від ТОВ Коллект центр - 2023 р., 2024 р., 2025 р.? Як це може бути, як виникло відступлення, "факторинг"? Питання риторичне.

Останнє редагування:
Боргу не має за письмовою відповіддю банку. Про яке відступлення чи "бозна коли" мова?

Я не бачу Ваших повноважень, аби надати відповідь на це запитання. Все інше з'ясуємо в правовому полі. А частково і в НБУ, щодо ліцензій, прав тощо. Але, якщо борг закрито повністю в 2017 р. (боргу не має за письмовою відповіддю банку.), а дати від ТОВ Коллект центр - 2023 р., 2024 р., 2025 р.? Як це може бути, як виникло відступлення, "факторинг"? Питання риторичне.
Так тут не зрозуміло. Кредит закритий чи боргу не має. Якщо боргу не має то це логічно, бо він проданий.

😁😁😁
Я ваш паспорт теж в руках не тримав.
Ясно. Далі товчіть воду в ступі.
А що саме Ви зараз називаєте "ступою"? Я вже не кажу, що потрібно тримати себе в психологічних рамках і не дозволяти собі амікошонство? Ви називаєте "ступою" чи "водою" відповідь від банку, ліцензію ТОВ Коллект центр, найнятого мною юриста, НБУ, чи - поліцію України? Далі, яким чином Ви прив'язали мою відповідь щодо неможливості надати Вам інформацію про те, від якої дати договір факторингу, з тим, що Ви "не тримали мій паспорт в руках"? Чи не забагато слів в одному реченні? Добре, витратою часу маю визнати продовження діалогу. Гарного дня.

Так тут не зрозуміло. Кредит закритий чи боргу не має. Якщо боргу не має то це логічно, бо він проданий.
А якщо кредит закритий, то і боргу нема. В даному випадку. Чи не так? Бо кредит закрила я. Про що і маю письмову відповідь від банку. Тож, яким чином повністю закритий мною борг (наголошую, мною закритий), міг би бути проданий. Сподіваюсь, тепер Вам зрозуміліше. Якщо все ще не зрозуміло, це не до мене. А я просто йду з цього форуму. Аби не витрачати час на такі цінні і цікаві діалоги, як у нас із Вами.

Ой, дякую. Виправила.

А якщо кредит закритий, то і боргу нема. В даному випадку. Чи не так? Бо кредит закрила я. Про що і маю письмову відповідь від банку. Тож, яким чином повністю закритий мною борг (наголошую, мною закритий), міг би бути проданий. Сподіваюсь, тепер Вам зрозуміліше. Якщо все ще не зрозуміло, це не до мене. А я просто йду з цього форуму. Аби не витрачати час на такі цінні і цікаві діалоги, як у нас із Вами.

Ой, дякую. Виправила.
Ви маєте довідку від банку що по вказаному кредиту зобовязання вами виконані? Чи що в банку борг відсутній?

Йдіть вас ніхто не тримає...

Назад
Угорі