Брюс
Форумчанин
- Дописи
- 33
- Реакції
- 22
- Бали
- 8
Брюс не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добра всім!)Почну я так.За дурною головою,нема ногам спокою
В мене 30 з копійками МФО (кончених),ну і одни Альф на 50.До вчорашнього дня,я вже не знав,що робити і куди податися.В мене було 10 прострочок з 20 мфо на 75000,вони видзвонювали всіх,на роботі в дома,я позичив і все пішло на пролонгації.Після того з 20 стало 30,марно надіючись,що закрию хоча б декілька мфо.(Боже,який я був *****,подумав я,коли побачив вчора цей форум!)Я через цих гандіків і свою дурість,вліз в конкретні борги.Зараз,я знову не маю чим платити.Я впринципі готовий послати їх,але є якись страх,що все може стати ще гірше.Можливо хтось знає і підскаже.Мені дуже хочеться зрозуміти.От відмовляємося ми кормити далі цих хапуг,а далі що,куди ці просрочки з тілами діваються?Їх навряд пускають за вітром.І чи не створять вони проблем в майбутньому?Казала мені мама,вчи право
P.S. Я коли вперше зайшов сюди,то не повірив,що таке можливо.А з іншої сторони,ніби друге дихання відкрилося.Бо вже депрес брав.Нехай в нас всіх все буде ?
P.S. Я коли вперше зайшов сюди,то не повірив,що таке можливо.А з іншої сторони,ніби друге дихання відкрилося.Бо вже депрес брав.Нехай в нас всіх все буде ?
вы поймите, за ваши просрочки уже заплатили добросовестные заемщики, МФО просчитывают риски и все невозвраты уже заложены в процентах. поэтому ваши просрочки это просто для них доп заработок-раскрутят лoxа-хорошо, нет-тоже неплохо..они все равно в выиграше. так что их действительно пускають за вітром со временем