За дурною головою,нема ногам спокою

• Автор теми Автор теми Брюс
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 799

Брюс

Форумчанин
Дописи
33
Реакції
22
Бали
8
Брюс не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добра всім!)Почну я так.За дурною головою,нема ногам спокою:)В мене 30 з копійками МФО (кончених),ну і одни Альф на 50.До вчорашнього дня,я вже не знав,що робити і куди податися.В мене було 10 прострочок з 20 мфо на 75000,вони видзвонювали всіх,на роботі в дома,я позичив і все пішло на пролонгації.Після того з 20 стало 30,марно надіючись,що закрию хоча б декілька мфо.(Боже,який я був *****,подумав я,коли побачив вчора цей форум!)Я через цих гандіків і свою дурість,вліз в конкретні борги.Зараз,я знову не маю чим платити.Я впринципі готовий послати їх,але є якись страх,що все може стати ще гірше.Можливо хтось знає і підскаже.Мені дуже хочеться зрозуміти.От відмовляємося ми кормити далі цих хапуг,а далі що,куди ці просрочки з тілами діваються?Їх навряд пускають за вітром.І чи не створять вони проблем в майбутньому?Казала мені мама,вчи право:)
P.S. Я коли вперше зайшов сюди,то не повірив,що таке можливо.А з іншої сторони,ніби друге дихання відкрилося.Бо вже депрес брав.Нехай в нас всіх все буде ? ;)

Добра всім!)Почну я так.За дурною головою,нема ногам спокою:)В мене 30 з копійками МФО (кончених),ну і одни Альф на 50.До вчорашнього дня,я вже не знав,що робити і куди податися.В мене було 10 прострочок з 20 мфо на 75000,вони видзвонювали всіх,на роботі в дома,я позичив і все пішло на пролонгації.Після того з 20 стало 30,марно надіючись,що закрию хоча б декілька мфо.(Боже,який я був *****,подумав я,коли побачив вчора цей форум!)Я через цих гандіків і свою дурість,вліз в конкретні борги.Зараз,я знову не маю чим платити.Я впринципі готовий послати їх,але є якись страх,що все може стати ще гірше.Можливо хтось знає і підскаже.Мені дуже хочеться зрозуміти.От відмовляємося ми кормити далі цих хапуг,а далі що,куди ці просрочки з тілами діваються?Їх навряд пускають за вітром.І чи не створять вони проблем в майбутньому?Казала мені мама,вчи право:)
P.S. Я коли вперше зайшов сюди,то не повірив,що таке можливо.А з іншої сторони,ніби друге дихання відкрилося.Бо вже депрес брав.Нехай в нас всіх все буде ? ;)
На перших порах страх,паніка, депресія присутні ((( форум в допомогу!!!!
Поступово стає Холодна голова.
Перші кроки зробити, які описані на форумі ,щоб захистити себе,рідних ,близьких ..

Перші кроки зробити, які описані на форумі ,щоб захистити себе,рідних ,близьких ..
Стараюсь тримати себе в руках.Основне що мучить,то це думка про те,що підвів тих рідних і близьких.Їм якраз зараз не вистачало цих гнид на голову.Я на цьому форумі наче ожив після прочитаного,хоча і знаю,що це лише початок нового шляху:)

Стараюсь тримати себе в руках.Основне що мучить,то це думка про те,що підвів тих рідних і близьких.Їм якраз зараз не вистачало цих гнид на голову.Я на цьому форумі наче ожив після прочитаного,хоча і знаю,що це лише початок нового шляху:)
Потрібно набратись великого терпіння.... Почати ПЕРШИМ розмову з рідними.... По можливості змінити їм сімкі.
Коли я потрапила на форум,ще не було настільки багато інформації,як зараз. Хоча і тоді її було для того,щоб починати самонавчання... Багато допомогли форумчани, психологічно....
Тепер, ці люди для мене,дуже важливі та рідні.
Головне ,перестати себе поїдати,а починати ставати каменем... У всіх відношеннях!!!
Все получиться))))) Ми з Вами!!!)))

Потрібно набратись великого терпіння.... Почати ПЕРШИМ розмову з рідними.... По можливості змінити їм сімкі.
Коли я потрапила на форум,ще не було настільки багато інформації,як зараз. Хоча і тоді її було для того,щоб починати самонавчання... Багато допомогли форумчани, психологічно....
Головне ,перестати себе поїдати,а починати ставати каменем... У всіх відношеннях!!!
;););)

Вкладення

• 64+79879.webp
    64+79879.webp
    9.5 Кб · Перегляди: 31

Вкладення

• 1319575777_1.webp
    1319575777_1.webp
    23.8 Кб · Перегляди: 28
Дякую за підтримку!)Доречі,привітайте мене!Мені сьогодні прийшов перший лист від однієї з шараг!))Я правда ще не знаю від кого,прийшло тільки сповіщення про направлений лист.Але це вже щось:)Значить роблю все правильно.

Дякую за підтримку!)Доречі,привітайте мене!Мені сьогодні прийшов перший лист від однієї з шараг!))Я правда ще не знаю від кого,прийшло тільки сповіщення про направлений лист.Але це вже щось:)Значить роблю все правильно.
Ось бачите,Ви вже робите перші успіхі)))))))) поступово і Ви будете підтримувати новачків.... Давати поради...
Не пусті слова.... Повір у себе ..
Радію за Вас)))))) так тримати!!!)))

про пускають за вітром понравилось))):mosking: вы поймите, за ваши просрочки уже заплатили добросовестные заемщики, МФО просчитывают риски и все невозвраты уже заложены в процентах. поэтому ваши просрочки это просто для них доп заработок-раскрутят лoxа-хорошо, нет-тоже неплохо..они все равно в выиграше. так что их действительно пускають за вітром со временем

А мне понраилось про 30 с копейками))))))) правильно, тыщ двадцать туда сюда)))))))

Все у Вас будет хорошо)))))

У Вас еще и третье дыхание откроется, когда увидите сами, что все эти просрочки с телами могут не только за ветром улетать, но еще и против ветра, и даже иногда обгоняя его.
В будущем, скорее всего, прийдут другие хапуги, которые снова Вас снабдят карманными деньгами, и Вы вновь начнете исправлять свою кредитную историю, наивно полагая, что сейчас все будет по-другому, но ветер не исчезает никогда в никуда, он всего лишь меняет направление и силу.

У Вас еще и третье дыхание откроется, когда увидите сами, что все эти просрочки с телами могут не только за ветром улетать, но еще и против ветра, и даже иногда обгоняя его.
В будущем, скорее всего, прийдут другие хапуги, которые снова Вас снабдят карманными деньгами, и Вы вновь начнете исправлять свою кредитную историю, наивно полагая, что сейчас все будет по-другому, но ветер не исчезает никогда в никуда, он всего лишь меняет направление и силу.
Достойный ответ маэстро

Ніякого майбутнього з цими шакалами в мене бути не може і не буде.Цей урок я запам'ятав.Кредити це ?. Я не такий вже і дурний щоб кормити їх знову.Так,був наївний і надіявся навіть розрахуватися з усіма мфо,але ті часи пройшли.Треба бути на всю голову відмороженим,щоб після такого,знову зв'язатися з цією нечистю.

Казала мама вчи право )))) вчила , та всеодно влізла от тепер через 10 років знову вчу))) тільки конкретно на власній шкурі (((

У меня п'ятий месяц просрочка по 36мфо и куча банков.и капец денег нет.Работи нет.Сестра в школе работает.єто просто жуть-всех сотрудника мфошки задовбали,директриса уже не знает что отвечать и всем угрожают.Народ у нас недалекий.Всего боиться.Есть бойци которие всех уже послали и им не звонят.Но есть идиоти.Вчера сестра пришла с работи в панике и в истерике.Она все прекрасно понимает и понимает что на ее учительскую зарплату ми ничего не закроем но сколько ее хватит на єтот прессинг я не знаю.С утра у меня тоже истерика что от без исходнлсти чтоби закрить банки брала деньги у мфо.Накатило сегодня по страшной. Господи дай породить хоть єтот день.

У меня до сих пор накатывает страх, паника но стараюсь держатся, родные знают, хоть и просрочка самая большая ротора месяца, на звонки не отвечаю, добрались из родственников только к Тете - сос кредит, но слава Богу я их закрыла

У меня до сих пор накатывает страх, паника но стараюсь держатся, родные знают, хоть и просрочка самая большая ротора месяца, на звонки не отвечаю, добрались из родственников только к Тете - сос кредит, но слава Богу я их закрыла
Если считать пролонгаций то я все закрила.,Боюсь надписи нотариальной и очень жалко сестру что втянула ее в єто.Но у нас нет другого вихода как все єто терпеть. Хандра одолевает

Назад
Угорі