З якого дня прострочки починають телефонувати близьким?

• Автор теми Автор теми Ольгамал
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 709

Ольгамал

Форумчанин
Дописи
178
Реакції
199
Бали
343
Ольгамал не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хто як, пам'ятаю, ccloan вже з 3-го дня наярювали. А так, вони дуже "тактовні", і чекають тиждень-другий поки ви одумаєтесь

Ярозумію що я накоїла, але що з цим всі робити, я не знаю, я не бачу ніякого виходу, сіпає від кожного дзвінка
Хто як, пам'ятаю, ccloan вже з 3-го дня наярювали. А так, вони дуже "тактовні", і чекають тиждень-другий поки ви одумаєтесь

Ярозумію що я накоїла, але що з цим всі робити, я не знаю, я не бачу ніякого виходу, сіпає від кожного дзвінка
Ну це нормально) поради однакові на всі часи:
-ігнор
-заспокійливе
-вивчення форуму

Які контори ,коли починають торгувати близьких??

Турбувати
Та всі по різному. Є такі, що з третього дня починають, є такі, що тижня 2-3 чекають, а є взагалі тихі... І у всіх різні контори діють по різному, єдиного алгоритму немає.

Та всі по різному. Є такі, що з третього дня починають, є такі, що тижня 2-3 чекають, а є взагалі тихі... І у всіх різні контори діють по різному, єдиного алгоритму немає.
Ну мені кредит7 телефонує лише на контактний,ті то він також мій

Ну мені кредит7 телефонує лише на контактний,ті то він також мій
вот крыдит7 совсем отбитые) они подымут на уши всех а через месяц скажут давайте спишем) но после их деяний им платить уже нет никакого желания

вот крыдит7 совсем отбитые) они подымут на уши всех а через месяц скажут давайте спишем) но после их деяний им платить уже нет никакого желания
Ну це я зрозуміла з того що вони надсилають повідомлення взагалі не знайомій мені людині, з якою я одного разу тільки списувалась, а надсилають типу як на мій номер

Ну це я зрозуміла з того що вони надсилають повідомлення взагалі не знайомій мені людині, з якою я одного разу тільки списувалась, а надсилають типу як на мій номер
Не знаю. Про них не чую. Інколи смс. Контактні як і я сніжинка!

У мене тільки Містер Кеш наярює з першого дня просрочки. Веро двічі на день кадровику дзвонить. Єноти,тенго,мілоун,... тиша повна

Назад
Угорі