Veroni4ka
Форумчанин
- Дописи
- 480
- Реакції
- 99
- Бали
- 68
Veroni4ka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Приходило багатьом...Комусь таке приходило?
з тисячі хочуть майже 5 дурнуваті якісь чи шо ?
Де я такі гроші маю ???
Ну вони вроді менш більш спокійні?Приходило багатьом...
Я, можливо, вас розчарую, але 5000- це ще не межа... Далі буде...))
50/50...Ну вони вроді менш більш спокійні?
У мене з 1000,пролонгації 1170 і 2 місяці просрочки хочуть 3900 ,жду листа з нацкомфіну, ну правда поки самі спокойніКомусь таке приходило?
Де я такі гроші маю ???
Подіяв нацкомфін? списали з 3900 до 1555.хай чекають. І це ще мені відповідь від нацкомфіну не прийшла 18.10.19 тільки їм написалаКомусь таке приходило?
Де я такі гроші маю ???
у мене з 2500 хочуть 18000Комусь таке приходило?
Де я такі гроші маю ???
незнаю як на рахунок спокійні, мені фже мою фото скидали з паспортом нахамили обізвали... я заблокувала і чекаю далі...У мене з 1000,пролонгації 1170 і 2 місяці просрочки хочуть 3900 ,жду листа з нацкомфіну, ну правда поки самі спокойні
Post automatically merged:
Подіяв нацкомфін? списали з 3900 до 1555.хай чекають. І це ще мені відповідь від нацкомфіну не прийшла 18.10.19 тільки їм написала
Я брала то вроді без фото) раніше подала заявку відхилено було,потім прийшла смс ваші гроші в кабінеті заберіть їх ось я і забрала))у мене з 2500 хочуть 18000
незнаю як на рахунок спокійні, мені фже мою фото скидали з паспортом нахамили обізвали... я заблокувала і чекаю далі...
у меня с 2000 грн хотят 34000 грн, даже при всем желаниии, при наличии такой суммы денег - НЕ КТО ИМ НЕ ЗАПЛАТИТ, они что там курят, зачем ходить на работу если твою зарплату за 2-5 месецев наперед насчитает тупая машинка говнафинов и ви им якобы должны, только через суд и всеу мене з 2500 хочуть 18000
незнаю як на рахунок спокійні, мені фже мою фото скидали з паспортом нахамили обізвали... я заблокувала і чекаю далі...
С 2500 хотят 33000))) аминь)))Комусь таке приходило?
Де я такі гроші маю ???
В мене теж тисяча і хотять майже 5000? Я певне теж напишу, бо вже накрилоУ мене з 1000,пролонгації 1170 і 2 місяці просрочки хочуть 3900 ,жду листа з нацкомфіну, ну правда поки самі спокойні
Подіяв нацкомфін? списали з 3900 до 1555.хай чекають. І це ще мені відповідь від нацкомфіну не прийшла 18.10.19 тільки їм написала
Пишите, я зашла сегодня в кабинет, смотрю 3984 грн оплачено.? сумма к погашению 1555,с евро гроши тоже так было,сами оплатили свои штрафы, а в комиссию подают ложь)) брехуны, .надо еще научится в письме нацкомфину фото кабинета прикрепить. Еще жду очень ответ по кешбери,а то не хочу что бы на все село позорили они меня.но думаю не успею(В мене теж тисяча і хотять майже 5000? Я певне теж напишу, бо вже накрило
Навчіть скріни робити і добавляти?Пишите, я зашла сегодня в кабинет, смотрю 3984 грн оплачено.? сумма к погашению 1555,с евро гроши тоже так было,сами оплатили свои штрафы, а в комиссию подают ложь)) брехуны, .надо еще научится в письме нацкомфину фото кабинета прикрепить. Еще жду очень ответ по кешбери,а то не хочу что бы на все село позорили они меня.но думаю не успею(
Та мне самой надо научится) как узнаю как я вас научу)Навчіть скріни робити і добавляти?
Я взавтра піду до адвоката чи юриста, як там правильно, можливо там навчать...Та мне самой надо научится) как узнаю как я вас научу)
Поделитесь если что)Я взавтра піду до адвоката чи юриста, як там правильно, можливо там навчать...
Буду тримати в курсі, піду за допомогою, бо сама не вилізу.Поделитесь если что)
Родные знают? Мы с мужем тоже не можем вылезти(((( уже и машину на которую муж в польше заработал ,продали и то не хватило,(( нашла бы этот форум раньше и не боялась бы родителей было бы все по другому(((Буду тримати в курсі, піду за допомогою, бо сама не вилізу.
Ой я вас умоляю))). Мне из 3200грн насчитали за год 108 000 с копейками. Это не предел 5 000.Комусь таке приходило?
Де я такі гроші маю ???
Чоловік знає, а так родичів і не дуже є взагалі, скоро пів села будуть родичами..А
Родные знают? Мы с мужем тоже не можем вылезти(((( уже и машину на которую муж в польше заработал ,продали и то не хватило,(( нашла бы этот форум раньше и не боялась бы родителей было бы все по другому(((
І Вас не достали за весь час?Ой я вас умоляю))). Мне из 3200грн насчитали за год 108 000 с копейками. Это не предел 5 000.